Komentari

mysmalllife.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Anahita

    prvo moram pohvaliti i vise nego odlican dizajn! jako mi se svidja!
    ma bas te briga za te anonimce..nemaju pametnijeg posla nego guraju nos u tudje zivote. ocito im vlastiti zivoti nisu nimalo zanimljivi pa si moraju naci neku zabavu..
    ti samo uzivaj i ne obaziri se na te gluposti! pozdrav

    avatar

    11.10.2006. (18:25)    -   -   -   -  

  • ...Lela...

    o bebo moja...fkt nisam znala da je dora toliko dvolična...malo vremena smo ja i ona provele zajedno al u to vrijeme mi se fkt činila ok...a ovo me iznenadilo...ona je na nivou djeteta od 5godina...ovo joj je bio očajnički čin...a kaj češ...ovaj...evo maloprije je završila tekma i naravno pobijedili smo...baš je bila smiješna tekma...aj ljubek što prije mi saznaj ono...i jes bila na mom blogu?! si vidla pjesmu koju sam si stavila..i to sam zbog spota jer mi je odličan.. aj kissich!!!

    avatar

    11.10.2006. (21:16)    -   -   -   -  

  • ...Lela...

    ej srečo...kaj je bilo ečiju?!...slomio nogu il?!...haha...smiješno...ajme bože...ja sam glupa... smiješno mi je to kaj je slomio nogu al ak je ono kaj ja mislim istina onda je dobio kaj je zaslužio..al jbg...sad mi više nije smješno...jadan..nebi htjela bit na njegovom mjestu... e da pozdravi ramonu...i... callni me..da se dogovorimo za školu...ajmo na kafu sutrarpije škole...može?!?... dosadno mi je...jesi pitala karlu ono kaj sam ti rekla da ju pitaš il si zaboravila?!? e da..sutra ti dinesem prazan cd...hahah...opet mi je smiješno...baš bi ga sad htjela vidjet kak izgleda...kak hoda sa štakama...ajme...

    avatar

    15.10.2006. (13:08)    -   -   -   -  

  • ...Lela...

    jao...dosadno mi je..i daj malo češče piši posteke... sad slušam neke nove pjesme...nabavila ja neki mp3 i neki cd...sutra ču dobit mp3 sa svim pjesmama od LP... ja danas kao išla na misu... al nije mi se dalo pa sam se prošetala s frendicom...e da i eči mi je poslo sms... al nisam mu odg jer neam para... ajd možda če me stara danas pustit van pa da se nađemo... il da budemo kod tebe ak ti nesmiješ...al moram se pravit da učim pa če me pustit... tak da...pa se onda dogovorimo za sutra...i sve to... joooj...neznam kaj da radim...dosadno je... i glaaadna sam... e da moram ti reč neš...al to nitko nezna...i nedo ti bog da to nekom kažeš jer ču te ubit...ugl. vidjet češ...aj bebo moja šaljem ti jean kiss...viđamo se!!! ;)

    avatar

    15.10.2006. (13:17)    -   -   -   -  

  • e_mikac

    it is I...shadow of soul...skiller1989...
    novi blog imam ja... stari jos postoji...
    sam da ti kazem...
    potpuno se slazem s tobom u vezi s tim anonimasima...
    bas su trutine...
    vidom kopiras moj SEE YA!!!
    ma nema veze, tu je da se prenosi na druge narastaje...sala...
    ajd pozzz...
    SEE YA!!!!!!

    avatar

    21.10.2006. (19:10)    -   -   -   -  

  • ...Lela...

    avatar

    30.10.2006. (17:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...