Komentari

dijamantnidvorac.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Agape

    Strašno je ubijati nerođenu djecu!!
    po meni je to najgori mogući zločin.....strašno!!! sva se naježim o samoj pomisli na to!!!!
    (pogledaj post kod nas od 23.9. i ja sam napisala ponešto o tome)
    Bog te blagoslovio!

    avatar

    10.10.2006. (00:13)    -   -   -   -  

  • zarsipozvaomene

    Srce naše Nebeske Majke posebno probadaju grijesi protiv najmanjih i najslabijih, kakva su djeca pod srcem majke. Moli i radi da prestane ubijanje nerođene djece u Hrvatskoj i svijetu.
    Slava Isusu

    avatar

    11.10.2006. (08:25)    -   -   -   -  

  • zaljubljena u ....

    baš ovih dana prijateljica moje nećkinje hjtela ućiniti taj čin ali hvala bogu bilo je kasno.......................btb......

    avatar

    11.10.2006. (15:08)    -   -   -   -  

  • vita e bella

    Protivnik sam pobačaja, ali tek nakon što je došlo do razvoja živčanog i krvožilnog sistema zametka, jer ga do tada ne smatram živim bićem nego skupom stanica vrlo korisnih za znanost i medicinu. Imaš ispravno mišljenje ali nikada ne znaš niti ćeš saznati jer je nemoguće da se nađeš u situaciji trudnoće, pa je s tog stajališta ipak lakše govoriti bez iskustva. Ber uvrede, naravno.

    avatar

    11.10.2006. (17:09)    -   -   -   -  

  • meani

    Ovo je tema o kojoj bi se dalo dugo raspravljati. Nekad sam bila puno liberalnija po pitanju abortusa. Sad sam promijenila mišljenje. Za mene to nije opcija. S druge strane nisam sigurna da ga treba zakonom zabraniti, jer će ga uvijek biti bio on legaliziran ili ne. Mislim da se treba pozabaviti tim djevojkama psihološki. Možda čak u takvim klinikama imati savjetovališta. Osnovno je curama reći da s tom odlukom trebaju živjeti cijeli život. Treba im dati do znanja da je to teški teret na savjesti koja će možda proraditi tek za par godina. S tim će teško živjeti i na to ih treba na vrijeme upozoriti. Mislim da su same one najveće žrtve u svemu tome, jer ako imaju savjest, proradit će kad tad i tek će im onda postati teško.

    avatar

    11.10.2006. (19:24)    -   -   -   -  

  • just me, goldylock

    hvala ti na posjeti, srdačan pozdrav!

    avatar

    11.10.2006. (20:03)    -   -   -   -  

  • the_flowergirl

    Prije svega sretan rođendan sa zakašnjenjem!

    Što se teme tiče, po meni pobačaj nije nužno pitanje vjere. Ugrožavanje zdravlja i psihičke traume žena koje su pobacile dovoljni su argumenti ako gledamo samo opću dobrobit, a pravo djeteta na život isto se ne bi smjelo osporavati, bez obzira na to u koga ili što vjerujemo.

    avatar

    11.10.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    *pljes-pljes* za tekst.. a i onaj ispod.. nisam bila par dana, al citam zaostatke..
    ..pozdravcic i pusa.. :))

    avatar

    11.10.2006. (21:38)    -   -   -   -  

  • sloboda misli

    Članak je pun netočnosti i manjkavosti.
    1. Vrhovni sud SAD je poodavno donio odluku kojom su zakoni saveznih država koji zabranjuju pobačaj nevažeći, tako da i ovaj u Južnoj Dakoti nije važeći.

    2. 75.000 pobačaja koje je obavio jedan lječnik? Uzmi kalkulator, broj dana, vrijeme potrebno za jedan zahvat, pa ćeš vidjeti da je ta brojka nebulozna. Osim ako to nije radio na traci, pa nije ni čudo da je psihički krahirao.

    3. 0,02% je tipčna manipulacija i daleko je od istine. Broj žena umrlih kod ilegalnih pobačaja je 5-10%, a broj onih koje zbog neadekvatnih uvjeta završe s komplikacijama je 15-20% (i polovica od njih zbog tih komplikacija više ne može zatrudnijeti).

    4. Najveći zagovornici zabrane pobačaja su zatucani patrijarhali muškarci koji ako ne direktno onda zaobilazno žele obespraviti žene. Upravo takva ekipa po SAD se skriva ispod bijelih kukuljica i pali križeve dok sije sjeme mržnje.

    5. Kvalitetna edukacija je svugdje u svijetu (pogledaj recimo skandinavske zemlje) više smanjila broj pobačaja od bilo kakve zabrane. Interesantno kako se pobornicama zabrane pobačaja problem silovanih žena (čiji broj daleko premašuje broj pobačaja) ne čini toliko bitan.

    Da se razumijemo, nisam pobornik pobačaja, ali sam definitivno protivnik zabrane. A najglasniji podbornici takvih zabrana u SAD su likovi koji skriveni ispod bijelih kukuljica siju sjeme mržnje prema svima drugačijima. Na žalost niti u Hrvatskoj nisu puno bolji.

    avatar

    17.10.2006. (11:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...