Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • jedna mala tipkovnica

    Želim što brži oporavak uz želju da alergija i boleština bude što manje...
    Lijep pozdrav iz Splita!

    avatar

    10.10.2006. (02:28)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Nadam se da tu alergiju niste zaradili s moje strane bare:)))Jesu li bar doktori otkrili o cemu je rijec? Zelim Vam brz oporavak. Lijep pozdrav!

    avatar

    10.10.2006. (05:26)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ja ću, kao svi blogeri biti s tobom na ti. drugo, Rebro će trebati i opremiti i nadam se da to (koja god stranka bude izabrana ili reizabrana neće zaustaviti). Đaba zidovi... a treće: proći će alergija, kad se "to loše" izbaci s vremenom iz organizma.. znaš već onu - vrijeme liječi sve rane!! (no dobro, meni je u nekoliko navrata trebalo jedno tri dana - da se osip proširi po cijelom tijelu, pa da se sve smiri)

    avatar

    10.10.2006. (06:51)    -   -   -   -  

  • lolina

    tak je i meni bilo deset dana sam se isto gnjavila . najvjerojatnije urtikarija . neće pronaći razlog ,malo od hrane , malo od šize krize . ne bu niš, a sad mene zanima kaj je s onom
    nikad završenom bolnicom na kraju grada . generacija mojih roditelja se odricala samodoprinosom;Jel ? glupo je danas praviti velike kbc-e po centru grada. eto prvi razlog parkiranje. možda se velika hrpa koje kakvih ravnatelja boji da će ostati bez svojih privatnih carstava ...dajte da se to već jednom pokrene i završi dragi moj političaru ;))))

    vidim danas kod mene su radovi na izgradnji autoceste zg-si u punom zamahu, je li će se s time ići do siska ili samo čvor gorica? ako ne ode do siska niš se nebu riješilo. ??
    možete li vi kao manga u sisku isposlovati da građani siska ne budu plaćali cestarinu.
    bojim se da bi plaćanje cestarine mnogi izbjegavali , a tada bi meni izlazak na drž.cestu i put kroz vg dalje bio ovakav kakav i je .uostalom znaš kako i koliko se voziš do zg

    avatar

    10.10.2006. (11:43)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    nadam se da to vi pišete.............ak ne onda nas netko opet laže............ak ste to vi gospon vidović želim vam ozdravljenje, a sigurno niste čekali ko i ovi bogčelki kaj svaki dan čekaju po bolnicama........volim politiku, volim je i komentirati, ak imate cajta, bute si nekaj i pročitala....barem u mojoj arhivi....a da bi vi bili popularni, mislim na SDP............morate više poraditi na ljudima, dugoročno......a ne kak dela ovaj HT(d)Z...........apolitičan sam, al bi mogel i korisne savjete mogel dati..............branitelj sam, invalid, ali još radim......obečanjima se nikakvima ne nadam niti ih tražim dobil sam kaj sam trebal, a ništa nisam iskoristil osim invalidnine od 249,56 kuna...............možda bi bilo super da sam u penziji, ali onda bi bil samo brojka koja se ubila.....svi vole pričati o penzionerima i braniteljima, prvo kaj mi smeta je svaki blagdan..zato kaj svi pale svijeće, pa kaj nije toga dosta!!!!!
    dajte neku perspektivu...dajte nam "kruha i igara".................

    avatar

    10.10.2006. (15:06)    -   -   -   -  

  • y

    avatar

    10.10.2006. (18:48)    -   -   -   -  

  • Gospodine Vidović, nešto sam napisao na onome mračnom blogu. Pročitajte.

    scorpio007

    avatar

    10.10.2006. (19:08)    -   -   -   -  

  • Čikara

    Pročitajte Vaš mračni blog, nešto sam Vam napisao. Pozdrav! scorpio007

    avatar

    10.10.2006. (19:11)    -   -   -   -  

  • Alergija na lopatu

    Ljudi obično čekaju na pretrage u KBC Rebro 3-6 mjeseci. Ustav garantira jednako pravo svim građanima na ...., a vi ostali sabrani. Svaka vam čast.

    avatar

    10.10.2006. (22:24)    -   -   -   -  

  • sevacjaku

    i mene se jučer dojmilo traženje parkinga oko rebra.....a zakaj...zato jer im je garaža gotova već nekoliko mjeseci i zjapi prazna...pa kaj se stvarno ne može napravit nekaj da se napravi nekakav tehnički pregled ili primopredaja ili tak nešto....ono gore je ludnica....u pol 7 se možeš samo vrtit uličicama i molit se svevišnjem za kakva dva metra nogostupa a da nisu ispred nečije garaže....kao da nam nije dosta muke kaj već idemo u bolnicu...nego još i zornjak sa parkiranjem...gosp. Vidović.....pa dajte recite gosponu ministru da nazove tam nekog...i da tu garažu hitno otvore....ili još bolje....gosp. Bandića.....on valjda jedini može nešto hitno riješiti u ovom gradu

    avatar

    11.10.2006. (08:36)    -   -   -   -  

  • antun.kauzljar

    Davorko, želim Vam da brzo ozdravite. Što se parkiranja tiče kod klinike „Vuk Vrhovec“ uopće nema parkirališta. A u svezi sa zdravstvom imam iskustva ali ne ću se žaliti nego reći samo dvije stvari. Krajem 2004. godine internist u Pakračkoj bolnici postavio mi je dijagnozu (postinfarktno stanje i dijabetes) i propisao terapiju lijekovima. Od tada do danas sam obavio oko 20 specijalističkih pregleda, bio podrvrgnut preko 30 raznih pretraga, uključujući i koronoraografiju, a čitavo to vrijeme nitko mi nije promijenio terapiju osim na klinici za dijabetes, gdje su mi zabranili jedan lijek jer šteti srcu iako koristi dijabetesu. U ove skoro dvije godine pitam se koliko su zdravstvene ustanove „zaradile“ na meni odnosno za sve te silne preglede i pretrage uzele novce od HZZO-a, a ustvari nisu ništa učinile da bih ja ozdravio. Ono što sam znao na početku znam i sada i na istoj terapiji sam čitavo to vrijeme. Mislim da problem leži u sustavu struke zdravstva. Toliko specijalista ima da će uskoro za svaki prst postojati posebni specijalist. Drugo, stavljen sam na listu čekanja za ugradnju premosnica u bolnici Dubrava kod doktora Biočina 19. svibnja 2005. godine. Još uvijek čekam. Mislite li da je doista takva „gužva“ i da je takvo dugo čekanje nužno?

    avatar

    11.10.2006. (10:41)    -   -   -   -  

  • U banani (by scorp007)

    i ja vam želim da ozdravite.

    avatar

    11.10.2006. (17:45)    -   -   -   -  

  • U banani (by scorp007)

    i da postanete ljevičar (opet)

    avatar

    11.10.2006. (18:00)    -   -   -   -  

  • silverci

    Davorko, želim ti brz oporavak!
    A post?
    Nekako mi je čudan.Kao da si prvi dio diktirao(jer otečene su ti ruke, ne možeš tipkati), a ovaj koji je pisao se oteo kontroli i pisao po svojoj volji. U drugom dijelu posta se već vidi da si uzeo konce u svoje ruke.
    Ne treba ti to.A ni onima koji čitaju tvoj blog.
    Učini nešto konkretno gore u Saboru pa će biti glasova kao u priči.Malo dužoj.

    avatar

    12.10.2006. (19:04)    -   -   -   -  

  • Noebius @ socketpuppet

    Dotaknuto je nekoliko tema. Evo jedna ideja, vrijedi pokusati (nista ne kosta). Pijte vise vode! referenca na to (pdf, na engleskom): http://tinyurl.com/yfjefw
    Drugo, pitanje parkiralista: Umjesto da se grade nekakve hale za parkiranje, mogu se za vanjske pacijente izgraditi parkiralista negdje drugdje, ili neka se parkiraju recimo kod Dinamovog stadiona, a nakon toga GRAD (koji vodi SDP) organizira JAVNI I BESPLATNI prevoz od tamo do bolnice, SVAKIH 5 MINUTA (a ne kako je sada jedan mali kombi svakih pola sata). I onda bi se i VIP pacijenti kao vi mozda odlucili koristiti takav prijevoz... ali ovoga se nitko jos nije sjetio, jer je prejednostavno.

    avatar

    13.10.2006. (12:04)    -   -   -   -  

  • Siscijanka iz drevne Siscije

    nadam se da nisi čekal na red za pretrage po dva meseca ko ja, i zovem neki dan da se naručim kod pulmologa, a ženska veli da je sve za sljedeći mjesec već popunjeno, nek zovem ponovo za mesec dana, poludila sam totalis

    avatar

    15.10.2006. (20:43)    -   -   -   -  

  • Ssiy

    koja je euroazijske, inace rodom, koji je dugo putovanje noc je gadan, ebay refurbished laptops

    avatar

    18.09.2009. (18:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...