Komentari

revolucija007.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • k

    a da se predstaviš? mislim da znam tko je pokretač revolucije...
    +da odma napomenem - možemo samo bezveze kukat, ništ se ne postiže

    avatar

    10.10.2006. (16:58)    -   -   -   -  

  • k

    ustvari imam ja jedan prijedlog
    ajmo svi masovno polomit noge u školi, da tih 150 barem nečemu posluži
    i nek se slučajno razbije 10ak prozora...

    avatar

    10.10.2006. (17:25)    -   -   -   -  

  • čovjek lijek

    jedini razlog zbog kojega većina nas ide u školu je taj da se zajebava s kompadresima,rijetki su oni koji idu u tu školu da bi nešt zapravo naučili.ja ih mogu nabrojat par i dakako ja sam jedan od njih:)

    avatar

    10.10.2006. (17:58)    -   -   -   -  

  • minerva

    pa sad...to je sigurno neko mene prošli tjedan slušo kak sam kukala na sve to... haha..
    ma sve to stoji a i s karlom se slažem al negdje se mora počet.
    ev za tjelesni-kak mi žene ne možemo igrati u "one dane" (čast izuzetcima) a čačić uvijek tam stavi "m" i onda na kraju godine ak nemaš ništ u rubrikama tokom ciiiijele jebene godine oslobođen si igranja zadnjih mjesec dana. e to nije fer, dečki nemaju mengu a nama se to gleda ko da smo bile bolesne il ko minus što nas nema. e to je za ukint il za toleririrat kao ništa. zajebi. da, nesmijemo igrati u trenirkama (u čemu je lakše i udobnije neg u onim jadničkama od bicki iz gamaufa) jer se to isto ne uvažava! ma nemoj!
    sjetit ću se još nečeg pa javim...
    ovak bi i petcije mogli skupljat! ha!

    avatar

    10.10.2006. (19:05)    -   -   -   -  

  • Lapin Kulta

    savka čast na blogu...
    istina sve što si/ste napisali...
    trenutno nemam ideja..ak se sjetim javim vam...

    avatar

    10.10.2006. (19:19)    -   -   -   -  

  • k

    "ovak bi i petcije mogli skupljat!"
    ovak bi mogli i najebat... ne zaboravite da SVi na informatici gledate blogove i ta sranja a "pametni" profesor redovito pregledava kompjutere, koje su stranice posjećivane itd...

    avatar

    10.10.2006. (20:13)    -   -   -   -  

  • tea...

    u jebote....

    avatar

    10.10.2006. (20:21)    -   -   -   -  

  • zinka

    prvo, s kim imamo cast razgovarati? :)
    a sto se tice zaljenja, e podugacka je lista... neki drugi put, sad ne stignem pisati, ali neka, dobro je da se i toga netko sjetio.

    avatar

    10.10.2006. (20:58)    -   -   -   -  

  • zinka

    sad sam tek procitala cijeli post, to je netko iz mog razreda, jel? dobro, sad sam zainteresirana, pa evo moje pouze liste zalbe:
    1. prvo i osnovno, jako malo znanja nam pruzaju!!!! i to je ogroman problem! broj onih koji se upisuju na fakultete je porazavajuce nizak, i mene kao buduceg dajboze studenta pocinje bit strah zbog toga u koju skolu idem. katastrofa. matematika, kemija, njemacki, biologija prije, pa dvije izgubljene godine fizike.... al dobro, mozda cak i ima nade, jer je doslo dosta novih mladih profesora.
    2. ustroj u skoli je grozan, od najnižih do najviših, da ne imenujem, jer "Nomina sunt odiosa", hahaha...
    3. problem lektira pod hrvatskim, al okej, to nije samo u nasoj skoli, vise opcenito... preteske su to knjige, pretesko stivo za 17 i 18 godina, a stvar je u tome da vecina tih knjiga u svijesti ljudi ostane okarakterizirana kao"doooosadna i gluuuupa", sto je kriminal nad umjetnosti i obrazovanjem.
    4. nema pravog skolskog psihologa i pedagoga. a to je stvarno problem, jer zna se kroz sto sve prolazimo mi "djeca" od 15, 16, 17, 18... i ne bi bilo lose ponekad popricati s ovim osobama. nije to nikakva sramota, nego normalna ljudska potreba za razgovorom i savjetom.
    5. pristup profesora prema ucenicima, a i obrnuto. nit oni postuju nas, nit mi njih. bezveze, kad smo vec zatvoreni u toj zgradi zajedno 4 godine, pa sto ne bi onda barem bili dobri jedni s drugima. ako cemo iskreno, ni jedni ni drugi se ne trude previse da malo smanje te razlike, koje zapravo i nisu tako velike.
    6. nema nikakvih grupa, izvannastavnih aktivnosti, malo mastovitijih izleta... hej, pa koja skola jos nema ni grupu za biologiju, kemiju, knjizevnost, filozofiju....???? profesori odustaju od maturalnih zabava i putovanja, odbijaju nas voditi u operu ili kazaliste (cast izlozbama u zg, al iskreno, vecina ih ide zbog onih 5 sati slobodnog vremena, a ja za sebe mogu reci da idem i zbog jednog i zbog drugog:))... pa ta skola nema nista! ali nikada nece propasti jer ce uvijek biti jadnika koji ce ovim ili onim okolnostima biti natjerani da idu u nju... ja savjetujem svima da bjeze sto dalje, ili da se prihvate teskog posla ako ostanu, jer sve je na nama.
    7. dvostruki standardi... nekima je nesto dopusteno, drugima nije, iz ne zna se kojih razloga. nema pravde, jednostavno, i sto je jos veca tragedija, tjeraju nas i UCE da se na to privikavamo. e ne moze!
    8. predsati ujutro? joj...
    9. stvarno... prozori se ne smiju otvoriti jer "bi mogli na nekoga pasti i ubiti ga"???? to spada u domenu price o 150 kn....
    10. sve navedeno u gornjem postu....

    dosta za danas, hahaha....

    avatar

    10.10.2006. (21:23)    -   -   -   -  

  • revolucija oo7

    zinka: ne, nismo iz tvog razreda. ovo što si napisala, sve mi to znamo. ali nismo dovoljno jaki da se pobunimo protiv tako velikih stvari kao što je uprava škole. zato trebamo vas. premali smo da bi napravili nešto tako veliko. krenut ćemo jednostavno od onih sitnica koje se mogu popravit.

    avatar

    10.10.2006. (21:40)    -   -   -   -  

  • Krimicajka

    Mislim da se nema sto dodati! A s kim ja to imam cast?

    avatar

    10.10.2006. (21:51)    -   -   -   -  

  • malaGNOMINA

    ja sam išla u dvije srednje škole (kutina i sisak) i bilo je puno gore stanje nego u novskoj. vi barem imate dvoranu, mi smo tjelesni imali vani.
    išla sam u tehničku školu pa sam bila sretna da ima školjka u ženskom wc-u, nitko nije ni pomišljao na papir ili sapun.
    bila sam nekoliko puta u novskoj u srednjoj i vjeruj mi trebate bit zadovoljni, vama barem ne otpada žbuka sa stropova za vrijeme nastave.

    avatar

    10.10.2006. (22:15)    -   -   -   -  

  • ma...

    ja sam završila tu školu sad prije 4 mjeseca.. eto tako fiiino. od 17 predmeta koje smo imali, ja ako sam ih učila 5 ili 6, od kojih se 3 predmeta trebalo trudit da dobiješ dobru ocjenu,točnije da prođeš, a ove druge zato što su me zanimali. u našoj srednjoj je dost starih profesora kojima nije stalo da nauče djecu, već samo da budu na nastavi, kakti održe sat, i to je to. ko hoće može, ko neće, zaboli njih..i onda se čude kako to da se nitko ne upisuje, jer npr. predmete kao što su glazbeni i likovni, nitko ne uči. likovni se zna zašto, a glazbeni zato što se zna da će uvijek doći neko i dati ti ocjenu, il ćeš skinut neku biografiju s interneta i dobiti ocjenu, a to su jedni od predmeta koji su na prijemnima jer je to zapravo opća kultura, a toga je najviše. a najbjesnije je to što se profesori čude kad im kažeš da nemaš pojma što misliš dalje, pa fala bogu da ne znaš, kad te nitko ni najmanje koliko može ne motivira, ili potakne da se zanimaš za neki predmet. sve što nam pričaju o faksovima, pričaju nam zadnju godinu. ti do 4. razreda nemaš ni pojma koji sve faksovi postoje. u 4. razredu nam samo podjele papire, i letke, što se treba učit za prijemni, letke za pripreme, i još ih nema dovoljno za sve učenike! i tako si neki vide npr. što bi htjeli studirati, ali onda vide, da predmeti koji se traže na prijemnom i koja područja, mi ovdje uopće ni ne obradimo, a nemaju svi para da idu na pripreme u kojima te ne uče, već je to kao neko ponavljanje i nadograđivanje nečega što si već trebao znati. TRAŽITE ODMAH SAD FAKING LETKE
    a i to osiguranje, aj neke stvari se moraju platit, misliš, ali koje? po zimi se razboliš, po ljetu se ugušiš, plaćaš štetu koju nisi ti počinio i još moraš doć subotom pošmirglat stolove "jer si činio štetu!", i opet platit tu "štetu"..
    u zadnje vrijeme razredi (ne)idu na maturalac tamo gdje oni žele već tamo gdje se ide jednom čovjeku(razredniku), ali, pa daaa, na maturalac se ide zato da bi profesori obišli svijet tamo gdje još nisu bili..
    previše je diskriminacije, stalno jebeni gimnazijalci, ekonomci, metalci, krojači a zapravo su svi jednako šuplji i primitivni čim se svađaju oko toga, jer ti čim dođeš u 1. razred to nametnu..ti si iz A, a ti iz B smjene..ma kurac(da prostite)
    a što se tiče lektira, stvarno grozno, 3 lektire u tjednu, od po 200 do 500 stranica, najavljena dan prije sata lektire, knjiga 15, razred od 35, ti kao nemaš niti jednu drugu obavezu osim lektire
    ima toga još, što ne valja, al ima i stvarih koji valja ije baš sve loše, al loše ono što je najvažnije, neda mi se više, aj bog vam pomogo

    avatar

    10.10.2006. (22:38)    -   -   -   -  

  • Cassiopeia

    Ima puno stvari koje smetaju, jedna od njih je predsat iz tjelesnog! Mislim stvarno! Ajmo svi ujutro u 7 igrat tjelesni! Većina nas nakon što se probudi uopće ne zna gdje nam je glava, a gdje rep, a kamoli da idemo radit sklekove, trbušnjake ili ostale gluposti... Možemo mi tu sad raspravljat, a hoće li ovo sve bit uzaludno? A opet slažem se s Karlom možemo i nastradati...

    avatar

    10.10.2006. (22:54)    -   -   -   -  

  • zinka

    hm, da, mogli bi nastradat...al neka, neka, treba se rec.

    avatar

    11.10.2006. (00:50)    -   -   -   -  

  • diluted

    Gimnazija u Novskoj, odlična za zajebanciju, znanje se konzumira u minornim paketima, pošto sam završio prije 4-5 mjeseci, mogu reći da je samo moraš naučit formulu kako učit jako malo a zajebavat se pun kurac i opet proći bez problema, tu pomoći nema. Ja sam upisao faks, a predznanje iz srednje mi je nula, kao i svima ostalima. Mogu jedino reći da ako si želite dobro, trebate učit bez obzira na to treba li vam to za ocjenu ili ne.

    avatar

    11.10.2006. (01:24)    -   -   -   -  

  • me

    ono što je karlo rekao da svi na informatici gledate blogove i ond profesor sve to provjerava i da bi mogli najebat.pa jel ne znate lijepo stisnut delete na tu stranicu ak ne mislite više ić na nju taj sat i super,bogte koji problem....

    avatar

    11.10.2006. (15:51)    -   -   -   -  

  • Voice of the Voiceless

    ma daj, ko to jebe, mislim svaka čast ali ipak smo tu više da se zajebavamo

    avatar

    11.10.2006. (17:17)    -   -   -   -  

  • k

    ja znam stisnut delete
    al ima ih puno koji neznaju a redoviti posjetioci
    eto šta reći, ova je nedavno ostavila upaljen link od bloga svog i neko joj je mogo napravit sranje a samo se malo zejebavo...

    avatar

    11.10.2006. (17:55)    -   -   -   -  

  • ma...

    ko da je bitno hoće li tko vidjet il neće, čemu onda ovaj blog, pa svi već godinama znaju kakvo je stanje u toj školi, i što sad vrijedi kad ionak svi pišu da se sam zajebavaju, mada ih većina ne misli tak, dajte dekleci učinite nešto konkretno ak ste željni promjene!

    avatar

    11.10.2006. (22:55)    -   -   -   -  

  • ... Mother North ...

    ma ajmo pobit sve profesore i sve ove luđake. tajicu i te pice.. pa šta bude bude. why not? :)..ajde pozz.
    super što ste se sjetili za ovaj blog. heh.. napokon neš pametno

    avatar

    12.10.2006. (09:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...