Komentari

flowergirl.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Leendeliv

    Duga kosa. Mislim da za kratku kosu moraš imati stvarno savršeno pravilne crte lica i biti stvarno lijepa PLUS imati svoj stil PLUS po mogućnosti ipak biti slavna osoba pa da te urede kao primjerice Natalie Portman ... :) Duga kosa je igra na sigurno i s njom se sve može. Opet - ako nisi jedna od onih koji igraju na sigurno - kratka kosa. Ne znam - ovisi o tebi, o tvom ukusu i o tome kakva si osoba. Ali i jedno i drugo može izgledati dobro. Samo ako imaš stvarno lijepu, gustu, prekrasnu kosu - definitivno duga jer bila bi šteta ...

    avatar

    10.10.2006. (22:59)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Meni je draža duga kosa kod žena. Ali osobe s kratkom kosom su jednako vrijedne.

    avatar

    11.10.2006. (01:11)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    zavisi od oblika lica,ako je sitno-kratka

    avatar

    11.10.2006. (16:59)    -   -   -   -  

  • filozofica

    dakle. nakon mjeseci i mjeseci mozganja oko tako banalne stvari-ošišati šiške ili ne- odlučila sma ih ošišati. reakcije pozitivne:)
    pa onda opet mozganje-ošišati ili ne pune šiške, one u stilu 60-ih-opet se ošišam. reakcije-ljudi me doslovno ne prepoznaju, što mi moram priznati, malo godi:))
    kratka kosa-ima cura kojima apsolutno fantastično stoji,ali ja sam rekla-jednom i nikad više (osim silom prilika). razlog-poslije 5.osnovne sam svoju prekrasnu dugu kosu ošišala skroz nakratko. potvrda da ni u mlađim danima nisam bila sasvim normalna. još sam u to vrijeme nekad pogledala prvi put jedan od svojih anjdražih filmova, mjuzikl Kosa, ako tad nisam umrla od tuge nikad neću.
    dakle, moj ukus-duga, ali umjereno, i zdrava:)

    avatar

    11.10.2006. (20:32)    -   -   -   -  

  • Run

    ne mogu te zamisliti sa dugom kosom :))

    avatar

    12.10.2006. (09:52)    -   -   -   -  

  • barberarmada

    slucajno sam citao vas komentar na blogu o kinezima pa nisam mogao a da Vam ne kazem , malo ste pretjerali da ne kazem grublju rijec,,,o Vasem navodu za place Kineza . Slucajno sam 2000/2001 imao prilike zivjeti u Shanghaju i proputovati skoro cijelu Kinu, pa se i druziti s mnogim Kinezima. Vasa poimanja o njihovim primanjima su kompletno kriva,,,,,,,,,,,, ali ako Vi tako mislite ne zelim Vas razuvjeravati da to i nije bas tako kako ste Vi mislili( mislim na njihove place ,standrad itd.

    avatar

    12.10.2006. (14:32)    -   -   -   -  

  • the_flowergirl

    @Hrvoje: To ti je tipičan muški stav :)
    @filozofica: Malo sam se prenaglila sa šiškama, sad su mi u vidnom polju pa me živciraju, a ako ih skratim neću ih se nikad riješit :)
    @run'n'gun: Obično mi kažu sasvim suprotno :)

    avatar

    12.10.2006. (20:02)    -   -   -   -  

  • the_flowergirl

    @boris: Ja zaista mislim da su i Hrvatska i Kina sve bliže zemljama 4. svijeta. Kod nas primjerice ima 300 tisuća nezaposlenih, 250 tisuća ne prima plaću, 1.2 milijuna penzionera, a kad pogledam malo oko sebe svi troše i troše i troše i tjeraju luksuz (istina, mnogi žive iznad svojih mogućnosti i grcaju u dugovima, ali privid ostaje). Tako i Kina - možda imaju visoki BNP, možda u gradovima dobro žive, ali ima užasno puno sirotinje. Njima je gospodarska revolucija donijela više zla nego koristi. Jeftina radna snaga i kršenje raznih radničkih prava, rad djece, propadanje poljoprivrednika, zagađenje i dr. - sve je to posljedica "pravne" države.
    Otkad sam na ZagrebDoxu gledala China Blue, bojkotiram kineske proizvode. I dalje ostajem pri svojem da za zapadnjačke izrabljivače kineska sirotinja radi za 22 lipe po satu.

    avatar

    12.10.2006. (20:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...