Komentari

mybelovedarkness.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • † Madame Nocturna †

    baš mi super kaj smo se srele danas ! nego, wow !!! ajd hepi sam zbog tebe i sveg kaj ti se dogodilo. i ja bi tak s ovima iz wintersuna. awwwwwwww .... ja se nadam. i ono, fakat lijepe riječi ste ga naučile. i kaj ne budeš stvila fotke s koncerta. ajd plz!!!!

    avatar

    10.10.2006. (23:37)    -   -   -   -  

  • Jamie

    OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
    AIME, BILO TI JE PREJEBENOOOOO
    I AM JEALOUS, ALI U POZITIVNOM SMISLU, OFKORS...
    zaboravih isključiti caps lock ali nemaš beda, AIME!
    PREJEBENO VAM JE BILO
    JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEA! =)

    avatar

    11.10.2006. (00:22)    -   -   -   -  

  • ~†Manelys†~

    Pa da, i izgledaju mi ko dobri dečki :)) To si mogu priuštiti (i vi i oni, ovisi na koji način gledate) dok još nemaju fakat ogroman broj fanova (i dok se ne umisle :P).
    Uglavnom, Decadent će tebi i v4MP1r3u spržiti snimku koncerta, kad malo sredi kontrast, izreže dijelove na kojima se je glupiram ili na kojima mi snima... određene dijelove tijela. Htjedoh te pitati - da li misliš ići i na Amone? To bi trebala biti ludnica od koncerta, can't wait :)))
    Hoćeš li možda večeras biti u Zvuku? Ja ću biti od 19, probaj doći.
    Pozdraf!

    avatar

    11.10.2006. (13:27)    -   -   -   -  

  • SetH666

    kad je konc točno završio ? u koliko sati?

    avatar

    11.10.2006. (16:07)    -   -   -   -  

  • disrupted

    ahhh..... htjela sam ih sve poševit! pročitaj moj report ak ti se da :P ...što bih dala da sam imala priliku pričat sa Catom... nebi pričali :) ševili bi se, LOOOOOOOOOOOOOOOL

    avatar

    11.10.2006. (16:45)    -   -   -   -  

  • I'll be the drug in your blood...

    ma bilo je savršeno... ja bi ih jebala sve po redu ;) aj vidimo se 29. pussač

    avatar

    11.10.2006. (20:45)    -   -   -   -  

  • Jashin

    ... AAAAAAAAAAA!!! Lijepo tebi... Predivno, mora da si stvarno uživala =)
    A od svega što si napisla ja sam bila samo na phantasmagoriji sad na ovoj viva la poli...
    Sigurno ti je bilo fenomenalno...em si bila na puper koncertu, em si upoznala članove... Ma di češ bolje!

    avatar

    11.10.2006. (21:56)    -   -   -   -  

  • SetH666

    imaš dobru ruku...........lol......

    avatar

    11.10.2006. (22:14)    -   -   -   -  

  • SetH666

    i ja tebe ubacujem u ljinjkove....:)

    avatar

    12.10.2006. (10:38)    -   -   -   -  

  • ... Mother North ...

    uhhh.. niceee.... super pozadina.. ajd pozzz..

    avatar

    12.10.2006. (10:44)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    bilo je bolje od ocekivanja. Ispuco sam tonu fotki..no za sada objavio samo jednu.

    avatar

    12.10.2006. (16:28)    -   -   -   -  

  • Dekadent Sympozium

    Ovo je bio moj izvještaj na više foruma:

    "Dakle društvo me napeljalo da idem s njima na koncert Deathstarsa koji se odvio sinoć sa satno-dvosatnim zakašnjenjem, kako to obično biva u Boogaloou.

    Koncert je kao takav bio više-manje banana, međutim, bio je definitivno najsmiješniji i čudniji od svih ostalih na kojima sam bio. Pa po čemu to?

    Pa recimo po tome što je naša Phantasmagoria, prva predgrupa, imala dvadeset puta bolji intro od Deathstarsa, čak nas i upoznavši s majstorom gajdi obučenim u fratra.

    Onda recimo to što su tipovi nakon samo nekoliko malih Phantasmagorijinih pjesmica uletili iz backstagea tokom njihove završne pjesme i prisilno ih istjerali van sa pozornice. blink.gif Sramota, tako su nas sve razljutili da smo im htjeli glave nabiti o bubnjeve. Pa jeste vi, dragi ljudi, normalni? mad.gif Sa scene izbacujete predgrupu, frajer bubnjaru uletava dok ovaj svira i pokušava mu oduzeti štapiće, ninja.gif, i to usred pjesme, i to NAŠU grupu, i to unatoč tome što imaju pravo na polsatnu svirku. Sramota. Bilo mi je žao benda. Svašta.

    No, nakon ovog ekscesa izađe van grupa Stoneman. Nikad čuo. Švicarci. Svi izgledaju kao kombinacija tokyo hotela i linkin parka. Totalno narajcani, gitaristu je valjda glava pukla od adrenalina, al' niš ne valjaju. Dosadno. Da stvar bude gora, dečki su završili sa svojim showom, pa se pokupili unutra u backstage, ali su ih ovi istjerali van i napelali da sviraju još jednu pjesmu (što je očito nastalo zbog istjerivanja Phantasmagorie), i tako.

    No u svakom slučaju nastade pauza, a curice oko mene su sve pizdile što Deathstarsi nikako da izađu. Što je najsmiješnije, valjda nije bilo ni sto ljudi.

    I fala bogu izašli Deathstarsi i onda sam samo još jednom potvrdio svoje mišljenje. Najobičnije pjesmice, ne znaš gdje završi, gdje počne, rifovi isti, melodije iste, dinamika ista, pauze iste, riječi iste, sve isto. Užaš. K tome su i strašni pozeri. Glavni frontmen, vokal, je veći pozer u startu no što će to Alexi ikada biti. Ono što je zanimljivo jest da curice, pa sramotno, i dečeci, apsolutno padaju u delirium exstasis na svaki njegov pokret. Ili gitarista, koji ima tik popravljanja kosice i izgleda kao žensko, ili drugog gitarista koji je košćat i ubermršav ali "nejvjerojatno sexy", ili možda basista koji ih je, koliko su se svi drugi god trudili, sve pomeo svojim kolorističkim umjetnim dreadovima i šminkom nalik mansonovoj, a ipak još nisam siguran da je muško i da mu vise jaja. A nije mi bila jasna niti prezentacija. Turneja im se zove 48-carat darkness, zovu se "Death + Starsi", imaju zvjezdicu okrenutu prema gore, drobe o nekakvoj tami i palim ljubavima, igraju se brojem 666, a nose nacističke uniforme. Ne razumijem.

    Dalje, taj isti vokal je bio smijalica. Čovjek se poprskao šljokicama, izlio vodom, otkopčal do kraja (a curice oko mene samo viču majke ti, dođi k meni, dođi k meni, oh kako si zgodan, oh kako netko može biti tako zgodan, iako je brutalna činjenica da su svi gadni ko moje kopito), i paradiral okolo ližući jezike, bivajući žrtva i dirajući se općenito. Vokalne sposobnosti su mu obične, ništa posebno, vrak te j**i ja tak pjevam.

    Nadalje, urnebenso smiješno je bilo to što su redari oblijepili sve moguće žice da se Sveta gospoda slučajno ne bi popiknula, na što se vokal ipak popiknuo i sastao se sa zemljom samo na način na koji se to može netko tko zvjerski padne. Razbio se ko porculanska zdjelica, što sam i uhvatio na kameri mobitela. Nakon toga se pridigao i izgovorio "I just fell on the floor.", a curice su svršile.

    Da se ne vraćam na početnu monotonost glazbe i nerazumijevanje što je toliko fantastično posebno u njima (vjerojatno poziranje), da li su to bezvezne pjesmice viđene deset tisuća puta, ili poziranje, ili možda nešto slično tome? Zaključio sam da bi, da nije bila komična ta tragedija, djevojka i ja bacili 140 kn u vjetar. Ovako je puhnuo tek nešto kasnije.

    Pametnije bi im bilo da su doveli Lordi, uz njih se barem dobro zabaviš i ne gledaš preseravanja."

    Primijećuje li netko razlike? XD

    avatar

    12.10.2006. (21:16)    -   -   -   -  

  • ONE MAN ARMY

    Mrakon blog! Pozivam sve crne ovce na portal http://onemanarmy.ueuo.com Šalji dalje!

    avatar

    13.10.2006. (01:27)    -   -   -   -  

  • ~†Manelys†~

    Ovako - Decadent je išao na koncert zato jer sam ga ja nagovorila. I ljutiš se bez veze, on je samo rekao svoje mišljenje, zbog toga bi ga trebala poštivati, a ne ljutiti se i napisati mu u komentarima "Zašto si onda uopće išao na koncert?!".
    Ali dobro, i ja bi možda tako reagirala da nisam već naviknuta na njega. Popljuvao je valjda 70 posto stvarno kvalitetnih bendova koje ja slušam. Pa ne znači da nisu dobri samo zato jer se njemu ne sviđaju. Vjerojatno će ti opet odgovoriti sa nekim kilometarskim komentarom u kojem će prilično dobro objasniti sve svoje argumente, ali ja ti toplo preporučujem ovo - ako su Deathstarsi tebi dobri, dobri su. Gotovo. Ne moraš se svađati sa ljudima koji ih na neki način vrijeđaju, dokazati ćeš da si njihov najveći fan ako se na takve komentare iz srca nasmiješ i naviješ njihovu najbolju pjesmu do kraja.
    To je samo njegovo mišljenje.
    Ajd pozdraf, nadam se da se uskoro vidimo.

    avatar

    13.10.2006. (15:11)    -   -   -   -  

  • find me in hell

    ajme stvaaarno ti je bilo suuuper!
    e drago mi je.
    ono kad citam uzivila se i gledam i blejim i ono 3 ure hej!
    al ajde sad sam se oladila i tak.
    sry sto trabunjam...

    avatar

    13.10.2006. (18:22)    -   -   -   -  

  • v4MP1r3s alley of Vampyre Story

    da,da i ja sam bio...na mene si zaboravila...

    da ne zaboravim...
    grupy !

    avatar

    14.10.2006. (00:28)    -   -   -   -  

  • find me in hell

    ma neeeee trebalo mi je dugo da zavrsim citanje posta, jebemtimisa prekidali me!!!
    prvo brat pa stara a ja sa internetom sam ovisna o njima...
    sifraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

    avatar

    14.10.2006. (08:09)    -   -   -   -  

  • Dekadent Sympozium

    Da, mislim, Manelys je to lijepo rekla, a meni se ne da natezati pa će na tome ostati, samo, da baš ne bi bilo kao da se razgovaraš s nekim drugim, ću dodati da je nasumični pokušaj "vrijeđanja" koji proizlazi iz furioziteta prouzrokovanog tek nekim, ustvari najčešće, toliko nebitnim faktorom poput jednog mišljenja, ali takvoga da se ne poklapa s mišljenjem koje sadrži opće ekstazno oduševljenje spram teme, pa u skladu s time slijedi sasvim neprihvatljiv postupak, najbolje izbjegavati. A ponekad je i jako dobro, u slučaju da se već reagira na nešto napisano, pomnije proučiti ono što piše. Čujemo se.

    avatar

    14.10.2006. (15:21)    -   -   -   -  

  • v4MP1r3s alley of Vampyre Story

    omg, decadent, daj molim te idi u školu umjesto mene...
    ti si tako pametan a ja ne =((
    ...
    sad si me potsjetio, trebam strebati geografiju...

    ...
    (mrkla tisina)
    .......

    e da, imam novi post, zadnji za ovaj tjedan...
    cujemo se SUCCUB

    avatar

    15.10.2006. (09:13)    -   -   -   -  

  • ~†Manelys†~

    Hej, napisala sam novi post, pa navrati kad ćeš imati vremena :)
    Btw. ja sam u šoku, Decadent je odgovorio sa tek nekoliko redova komentara...
    Ajd, pozdraf! Napiši novi post.

    avatar

    15.10.2006. (17:01)    -   -   -   -  

  • VagiNaLni NetopiR...

    ojjjj...ja sam sam sa strane stavila 3 sl...daj stavi te slike ! i ja sam dobila autogram od nightmarea i cata... jebote nisam mogla vjerovat da stojim pokraj njih...zakon su...ful simpa...onak obicni ljudi...obozavam ih...pozz

    avatar

    15.10.2006. (19:51)    -   -   -   -  

  • nya

    e ženo pa di si ti meni?!!!!a jebiga ja se uvijek zajebem na koncertima odem kad je najbolje!!:((a što ću..a i matija je htio ići pa..pozdrav!!:)

    avatar

    16.10.2006. (01:49)    -   -   -   -  

  • cryptic_bride

    nadasve predivno bice...predivno! mile nema pojma :)))) haha
    ae..chitamo se!! pozz

    avatar

    16.10.2006. (18:51)    -   -   -   -  

  • VAJ

    UUUUUUUUUUUUUU, vaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuu!!! SUPER!!! Blago tebi ženo!!! Vidim da ti je bilo ne SUPER nego PRESAVRŠENO!!! Eeeeeee, da je nama takvih bliskih susreta, uh pa ja bih umrla đizs!!! Svi koji su bili kažu da im je bilo super i da je koncert bio predobar!

    avatar

    17.10.2006. (15:44)    -   -   -   -  

  • *Cvrčak na asfaltu*

    hihihi...preboljela sam to...mah, pusam te maj dirrrr sweety =)

    avatar

    18.10.2006. (23:09)    -   -   -   -  

učitavam...