Komentari

bullying.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • boogaloo

    i? daj piši još postova! bit će ti lakše ak je istina to što govoriš
    čini mi se da si zrela za svoju dob i nastavi pisat
    ako kasnije budeš htijela podnijet prijavu ovaj blog će ti biti dokaz
    naravno ako ne lažeš,ali to policija ne zna. nastavi pisat molim te
    nadam se da ne izmišljaš kak bi privukla pažnju,jer ako je ovo istina voljela bih ti pomoći
    ne znam kako al uvijek se da nešto smislit

    avatar

    14.10.2006. (21:42)    -   -   -   -  

  • mala13

    Malena žao mi je kaj ti se to događa, ne daj se i nemoj dozvoliti da te malteretiraju! Nije ni meni ništa bolje u školi...moraš se boriti!

    avatar

    17.10.2006. (11:59)    -   -   -   -  

  • tin

    Ak te ta cura bude zajebaval samo gruni sakom i da vidis kak ce prestat
    boli te k... za nju ocito je mala ljubomorna

    avatar

    19.10.2006. (18:09)    -   -   -   -  

  • Zlatko

    I meni se to dogodilo isto u 6. razredu. Iako sam muško, bio sam znatno slabije građe od ostalih dječaku u mom razredu, pa su oni našli razloga da me maltretiraju. Ni sa curama se nisam slagao, one me jednostavno nisu htjele ostaviti na miru sa izrugivanjem. Tako su se jednom prilikom dečki urotili protiv mene i nagovorili jednu podeblju, snažniju curu da ode sa mnom u školski wc i poljubi me. Ona je odjednom nagrunula na mene i počela me pipati a ja sam počeo vrištati. Drugi dan sam to ispričao profesorici, a profesorica je rekla da je to baš slatko..... Nitko me nije razumio... Bilo je još takvih slučajeva maltretiranja kod mene, ali ovaj mi je najviše ostao u pamćenju zbog trauma koje mi se i danas javljaju. Sada mi je 14 godina. Zato znaj da te podržavam i da sam uz tebe.
    Zlatko

    avatar

    01.01.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • Help

    Bok,

    želim ti pomoći.Radim na televiziji, u Nultom Satu i bavim se temama o nasilju...Oovome se ne smije šutjeti, moramo im stati na kraj.Javi se putem bloga molim te!!!Ostavi mi znak da želiš moju pomoć.I naći ćemo se.
    Ajde!!!

    avatar

    22.02.2007. (11:06)    -   -   -   -  

  • *just a kid on you're sid

    Stvarno mi je žao. Oni su samo ljubomorni jer si ti puno pametnija od njih i ljepša, a i bolji čovjek. Samo je bitno da te ne pokolebaju u onome što ti voliš. A i napisala si da imaš prijatelja. Drži se uz njega. Ne brini, profesori su često ravnodušni, ali vidim da imaš roditelje koji te vole. Samo *keep fighting*
    Nemoj odustati!

    P.S. A ta ti nije frendica jer ti se ruga i ponižava te. Nađi nekoga tko je vrijedan toga. Bitno je da nisi šutjela.

    avatar

    28.02.2007. (20:48)    -   -   -   -  

  • *just a kid on your side*

    Ona je samo ljubomorna jer si ljepša i pametnija. Pusti tu malu i usredotoči se na SEBE. Nisi ništa manje vrijedna od tih budala.

    avatar

    03.03.2007. (16:55)    -   -   -   -  

  • Baby

    mala,žao mi je što ti se to događa... napiši još nešto... nadam se da je to što ne pišeš znak da je sve to prestalo....sretno!

    avatar

    14.03.2007. (23:48)    -   -   -   -  

  • Kaja

    Ja stvano ne znam šta pedagozi rade svo to vrijeme...grozno

    avatar

    21.03.2007. (15:14)    -   -   -   -  

  • sara

    nemam teksta...a misal sam da su moji grozni..ne prema meni osobno, ali...
    drži se...!

    avatar

    22.03.2007. (19:28)    -   -   -   -  

  • Aqua girl

    I meni se to događa. Inače sam odlikašica, tako da nalaze predmet ismijavanja prema meni. Neka te to ne uzrujava. Jednom, sjećam se, smo imali "prazan sat" i sve su me cure ignorirale, jer sam ranije dobila 5 iz tehničkog. Ali meni se živo fućka za to. I danas to rade, ali mene baš briga. Ja čitam ili igram igrice za vrijeme takvih satova. Te su cure i veoma podmukle, tako da se družim s onima iz suprotnog razreda i oni me dobro prihvaćaju. Pokušaj se jednostavno maknuti od njih. Ipak, moraš priznati, i jedna i druga imamo prijatelja. I ja sam godinu dana mlađa, pa misle da sam i gluplja, te me pokušaju iskorištavati, ali ja se ne dam. Čak su izmislili jedan trač o meni i to je bilo veoma grozno. Uz tebe sam i podržavam te.
    I ja sam mislila da su mi neki ljudi prijatelji, ali nisu, samo su me iskorištavali. Baš kao ta Maja, tražila je uzrok svog nerada u drugim ljudima. Budi odlučna!

    *Čini mi se da si napredna, pametna i načitana za svoje godine. Drugim riječima, drukčija od njih (u pozitivnom smislu :) )
    Samo tako nastavi!

    avatar

    11.04.2007. (15:35)    -   -   -   -  

  • Panchy

    Zao mi je sto ti se to desilo i NE bi voljela da ti se ponovo to desi.Drago mi je sto si vidjela da su to radili samo iz ljubomore.Meni se to nekad zna desiti ne bas toliko strasno ali u nekim slucajevima DA.Svi te odbace na kraju ti im pomognes i traze od tebe npr.isti tekst koji si ti odgovarala dobijes visolu ocjenu i na kraju ni da kazu "HVALA".Jos ces mnogo upoznati takvih osoba jer ima mnogo takvih osoba a i takav je zivot.SRETNO!!!!!!

    avatar

    11.02.2008. (17:14)    -   -   -   -  

  • Panchy

    Cao ! ! !

    avatar

    11.02.2008. (17:15)    -   -   -   -  

  • luci 11

    ispričaj još jednu priču,i druži se s tim Martinom,samo uči i tvojem razredu će se dogoditi ovo-sve se vraća sve se plaća.

    avatar

    14.02.2008. (20:28)    -   -   -   -  

  • žana

    Pocela sam raditi seminarski rad o nasilju medju djecom, u skolama i sl., pa sam naisla na ovaj blog... Moram reci, hvala Bogu, da mi se nikada nista slicno nije dogodilo... Zao mi je sto se sve to dogadja, i tebi i drugima... Inace studiram pedagogiju pa mi je pogotovo nezamislivo cuti kad se naidje na takav otpor od strane nastavnika i ostalog osoblja skole... nazalost, ima mnogo takvih "odgajatelja", ali nadam se da ce se nesto moci promijeniti s vremenom, pa htjela bih samo da znas da imas i moju podrsku...
    "Ocekuj neocekivano" je jedna od mojih najdrazih recenica, pa tako, vjeruj da se sve moze promijeniti... Ti budi svoja, nastavi sa dobrim ocjenama, cuvaj prijatelje i razgovaraj sa roditeljima o svemu...
    pozdrav ;)

    avatar

    20.03.2008. (01:02)    -   -   -   -  

  • [:ada:]

    ej bok..prvo da ti kazem da sam uz tebe, iako te ne poznajem,ali po ovome sta pise, vidim da si dobra u dusi.. a drugo sto sam htjela rec, je: neznam ako znas, ali tvoja prica je objavljena u novom broju teen-a (mjesec svibanj).. i ispod je napisana tvoja blog adresa.. neznam dali to jos traje (nasilje), ali svejedno sam ti htjela reci, jer ako za ovaj blog nije znao nitko od tvojih "frendova", predlažem da ga što prije obrišeš ako ne želiš da saznaju da si to sve pisala na blogu..

    P.S. drži se ako te još ignoriraju i šire tračeve o tebi
    sretno..

    pozz

    avatar

    21.05.2008. (20:38)    -   -   -   -  

  • Sweet Luki

    ja sam isto bila zlostavljana... Na mom blogu pod naslovom "pogled u prošlost" možeš pročitati šta su meni radili, tj. pogotovo jedan dečko...cure su mi sve uvijek govorile kako to dečki rade svim novim curama kada dođu u razred...ali ja još uvijek mislim da tada nisu bile u pravu...i tek sam poslije shavtila da moja šutnja nije bila dobra a niti moja povučenost...

    i fora je što je tvoja priča zavrlšila u teenu...jer se sada i druge osobe mogu snaći i obraniti...a ne kao ja...

    al ok, pozzz

    avatar

    23.05.2008. (15:40)    -   -   -   -  

  • N I K O L @

    mene su također zvali streberom neko vrijeme jer kao sto znas sama zavidili su mi.meni je to smetalo pa sam se pogoršao u svemu.nemoj dopustiti da te to smeta i drži se.imas podrsku od mene.pisi jos malo stvari.nikola

    avatar

    25.07.2008. (21:59)    -   -   -   -  

  • N I K O L @

    puno pozdrava iz metkovica!!!

    avatar

    25.07.2008. (22:01)    -   -   -   -  

  • see

    Želim ti sreću!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

    avatar

    21.10.2008. (20:47)    -   -   -   -  

  • see

    Usprotivi im se. Ili bolje nemoj. Odi kod ravnatelja ili pedagogice ( ponovno i ponovno, svaki put kad ti se nešto takvo dogodi ) reci mu / joj : " Taj i taj me maltretira. Molim Vas pomozite mi! To njihovo maltretiranje me jako smeta. Nemam svjedoka, ali vjerujte mi ( možeš malo i plakati ne bi škodilo )."
    Pokaži ravnatelju i pedagogici što su ti napravili s torbom. Reci im bilo što, BILO ŠTO ( ali da bude istina naravno )samo budi ustrajna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ne odustaj dok god ne uspiješ, razglasi svima, reci svima, deri se pred cijelom školom ako treba, ali ne odustaj dok god ne vidiš da se tvojim zlostavljačima lica crvene ( ali ne od bijesa nego od srama ). Reci da se bojiš ići u školu sama............................ Neznam ............................
    Držim ti fige.

    avatar

    21.10.2008. (21:06)    -   -   -   -  

  • Inesica

    hej mala...radim maturalni rad na ovu temu pa sam slucajno dosla i na tvoj blog....kad citas o tako necem ne vjerujes da se nesto stvarno tako i dogada....Ti si osnovna skola,klinci u osnovnoj znaju biti gadni,ali ti si stvarno zrela za svoju dob...bit ce ti lakse kad promijenis sredinu i maknes se malo od svih tih budala....samo hrabro..ne daj se !!! nemoj odustat...ima puno djece koji trpe kao i ti ali nisu svi dovoljno hrabri da to pokazu!! zato,bori se i trud ce ti se isplatiti!!! :) sretno

    avatar

    21.04.2009. (22:06)    -   -   -   -  

  • coolrafa

    I meni se dogodila ista situacija, ali sad je sve ok. Išo je sa mnom u razred jedan debil koji je svih okretao protiv mene, ali sad se odselio. Skoro sam dobila ukor zbog njega iako uopće nisam bila kriva jer je on bio taj koji je maltretirao, ali se ja tada nisam znala obraniti. No našla sam druge prijatelje (David, Dino, Iva, Ivana, Marina i drugi koji su oduvijek bili na mojoj strani- hvala vam na svemu, na podršci, pogotovo davidu). I posvetila sam se književnosti i glazbi dok se situacija nije smirila. Sad s ponosom mogu reći da sam prošla kroz sve to i preživjela, a na debile s kojima sam se u međuvremenu pomirila gledam s prezirom, može ih bit sram što su me izopćavali iz društva i što me nisu cijenili.

    avatar

    18.06.2009. (13:57)    -   -   -   -  

  • Čelična šaka ŠTIT

    HRVATI - MORAMO SE AGRESIVNIJE BORITI I SUPROSTAVITI BANDI LOPOVSKOJ !


    TKO NAS HRVATE JE UNIŠTIO?

    Našu zemlju nije uništio "potres i cunami", a nije kriva ni "kiša i oluja", našu Hrvatsku uništili su oni ljudi - koji imaju ime i prezime. To je bilo tipično uništenje cijelog Hrvatskog naroda. Nijedan čovjek normalan i pošten nema pravo ovo opovrgnuti - da ovo nije istina. Hrvatska je postala tako povijesni činilac bezakonja... Mi Hrvati "šaptom" padamo u ruke osvajačima, izdajnicima i ratnim profiterima. Pljačka je nažalost počinjena od strane „naših", od Hrvata. Pitam se: Kako je to sve moguće u slobodnoj i suverenoj, pobjedničkoj Republici Hrvatskoj? Kakvi smo to mi ljudi kad možemo trpjeti ovakve "naše političare", koji samo: lažu, muljaju i kradu...

    POLITIČKE STRANKE I NJIHOVI POLITIČARI DOBRO ŽIVE

    Kakva je to država, politika, elita,.., koja tolerira sve zločine? Sve sami rodoljubi i domoljubi, koje se busaju u prsa, a šute na najgore stvari. Stjepam Mesić i Budimir Lončar su 1991. godine uništavali Hrvate sa jugo generalima, poslije su nam oni došli za šefove. Sjetimo se rata koji su oni raspiravali. Mesić nas je sada uništio do kraja. Stalno sam do sad govorio da imamo lažnog predsjednika. Prije su nam bili krivi: Turci, Srbi,.., Slovenci, a tko nam je sad kriv? Da li nas to na nešto podsjeća? Zašto je prešućen Hrvatski Holokaust? U kojem je glavni sudionik bio Stjepan Mesić. Moram spomeniti, na samom početku, bilo je to - rušenje Hrvatskog Narod. Koje je i nastavljeno...

    NIKADA NISMO MAKNULI ONE KOJI SU NAS UNIŠTAVALI

    Treba da svima bude jasno, da je napad najbolja odbrana i zato su svi bivsi komunisticki komesari i njihovi tajni agenti UDB-aši, koji su sada najveci demokrati i globalisti u igri. Takve i tolike zlocine nad vlastitim narodom nema nigdje - ni u jednoj državi. Ovaj tekst, je posljednja odluka, gdje će se Hrvati svrstati. Jer sve majne nas ima i nitko nas ne okuplja oko sebe... Vjerujem da je sada posljednji trenutak da nešto učinimo za Hrvatsku. Mi Hrvati smo “ČUDAN NAROD” Uvijek se borimo za slobodu i slobodnu državu, a poslije je dajemo drugome da s njom gospodari... Ovo je "nova Hrvatska apokalipsa", bez obzira na današnju vlast u Hrvatskoj, mi se moramo osloboditi od nametnute laži i šutnje, moramo slobodno govoriti i dati u javnost, sve što smo patili i proživljavali i bez prekida. Moramo učiniti nove generacije sretnim i našu povijest.

    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    BJELOVAR / CROATIA
    BRANKO STOJKOVIĆ
    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90

    http://bjelovarskiklan.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr
    http://istinazanarod. blog.hr

    avatar

    04.03.2010. (20:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...