Komentari

henta3.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • ~jelena~

    vidim da i tebe pucaju neki filmovi...ha,ha....ma i ja se cudno osijecam zadnje vrijeme....samo me nitko ne kuzi.....svi su previse zaokupljeni nekim dodatnim stvarima,tako da vise nikome nista ni ne govorim....ali vjeruj mi bilo bi ti lakse da imas osobu kojoj mozes sve reci....znam da je to tesko pronaci u nekoj osobi,ali trebas se potruditi.....hm....bas sam ti ja nasla davati neke savjete,a nalazim se u slicnoj situaciji....vise ni sama neznam sto cu...u mnoge osobe sam se razocarala...(mislim da znas na koga mislim.....rekla sam ti jednom da cu ti ispricati...ako se sijecas.....)...od tog dogadaja sve mi je krenulo naopako....nikom vise ne vjerujem....a prije je sve bilo drugacije....a dosta sada o tome....biti ces ti bolje....ali ako ti ikad nesto bude trebalo....tu sam!(neznam dali ti to ista znaci)li samo da znas....a sto sam se raspisala.....pusa!

    avatar

    10.10.2006. (22:34)    -   -   -   -  

  • mislim dakle žena sam

    nema osobe koja ponekad nije dvolična..jednostavno se dogodi da se prilagodiš nekoj situaciji..zašto si uzimaš toliko stvari i briga..ako ti je opterećenje uzmi samo ono do čega ti je najviše stalo..svi smo ponekad neshvaćeni..tako je to u životu..svatko prvo misli na sebe..svi smo više manje sebični i bitno nam je samo kako se mi osjećamo..
    uzmimo npr. moju frendicu koja je trenutačno u vezi..sad više nema vremena za izlaske sa mnom..ali bi mi se jadala kad god iskrsne nešto s dečkom..i onda kad ja realno sagledam situaciju i dam joj savjet..ona i dalje po svojem..onda će se čudit kad bude kućanica i kad neće smjet od kuće..ne možeš nikome nešto utuvit u glavu ako on to ne želi shvatit..tak je i s tobom..odluči sam kaj želiš i kakva osoba želiš biti..
    p.s.zakaj je sve s mekim ć..imaš neki fetiš ne njega..pozdraf

    avatar

    10.10.2006. (22:53)    -   -   -   -  

  • give_peace_a_chance

    gud ivning...

    avatar

    10.10.2006. (23:09)    -   -   -   -  

  • give_peace_a_chance

    valjda se tako kaže

    avatar

    10.10.2006. (23:10)    -   -   -   -  

  • give_peace_a_chance

    samo da se javin...iman novi post pa ako ti se da....

    avatar

    10.10.2006. (23:12)    -   -   -   -  

  • give_peace_a_chance

    užiwaj!!!!

    avatar

    10.10.2006. (23:12)    -   -   -   -  

  • give_peace_a_chance

    pozzzzzzzzzz ::)

    avatar

    10.10.2006. (23:13)    -   -   -   -  

  • ~jelena~

    aj idem sada spavati.....vidimo se sutra........kiss

    avatar

    10.10.2006. (23:14)    -   -   -   -  

  • ~jelena~

    ispricati cu ti sutra....kiss

    avatar

    10.10.2006. (23:15)    -   -   -   -  

  • give_peace_a_chance

    nije strašan koliko je gadan i koliko ti se dođe rigati na one spodobice...blju

    avatar

    10.10.2006. (23:26)    -   -   -   -  

  • Ina

    e sad.ja bi ka tribala nesto mudro rec.pa hmm....danas si bia ok.veselia si se mojoj trici jej.hvala.da.il se meni ucinilo.nema veze ja bila hepiiiiiii.me lajk trica....e enivej.da.kako ti.zena dica.heheh.da.vesela sam.da.ne znam sto mi je.da.
    nego da.napisalan san novi post.da.i kul je stovise da.smijsan je.da.i prestajen s ovin da.e.ono
    nego da ti kazen.to za 4 osobe.hah u meni(kad san ti pocela pisat koment napisala san u meni samo dvi osobe ali promjenih.skuzilla san da ih ima vise.)puno.nekad san umorna jako i neman volje za nicin i spava mi se.nekad san fuuuuuuuuuuul hepi i svih grlin i svih volin i samo se smijen(ka danas) i usput razbijan stvari(to u mom postu pisen) i onda prof.misli da san na drogama lol. i ima jos jedan osoba kad mi je sve monotono.jednolicno.nit sretna nit tuzna.....bas sugav filing i sugava osoba.to me drzalo dva tri dana.e i 4 osoba kad puknen i kad plachen zbog svega(to se desilo 2 put) kad se u meni sve prelomi i ne mogu vise....jecam i plachem i plachem i jecam i ne mogu doc do zraka(tu osobu mrzin).ali posli ti je lakse....puuuuno lakse.nekad je najbolje isplakat se.ja sve drzin u sebi al znan i sve strest u facu.a stos...e da....inspirirao si me za sljedeci post.hehheheh.fala....pozzzzzzzzzzzzzzz

    avatar

    10.10.2006. (23:57)    -   -   -   -  

  • Blind_shadows

    Neznan na koji tin bend misliš,ali čini se da se razilazimo u mišljenju.Mislin na bend sa Igorom.Zamoli Ivu da se ja i ona zaminimo ili bar neka ona piva,i svira gitaru.Ja cu svirati treću.

    avatar

    11.10.2006. (10:03)    -   -   -   -  

  • smellyoktopus

    Ma ne seri

    avatar

    11.10.2006. (13:19)    -   -   -   -  

  • evo jedan komentar sa informatike.....kiss

    avatar

    11.10.2006. (14:06)    -   -   -   -  

  • jelena

    avatar

    11.10.2006. (14:06)    -   -   -   -  

  • Matea

    znam da bi ti ja sad tribala reci nesto utjesno i da ti bude lakse ali ne mogu jer je takav zivot, jedino cime te djelomicno mogu utjesiti je to da se i ja tako osjecam ali i mnogi drugi i da nisi sam. poprilicno sam promjenjivog raspolozenja iako se trudim biti uvijek dobra prema svima to je jednostavno nemoguce. ima dana kad bas volim svoj zivot a ima i kad bi sve poslala i k.... ali uvjek pokusavam vidit svjetlu stranu svega i uzivati u malim stvarima u zivotu. i jos nesto ako nikad nisi dozivio da se lose osjecas neces znati koliko ti je dobro kad si sretan i skroz je normalno da prolaziš kroz dobre i lose trenutke....to tako ide.

    avatar

    11.10.2006. (15:22)    -   -   -   -  

  • adri

    bljah

    avatar

    11.10.2006. (15:51)    -   -   -   -  

  • ~jelena~

    sad sam andrei ostavljala komentar....ona ce se sigurno naljutit.....ali ja sam samo rekla sto sam mislila........mozes ici vidit

    avatar

    11.10.2006. (21:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...