Komentari

banela.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • siroče

    Djevojka upita svog decka: "Da li si zaljubljen u mene?" - On odgovori Ne! Ona ga pita: "Mislis li da sam lijepa?" - On odgovori Ne! Ona ga opet pita: "Da li sam ja u tvome srcu.
    On odgovori-Ne!Ako te napustim dali bi plakao za mnom,a on odgovori Ne!!!
    Tužna djevojčica se okrene i odluči da ga ostavi no on ju zagrli i kaže:Ja nisam zaljubljen u tebe-ja tebe volim.Ja nemislim da si lijepa već da si prekrasna.Ti nisi u mom srcu,ti si moje srce a da me ostaviš ne bi plakao već bi umro za tobom.

    Pošalji ovo 10 svojim prijateljima u roku od 10 min i tvoja ljubav u ponoć
    će shvatiti da te voli.Ne prekidaj lanac.

    avatar

    11.10.2006. (13:48)    -   -   -   -  

  • umor prsta

    Moja ljubav i ja smo prije par dana shvatili da ne možemo jedno bez drugoga, pa smo se uz mnogo suza i zagrljaja vratili nama...iscrpljeni, prehlađeni, on sa stravično dugom, sijedom dlakom koja strši na njegovoj talibanskoj bradi, a ja naravno neurodermitična i luda u mozak.
    Lanac???? Ne bih, fala....

    avatar

    12.10.2006. (13:04)    -   -   -   -  

  • slaven178

    @ thnx

    avatar

    12.10.2006. (16:01)    -   -   -   -  

  • Pinkeye

    jo da japanke, zavidim!

    avatar

    13.10.2006. (21:08)    -   -   -   -  

  • gawrun

    tko je za štajgu, a tko nije, odlučuje centralni komitet. bila u šaranu? jesil bila u zmucu?

    avatar

    14.10.2006. (05:39)    -   -   -   -  

  • slaven178

    koka, znaš da nisam niti bacila oko na tvoj post do sada. samo sam svratila da ti zahvalim što si bila uz mene i javila se i onda kada kod mene nije bilo zabavno nego tužno. zato nisam stizao..no, dobro... nadam se da mi je oprošteno.u tim sam danima vidio kako su se očistili oni kojima predstavljam drolju njihove dokolice. hvala ti za to još jednom. evo jutros nadoknađujem sve propušteno i vidim da bi malo u promenade na moju šajgu. koka moja malena, rado će tebe slave povesti na štajgu (ne boj se nikakvih boleština, reći će ti slave koji su čisti frajeri), nećeš više nikada dobiti nikakvu bolest na pički. zna slave prepozna zdrav kurac, a da prostiš mogla si i kurton staviti... nije da je 100% siguran ali evo ja sam se jebavao do sada sa barem 500 frajera (zadnjih nekoliko godina) i nikada nisam ništa ozbiljno pokupio. picajzle se ne računaju za ozbiljno. staviš kurton i guslaš. samo ti dođi , vodim te odmah na štajgu. biće ti divno

    avatar

    17.10.2006. (09:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...