Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • PodRoom

    Naravno da nije jedina! Kod nas ništa nije tako jednostavno. Domino efekt!

    avatar

    09.10.2006. (07:12)    -   -   -   -  

  • Gagi

    vidim ja prema kuda vjetar puše...lagano se sve više i više na sjever pomičemo....što je sad slijedeće?!?!...da nije bivša karlovačka jugoturbina/danas aktuelni alstom i adriadiesel....pa malo desno sisak i željezara?!?!
    jedva čekam naredne epizode ove uzbudljive serije!!! :))

    cnn, ja mislim da bi se ti mogao koliko toliko ograditi da staviš negdje na početak bloga; Svaka podudarnost sa stvarnim osobama je slučajna!! :))))

    niš se ti ne sekiraj...svi smo mi uz tebe!!
    ...dok ti se nešto ne dogodi!!

    bleee i mekeke (novi pozdrav i odzdrav u naroda)

    avatar

    09.10.2006. (08:48)    -   -   -   -  

  • antigagi

    Gagi se plaši sistema..ili gagi prijeti?
    Gagi vjeruje u diktaturu?

    avatar

    09.10.2006. (14:59)    -   -   -   -  

  • antigagi

    ili gagi ima iskustva?

    avatar

    09.10.2006. (15:01)    -   -   -   -  

  • Gagi

    Kada bi se AntiGagi predstavio, barem nekim prepoznatljivijim imenom (nadimkom) ...možda bih ti i javno rekao što znam...ovako; bojim se da si samo jedan od "lojalnih spavača" i još k tomu "susjed" iz kvarta....a takvih se, danas, moram priznati; više bojim...i od haračenja "bivšeg lojalnog sugrađanstva"!!

    Na kraju krajeva..."Gagi" u Karlovcu je nezaobizlazno...pa skoro jednako kao da sam ostavio kompletne osobne podatke tu..iako nisam javna osoba!!

    U svakom slučaju...na sve bih ti mogao dati odgovore; "možda" ...a glede iskustva; iako nemam dovoljno životnog staža da bih mogao mudro zboriti...silom prilike sam osjetio ono što večina nije, niti ikada hoće!...ali s obzirom da sam svijestan situacije u kojoj ista ta večina preživljava; tvrditi da "večina nije osjetila " ...bilo bi pre egocentrično...no, svatko ima svoju priču koja ga čini drukčijim...iznad ostalih... ako misliš konkretno diskutirati...javi mi se na mail...provokacije s ciljem mog izjašnjavanja pokušaj ipak preskočiti...

    avatar

    10.10.2006. (08:54)    -   -   -   -  

  • antigagi

    dragi gagi... žrtva sam legalnog terora....samo što je život pred menom i ne želim odustati..
    nisam imala pojma što bi spavači mogli biti...ni da to uopće postoji...a postala sam žrtva velikog broja njih..dolazim sa drugog blog servisa...tamo sam predstavljena imenom i prezimenom- a moj blog je mjesto prepucavanja - nikako odustajanja i širenja osječaja apatije i bespomočnosti- bez obzira što ste prošli - razmislite kakav svijet i vrijednosti ostavljate svojoj djeci...

    avatar

    10.10.2006. (14:35)    -   -   -   -  

  • Gagi

    toliko me se dojmio komentar da moram vidjeti ostatak texta koji se krije, dapaće...nisam jedan od onih koji se puštaju da ih voda nosi kroz život....a ovo je bio samo jedan od pristupa tzv "obrnute psihologije"...no opet, i surova stvarnost!
    konaćno, čak mislim da sam i prelajav...utoliko što sam lajao i pretrpio otkaz(i to ne jedan),a lajao sam za sebe i okolinu...misleć kako će "okolina" dignuti malo glave i podržati...ali okolina je i dalje pasla travu...meketala i blejala...a ti Gagi..."sindikalista"..kako su me zvali u upravi...kasnije čak i ista ta okolina (kao da sam njihov neprijatelj)...evo tebi otkaz...i to na koju fintu su mi ga smjestili...to ni pas s maslom ne bi pojeo....imao sam čisti slučaj u rukama...ali slučaj nikad nije dospio u prave ruke! ....kada bi me malo bolje poznala, sigurno ne bi mislila o meni kao o apatičnoj osobi...već naprotiv..temperamentan, explozivan..gotovo radikalan da ne kažem i extreman..nerijetko i brzoplet (sa izjavama)..koje me kasnije koštaju...(s obzirom na sve što sam nabrojao moglo bi se reći i da sam :)) "isfrustriran" )
    ...već sam u 20. godini primjerice dobio nadimak SINDIKALISTA (pogrdnim tonom) ...a tek mi je 27 od nedavno....sada, dali je to za pohvalu...ili bih se trebao sramiti...prepuštam vama...u svakom slučaju, moja je škola bila vrlo "jeftina" (samo nekoliko otkaza)...za razliku od nekih kojima je otvaranje usta pridonjelo i bankovnu ovrhu...deložaciju iz stana..itd...(s te strane razumijem ljudski strah i kontinuitet meketanja...ali mi nije jasno; govorimo o tome kakav svijet ostavljamo djeci...e pa upravo takav; meketav i blejav)....zato moj "apatičan" stav se kao takav i shvaća...iako je riječ o sarkazmu i cinizmu!
    nego..da ne lajem previše...o kojem je to blogu rijeć...šapni mi, molim te... (ja se ispričavam ukoliko je "persiranje" bilo očekivano, ipak je ovo "net"..generacijskih mostova gotovo da i nema)

    "toliko"....netko bi rekao....a ja se još ni zagrijao nisam koliko bih mogao laprdati...CNN će me garant izopčiti sa bloga zbog siline komentara! :) ...sorry CNN ! (btw; ako nekome treba
    popuniti prostor na blogu..samo mene zovite! ) :))

    avatar

    10.10.2006. (17:14)    -   -   -   -  

  • Saturn

    To je sramota. Članovi nadzornih odbora su potpuni nestručnjaci i neznalice koje neznaju pročitati niti financijski izvještaj. Ovo je oblik korupcije protiv kojeg se Vlada treba boriti, ali kako kad onda izmišlja ovakvu korupciju. U Splitu je HSP instalirao u nadzorni odnor poduzeća Lovrinac curu od 19 (slovima: devetnaest godina). Zamislite vi to, neko će nadzirati tvrtku a doma joj vjerojatno mama mora rješavat domaći rad:-) Prava korupcija.

    avatar

    11.10.2006. (10:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...