Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Kapetan Kuka

    Blog EUROPSKA POŠTENA HRVATSKA: http://eph.blog.hr/

    avatar

    10.10.2006. (08:28)    -   -   -   -  

  • http://radicalelement.inf

    meni se to čini cool i simpatično. zar nije dobro da Zoran ustvari promovira blog kao medij, a ne nečiji iscjedak adolescentskih prišteva, kao što se moglo pojmitii u dosadašnjim TV nastupima, nekih. spomenuti blogera kao izvor informacije u Dnevniku!, u ovakvom hrvatskom medijskom okruženju, pravo je osvježenje! blogeru tzombixu sam već čestitao, ali evo čestitam i blogeru Šprajcu! :)

    avatar

    10.10.2006. (09:05)    -   -   -   -  

  • radicalelement.info

    oprosti na ovom spamu, ali blog.hr nije prihvatio ispravan nastavak mog postpisa, pa su zadnja 4 slova info, a ne inf kao sto pise.. sorry..

    avatar

    10.10.2006. (09:09)    -   -   -   -  

  • studena

    eto zašto si mi u favsima: kao pravi investigate novinar sve znaš, svima si na tragu :)))

    avatar

    10.10.2006. (09:35)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @studena°°°, tnx. :) http://radicalelement.info, ma nemam ja ništa protiv toga. samo velim da još nismo objektivno priznati, što bi značilo da neki urednik mainstream medija neće morati biti bloger da bi znao što je blog, koji je blog pouzdan i vrijedan citiranja. Dovoljno će biti da vjeruje svom novinaru koji surfa po blogovima i donese mu (ozbiljnu) vijest s bloga (ne srednjoškolsko prenemaganje) i da ta vijest bude tretirana ozbiljno kao da je iz bilo kojeg tradicionalnog izvora. Pa i ti se sjećaš mog prijedloga da osnujemo društvo blog novinara nakon što su s mog bloga Večernjakovci popalili vijest o susretu Mesića, Hombacha, Pavića i Pukanića, a nisu me citirali. Šprajcov potez sa T-Zombixom je korak naprijed od moje situacije, i svakako ga pozdravljam.

    avatar

    10.10.2006. (10:22)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    Evo i ja sam te stavio na malignu glistu, ali samo zato što trpiš Kapetana Kuku :)

    avatar

    10.10.2006. (10:41)    -   -   -   -  

  • Zombix

    Hm, ako cemo iskreno bile su jos dvije situacije kad je vijest s moga (bloga) isla u Dnevnik ali se uredniku sugeriralo da ipak ne spomene odakle je ta vijest jer bi to onda izgledalo neozbiljno. Tako da sam dvostruko pocascen jer sam, kao prvo, uopce spomenut, a kao drugo znam kakav je otpor trebalo proci da ta jednostavna recenica bude odobrena i vijest dovedena u vezu sa (ajme strahote) blogom. U stvari nisam siguran da Zorana nisu spotali zbog toga, no... to samo on zna.

    avatar

    11.10.2006. (01:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...