Komentari

zmajkovito.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • armin

    sad ja. kaže oscar divlji ( wilde ), da i ja malo citiram, mogu odoljeti svemu osim iskušenju. što su iskušenja ? iskušenja su naša ogledala. sijed sam ali dobro izgledam. samodopadno konstatiram.

    avatar

    09.10.2006. (22:31)    -   -   -   -  

  • dipl. kucanica

    ima takvih na svakom koraku i čudim se najnovijim vijestima iz bližih mi krugova.. muškarac od kojeg se to stvarno nisam nikada nadala.. nisam očekivala da bi to napravio svojoj krasnoj ženi.. ja znam da to nikada ne bih mogla napraviti svome mužu am koliko god bi moglo biti iskušenje..

    avatar

    09.10.2006. (22:58)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Vrlo zanimljiv post,ali gledan isključivo s tvog stajališta,nikad nisam i neću šarat,ne radi muža,nego radi sebe,nisam valjda po seksualnom pitanju nešto nadobudna,ali o ovim pitanjima ima jako puno nijansa.U svom društvu sam jedna od rijetkih koja nije imala vezu sa strane a samo ja sve branim,sakrivam i razumijem a oni svi znaju uprijet prstom u druge a sebe ne vide,takav je valjda život.

    avatar

    09.10.2006. (23:47)    -   -   -   -  

  • zmajka

    Dragi moji, govorila sam o r a z n i m iskušenjima, ne nužno onim....onim.
    Što ste mi se primili iskušenja samo???

    avatar

    10.10.2006. (00:34)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Odlično si to razradila, savršeno, potpisujem sve, sviđa mi se ono "produži dušo" tipu koji razglaba o ženi koja ga ne razumije, a inače nisam znala da u Rijeci ima preljuba, meni se čini prilično bespolna atmosfera, a i sudeći po odgovorima na našim blogovima nitko nikog ne vara, moguće da preljubnice ne pišu blogove, troše vrijeme na ljubav.

    avatar

    10.10.2006. (10:43)    -   -   -   -  

  • Irida

    i kad mu ti kažeš "produži dušo", on će nastaviti kružiti u potrazi za novom žrtvom, ne mora ona biti egzotični začin, bitno je da pristane biti trofej, jer on je vječni lovac...........

    avatar

    10.10.2006. (13:37)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........ja neznam kako je sada stanje na terenu.......i normalno kako mi je radijus kretanja mal, nikoga posebnog ne mogu upoznati........a moja generacija ima putra na glavi, kako ono kažu........a ja neznam da li da je želim il ne želim...........

    avatar

    10.10.2006. (17:28)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Zaintrigirala si me kod majstorice... i nisam pogriješila. Slažem se sa onim što si napisala. U cijeloj priči o preljubu, mislim da su muškarci najveći krivci. Jer je lako uvjeriti nesretnu ženu da je još lijepa i poželjna i puna razumijevanja i divna... A još je lakše je biti slatkorječiv kada ti doma netko pere i pegla i čeka te skuhano, djeca zbrinuta...

    avatar

    10.10.2006. (18:49)    -   -   -   -  

  • zmajka

    ***atlantida: to je tako. I nigdje u toj priči nema nekog mira, a ni sretnog kraja...
    A svi nekako volimo mir i sretne završetke, zar ne?

    avatar

    10.10.2006. (21:31)    -   -   -   -  

  • @pple

    Hvala Bogu, imam svoj mir i nikada nisam požalila za potpis koji sam svojevoljno ostavila u matičnim knjigama ( sutra je DESET godina ).
    Možda zato jer sam se luftala do tridesete pa mi sada odgovara toplina sigurnog zagrljaja.
    A o drugima suditi ne mogu...jer tko sam ja da sudim...
    Uživaj u sunčanom danu!

    avatar

    11.10.2006. (10:19)    -   -   -   -  

  • zmajka

    ***@pple: ajmeeeeee...10 godina, kako je to puklo, čovječeeeee.
    Sjećam se svoje desete kao da je jučer bilo...
    A skoro će dvadeseta!

    avatar

    11.10.2006. (10:40)    -   -   -   -  

  • kora-kri

    Da sam ostala u prvom braku ove godine bih slavila 22. godisnjicu. Strava, horor!!! Hvala dragom Bogu da nije tako. Ali drago mi je sto su neki, poput tebe, sretni sa svojim partnerom i nakon 20 godina.
    O preljubima vise necu komentirati, uradila sam to na katridinom i majstoricinom blogu pa bi bilo glupo ponavljati se. Ali tema je nepresusna, nikad ju ne bi zavrsili. Mogu samo dodati da nije lako nikome tko se nadje u trokutu, pa bilo koji dio trokuta da cini. Ako je imalo normalan onda mu nije lako. Nezavidna situacija. A desava se cesto, bar ih ja znam podosta.

    avatar

    11.10.2006. (11:38)    -   -   -   -  

  • Katarina_S

    Mene si docekala,draga...nesto izmjenjenu a u biti istu onu.
    Lakovjernu mudricu:)
    Citamo se:*

    avatar

    11.10.2006. (12:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...