Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Chicago Chick

    e jesan se nasmijala, svaka cast! ma nema bolje zemlje od amerike na cilome svitu. oni su jedini uvik u pravu, a kad pate onda i Bog place. komentiraju sinoc na tv kako se korejci ne znaju ni obuc kako triba. ako vec ne znas za njih, pogledaj na YouTube komicare Jona Stewarta i Stephena Colberta, mislim da ce ti se svidit. puno pozdrava, bar dok me korejci ne dovate bonbon.

    avatar

    11.10.2006. (19:30)    -   -   -   -  

  • braco vin.bloger.hr

    Haha...ona stara dobra Mod nikad ne posustaje. S guštom naletim ođe i uživam u čitanju :))

    avatar

    12.10.2006. (13:21)    -   -   -   -  

  • ulix

    Sjeverna koreja. Ma kako je to postala Sjeverna? Aaaa, došli neki 'nako brezveze, ma neki koji nisu imali ni jedan svijetski rat doma (a bili su svjetski), pa topovima i bombama stvorili poludemokraciju. Južnu. E, stali na 38. paraleli. Pa Vietnam, divno smišljeno: sjeverni i južni. A eto, nije uspjelo, šmrc. Krivi hipici.
    Interesantno kako je glavni akter imao svoj Sjever i Jug. U kom je popušio Jug. Davno, davno. Tamo i ne znaju što rade, znaju hrabri, gud gajs, mozga opranog jessir - hajsir drilom. Ostatak misli kako se najveća tragedija u povijesti zbila rušenjem dva nebodera i to im budi najdublje patriotske osjećaje. Ako treba, svi će složno u vojsku: ajmo sjebat ostatak svijeta prije nego oni nas! Ima problema, država ima 300 milijuna ljudi. Kolikima bi trebalo skinuti makar 50 ili 70 kila da mogu potrčati? Ne možeš biti vojničina visok 180cm, težak 150 kg. Zato Uncle Sam prodaje šarena ogledalca nekim drugim, malo vitkijim. Pa će oni dobiti šarene stvarčice, poslati svoje ljude da odrade Amerima posao. Ako ne do kraja, onda makar na Jugu.
    Nije to nešto posebno, žale se neki Hrvati s juga Afganistana ovih dana. Ne znaju ili zaboravljaju kako nam je jedini i sveti cilj ulazak u euroatlantske integracije. To je aksiom. Dogma. Tu se nema što pitati, razmišljati ili dokazivati.
    Padne li nekom na pamet protivit se, dobit ćemo lako Sjevernu i Južnu Hrvatsku. Bez rata i pravljenja atomskih petardi. Dogovore se lijepo Austrijske i Talijanske banke.
    Ma da, nemoguće, lupetaš ulix! Samo se sjećam Hrvatske. Kakve, takve. Stari je živio od šverca iz porto franco Zare, pokojni djed je pričao o Austrougarskoj...

    avatar

    13.10.2006. (00:37)    -   -   -   -  

  • Lud Ud

    modice, buš je genije rata, a i kim il nije manji. i kada se dva ratna genija nađu na brvnu, slijedi što ? putovanje biciklom u veronu ? hu nous, ali čisto sumnjam ? i zato i jest ovako lijepo na ovom našem plavom trećem kamenčiću. nikad ne znaš koji ti je dan zadnji u životu.

    avatar

    13.10.2006. (09:01)    -   -   -   -  

  • malisa

    ajte ljudi ne pizdite rata biti nece
    kolko vidim po mjesecu jos uvjek se krece
    dje bi ovi na amere tolko nisu ludi
    jer ako im se zamjere najebat ce ljudi

    ako ista od sveg bude napast ce japance
    ili ove malko blize juznokoreance
    ni meriku ni rusiju niko taci nece
    ma ko lud bi sa jacime kavgu da zamece

    zato vam ja nist ne marim spavam kao beba
    kad nemogu nist promjenit sto se zderat treba
    osim toga kad se desi mene biti nece
    iz dupeta poodavno rast ce mi drvece

    ja se kontam sto i kako dok me joste ima
    potlje mene ma nek bude sto godina zima
    kad ja riknem nebitni su i bus i gorbaco
    bit cu krepan tristo posto i biti ce laco

    zato vam ja to na kontam kad se neko brine
    prje il poslje sve ce otic u tri materine
    i uopce me ne brinu tolike rakete
    jedna vise ili manje kad kad petsto polete

    malisa napisao a vilojko nek prepisuje

    avatar

    28.10.2006. (09:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...