Komentari

dragonrage.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Dragonrage

    @ movieworld - ne Bonda, Brosnana kao novi Bond LOL.
    Ma ne znam baš...ja sam isto mislio da je tip totalni kreten, i totalno fulani izbor, no kako se premjera bliži, i nakon što sam vidio trailer, nekako sam uvjeren da možda i nije tako loš...jebi ga, plav je i malo "ružan", ali šta sad...He still kick ass!! hehe
    BTW, ko ti je najbolji Bond, mislim koji glumac, i koji film ti je dobar iz tog serijala?

    avatar

    11.10.2006. (18:54)    -   -   -   -  

  • wes c.addle

    koliko ti pišeš.......

    avatar

    11.10.2006. (18:55)    -   -   -   -  

  • Chara

    Da, da jako duhovito. Da znaš kak je igrati sam protiv cijele ekipe. Dresa imam 7 dana i već je gotov. Sad čekam drugog. lol

    avatar

    11.10.2006. (18:55)    -   -   -   -  

  • wes c.addle

    ja sam iznad luke, na brdu..zapravo su mi sesvete spavaonica. stalno sam u gradu.ugl oko križanićeve.u antonio ne idem. niti sam ikada bila. možda odem do knjižnice.ili placa. to je to.

    avatar

    11.10.2006. (19:00)    -   -   -   -  

  • sannchy

    a dragi moj...slike su zaista dobre...hehe...drago mi je da vas imam..jedino vama mogu sve rec..kiss

    avatar

    11.10.2006. (19:36)    -   -   -   -  

  • SVIJET HORRORA

    Pametno što si stavio foto-galeriju!Tako će ljude više zainteresirati film!

    avatar

    12.10.2006. (07:01)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ hfilmovi - da, to je i bila glavna zamisao, samo što neče galerija biti uvijek ovako velika...ovo je baš bila iznimka pošto se radi o novijem filmu i našao sam dosta slika.

    @ movieworld - Da, meni su isto njih dvojica odlični, s tim da je Connery bio više macho, dok se je Moore zajebavao glumeči Bonda. A Brosnan mi je bio fenomenalan, jer je kao što sam napisao imao najbolje kvalitete njih dvojce, eleganciju i macho stav, ali i dozu cinizma i samoironije...savršeni Bond.
    Craig je pak sirovina, Bond za prljave poslove...nabildan, pomalo neuredan, malo grublji, no tko zapravo kaže da Bond ne može biti takav, zar ne? Koliko vidim, uloga mu je baš legla, i on se je snašao u njoj...a sad, kako će ga publika prihvatiti...vidjet ćemo :-)

    avatar

    12.10.2006. (11:09)    -   -   -   -  

  • Patuljčica

    joj obožavam james bond-a...'Die another day' mi je bio tako dobar e...ma najbolji su bili Pierce Brosnan i legendarni Sean Connery...ako se sjećaš bili su i Timothy Dalton i George Lazenby...ali njih niko baš i ne spominje...a ovaj tu Daniel Craig...vidjet ćemo,baš me jako zanima...hm,nekak mi je ružan... :-p ...pa pozdraff...

    avatar

    12.10.2006. (16:11)    -   -   -   -  

  • Strider-Filmomanija

    Meni su zakon james bondi i njegove stvarcice i ta sranja no nisam gledo ovog,cujem da ce se pocet snimat ili se vec snima novi james bond ali sam zaboravio kako se zove jbg,BTW.otkud si ti?

    avatar

    12.10.2006. (19:23)    -   -   -   -  

  • buba mara

    odličan post!! i hvala što si mi ono sve lijepo napisao na blog :)) moram si naći neku sličicu sad kad budem imala više slobodnog vremena . inače, i ja sam malo pratila cijelu tu zbrku oko bonda i već mi je to sve išlo na živce a višnjić mi se nije sviđao kao potencijalni. owen bi bio sjajan :)) gledala sam ga sad u ovo filmu "Inside man " - o čemu sam htjela napisati i post, ali zbog učenja nisam stigla sastaviti ništa pametno -- (vidi zadnji post, smijeh!! :)) ) --- dakle, mislim da bi owen bio super, a brosnan mi je bio legenda!! oboažvam ga u tom filmu!! jesi gledao aferu thomasa crowna?? kako ti se tamo sviđa brosnan? meni je superiška! uglavnom,, nisam preveliki fan bonda, ali sve sam ih gledala u kinu pa ću tako i ovaj za mjesec dana. bilo bi super da je angelina negativka, nju volim pogledati kad glumi nešto nekarakteristično, tako mi je bila super u onom filmu "Prekinuta mladost" ali i u "MR. i MRs. Smith" - što god negativno cijeli svijet mislio o ovom drugom - to je moje mišljenje, bila mi je sjajna u tom filmu ......

    avatar

    12.10.2006. (20:16)    -   -   -   -  

  • buba mara

    još samo da dodam kako mi je craig smiješan jer me podsjeća na mog profesora iz mehanike :)) slično kako me robert de niro jako podsjeća na mog starog u filmu "City by the sea" :))

    avatar

    12.10.2006. (20:20)    -   -   -   -  

  • Undying

    Ići ću gledati film,u to sam prilično siguran s obzirom da sam do sada gledao mislim čak sve Bondove(nisam siguran,jer ih ima jako puno),a što očekujem,teško je reći.O Craigu ne znam gotovo ništa pa neću prognozirati unaprijed.

    avatar

    12.10.2006. (20:21)    -   -   -   -  

  • Strider-Filmomanija

    pozzz e imam novi blog mislim i ovoga uređujem sa filmovima i sad asm pocel pisat o autima pa navrati koji put!
    Pozzz
    (blog jos nije do kraja gotov)

    avatar

    12.10.2006. (21:56)    -   -   -   -  

  • Strider-Filmomanija

    pozzz e imam novi blog mislim i ovoga uređujem sa filmovima i sad asm pocel pisat o autima pa navrati koji put!
    Pozzz
    (blog jos nije do kraja gotov)
    http://avteki.blog.hr/

    avatar

    12.10.2006. (21:58)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ Patuljčica - hehe...a ružan je malo, doduše to je "ružna" riječ, pa ću reči robusan, no činjenica je da je dobar glumac, možda glumački čak i predobar za lik Bonda, no, mislim da mu ta uloga baš pristaje.

    @ buba mara - Hvala na pohvalama ;-)
    Jesam, gledao sam "Aferu Thomasa Crowna", i ok mi je film, nije sad nešto posebno, ali da se pogledat...kraj mi je dobar kad vrača sliku, a u pozadini svira ona neka stvar kojoj ja nezam ime, ali super zvuči. dam ja bih isto volio vidjeti Angelinu kao negativku u Bond filmu...to bi baš bilo nešto hehe... ;-), mislim da bi joj uloga pristajala :-)

    avatar

    13.10.2006. (11:39)    -   -   -   -  

  • Panjhead

    Ovi noviji Bond filmovi su mi nekak bezveze al ovaj nadolazeći mi zvući ful zanimljivo.

    avatar

    13.10.2006. (16:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...