a gogoo, dio ljeta sam provela upravo na lukovu u miru sume i blizini mora (crikva je svega dvadesetak min. voznje a kod tebe na prvoj slici vidi se novi v. sa svojim poljem i poljoprivrednim imanjem - mislim da se zove pavlomir), ti sad beres gljive mozda bas tamo gdje sam ja setala...cudni su putovi zaista...srdacno te pozdravljam
09.10.2006. (01:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
i sjetila sam se jos neceg da te pitam ima jedno jelo koje spravljaju u bribiru (vidim dobro poznajes taj kraj pa ces me mozda podsjetiti kako se zove, sastoji se od dizanog tijesta, sira, luka - to je kao neka vrsta slanog kolaca...sad kad sam citala tvoj post sjetila sam se izgleda, okusa ali ne i imena...ti ces znati zasigurno)
09.10.2006. (01:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@feby-Pogled na Novi i more zapjenjeno burom. A za ovo moram ženu pitati, ona je iz Novog ,sigurno su i jeli. Sad sam se sjetio, možda bribirski prisnac, to je njihovo. @misko-Šumski i morski zrak liječi, ako se ne pretjera u delicijama. Pozdraw @Pjesma o jednoj mladosti-Ne možemo svagdje biti je li tako. Ja nisam baš nabrao gljiva za ponesti doma, ali sam i naučio nešto novo o gljivama. Šteta, nije bilo tartufa.
09.10.2006. (12:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mmmm juha od gljiva, to mi je najdraže...svaki put kad dođem na ovaj blog shvatim koliko mi fale odlasci u prirodu...zadnji moj posjet prirodi viših nadmorskih visina bio je u srpnju - penjanje na Šar planinu...lijepi pozdrav! :)
09.10.2006. (13:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lov na gljive i ljepote uspio u potpunosti! Još uvijek čekam da mi se javiš na mail (ili objaviš svoju adresu ;) samo se ti meni javi, riješit ću ti sve ono što ne znaš ili nemaš volje i(ili) vremena u svezi s web adresom Pozdrav!
09.10.2006. (15:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Svantevid
ups! nije mi zapamtilo link, a to sam bio samo ja...
09.10.2006. (15:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gčjive, gčjivice, uh što volim gljivice...ali ne toliko jesti nego tražiti. Da ne bude zabune, jedem ih, ali nema veće sreće kada jedem ono što sam sama pronašla...ee gušta.. A ja na slici vidim sunčanice, lisičice, vrganje, rujnice i čini mi se golubice..tako ih mi ovdje zovemo, one sive što im se koža lagano sa klobuka guli....
09.10.2006. (17:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Htio bih uz more i na otoke, a sad vidim gljive, pa me vuce i u sume...
09.10.2006. (20:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ksenija
Ksenija Auuuu ludo, Kad vidim vrganje pa sve one gljive pa gulaš ajme sline cure. Baš mi je drago da ti je bilo ljepo i da si podjelio snama tu ljepotu riječju i slikom. Pozdrav.
09.10.2006. (21:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
moje poznavanje gljiva je ograničeno na samo desetak vrsti, pa se strogo pridržavam sakupljanja samo njih. za sve ostale koje me priupita Zizi kažem da su otrovne :))
09.10.2006. (21:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nadam se da se nisi najeo ludih gljiva hahaha Joj zvuci super vikend, salabazanje po prirodi, gljive, klopa SVIRACI!!!! Ufffff, kad se sjetim mojeg KUD-a i kak smo tulumarili uz nase tamburase!!!! AJJJOOOOOOOJJJJJ
09.10.2006. (22:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Da, pravo veli Ledena - golubače. Ali vrganj je car, fućkaj ti sve druge, kad on meni zamiriše to je gušt jesti. No nema gljiva kao nekad, jednom sam bila na Papuku, kod jednog našeg prijatelja, te je godine jedna cijela livada, kraj šume bila puna vrganja, morao si pažljivo hodati da ih ne zgaziš. Ljudi su vrganje nosili u onim velikim košarama za drva. Išli smo kući s tridesetak kila vrganja, sušili ih, spremali u zamrzivač i jeli do besvjesti. Divota. Pozdrav :)))
09.10.2006. (22:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@brunhildina-Juha od vrganja, mmm. A i ja na Šari nisam dugo bio. @Svantevid-Odmah sam shvatio. Poslao sam ti, ne znam da li si dobio. A ono sa gmailom me zanima. @ledena-Gčjive? Sve te gljive i zecgljiva, maglenke ,razne rusule (golubača), i druge. Dan prije su više nabrali, ali je zato i bio pun kotlić. Lijepo je tražiti i pojesti. @lotosica-Lijepo je vidjeti gljive u šumi, pogotovu muharu, ali ona je samo za slikanje @Borut-Još malo, pa ih neće biti, sve je hladnije. @Ksenija-Još uvijek su lijepi dani pa je šteta malo ne proći. A šuma mijenja boju. @Da_Vinci-Ona žena koja je našla preslice mislila je da su otrovne, a dobre su. Ja ne berem capice i krasnice (osim golubače), jer ih teško razlikujem od otrovnih i nejestivih, a šteta je pokvariti dobar objed. Ali rujnica i vrganja ima dovoljno, pa i sunčanica. @mentina-Ovi stariji su se baš rasplesali, a i svirači su bili raspoloženi. @fanny7-Vrganj je i meni najbolji, a lako ga prepoznati. Pa čak i ostale vrganjače, turčin, slinavka, osinac su dobri. A i lisičice su mi dobre i velike pečurke. A veliš, nema ko nekad.
10.10.2006. (00:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ludo :) Znao sam ja da si ti hrabar čovjek, ali tko s gljivama tikve sadi, koru struže :) Šalim se, uglavnom za neupućene i kukavice mojeg kalibra sasvim su dobri i kesteni :) Baš smo ih sinoć uz vatricu malo zalili crnim vinom :)
10.10.2006. (09:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ti se samo uželiš i ajde....blago tebi....morat ću i ja tako probati uželim se velebita i odo ja na velebit na čisti zrak i vratim se odmorna.....malo sam umorna od bloga i ne da mi se a i žao mi je da ga ugasim još sam u fazi razmišljanja....slike su ti predivne....pusa tebi.
10.10.2006. (13:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@lotosica-Poznate gljive se beru u jednu košaricu, a nepoznate u drugu i pokažu nekome tko više zna. @serbus-Nije ni to loše. Uskoro ćemo i na Učki imati marunadu, a i po Korzu se osjeti miris pečenih kestena. Sa gljivama se ne smije biti hrabar,nego oprezan, makar su sve jestive...neke samo jedanput @BW-Vidim nema te, valjda si dobro. Na placi su vrganji 80 kn i više, a suhi koštaju ko suho zlato. Inače, ne valja se prejesti gljiva jer su malo teže. Budi tu, barem za savjete.
10.10.2006. (13:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kad sam došla živjeti na selo, prvi puta sam samostalno išla brati vrganje. A onda sam na pregled nosila k susjedi, da se ne potrujemo. Jednom sam sva sretna došla s punom košarom "vrganja". A kad ono nekakvi "konjski vrganji", koji se ne jedu. U biti su samo klobuki slični, donji dio je tanji,a i nemaju karakteristični miris, što ja nisam ni primjetila u velikoj sreći. Poslije sam išla sa susjedom u gljivarenje i ona me naučila raspoznavati gljive. Ima mnogo sličnih, npr. sunčarke imaju sebi sličnu gljivu, koja je otrovna. Pa gljive kao golubače, ali imaju crveni klobuk. Zato ja i danas najviše vjerujem vrganju i šampinjonu, "ubranom" u Kauflandu ili na placu. A što se tiće Državnih prvenstava, njih organiziraju TKD klubovi, u pojedinim gradovima, a financiraju Ministarstvo prosvjete i športa i Hrv.TKD savez, a ostalo je samo stvar kluba da organizira. Kod vas je valjda to zapelo. Pozdrav :)))
10.10.2006. (16:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mljac, mljac gljive,gljivice....obožavam ih(naravno one jestive)....Ja sam bila za vikend po vrganje tamo u šumi iznad Klane i tamo gore još negdje,u brdimama cijela šuma miriše po gljivama,obožavam taj miris i osjećaj....jela bih ih u sva doba,za doručak,ručak,pa i večeru....pusa
10.10.2006. (16:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zaista zanimljivo. U Našicama su prije dva tjedna isto bili dani gljiva, pa su ljudi pohrlili u šume. Meni je osobno najviše zamirisao ovaj gulaš od gljiva koji si spomenuo :-) Pozdrav
10.10.2006. (18:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shosannadreyfus
a gogoo, dio ljeta sam provela upravo na lukovu u miru sume i blizini mora (crikva je svega dvadesetak min. voznje a kod tebe na prvoj slici vidi se novi v. sa svojim poljem i poljoprivrednim imanjem - mislim da se zove pavlomir), ti sad beres gljive mozda bas tamo gdje sam ja setala...cudni su putovi zaista...srdacno te pozdravljam
09.10.2006. (01:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shosannadreyfus
i sjetila sam se jos neceg da te pitam ima jedno jelo koje spravljaju u bribiru (vidim dobro poznajes taj kraj pa ces me mozda podsjetiti kako se zove, sastoji se od dizanog tijesta, sira, luka - to je kao neka vrsta slanog kolaca...sad kad sam citala tvoj post sjetila sam se izgleda, okusa ali ne i imena...ti ces znati zasigurno)
09.10.2006. (01:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
misko
Zahvaljući tebi, udišem svježi zrak šume...pozdrav!
09.10.2006. (10:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pjesma o jednoj mladosti
Putujući ovako, pomoću sličica objavljenih na blogovima, gdje sve nisam bila ovog vikenda...! Baš nam je lijepo bilo!
09.10.2006. (10:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
@feby-Pogled na Novi i more zapjenjeno burom. A za ovo moram ženu pitati, ona je iz Novog ,sigurno su i jeli. Sad sam se sjetio, možda bribirski prisnac, to je njihovo.
@misko-Šumski i morski zrak liječi, ako se ne pretjera u delicijama. Pozdraw
@Pjesma o jednoj mladosti-Ne možemo svagdje biti je li tako. Ja nisam baš nabrao gljiva za ponesti doma, ali sam i naučio nešto novo o gljivama. Šteta, nije bilo tartufa.
09.10.2006. (12:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Brunhilda
mmmm juha od gljiva, to mi je najdraže...svaki put kad dođem na ovaj blog shvatim koliko mi fale odlasci u prirodu...zadnji moj posjet prirodi viših nadmorskih visina bio je u srpnju - penjanje na Šar planinu...lijepi pozdrav! :)
09.10.2006. (13:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lov na gljive i ljepote uspio u potpunosti! Još uvijek čekam da mi se javiš na mail (ili objaviš svoju adresu ;) samo se ti meni javi, riješit ću ti sve ono što ne znaš ili nemaš volje i(ili) vremena u svezi s web adresom Pozdrav!
09.10.2006. (15:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Svantevid
ups! nije mi zapamtilo link, a to sam bio samo ja...
09.10.2006. (15:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Svantevid
problemi s linkom grrrr
09.10.2006. (15:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ledenaicy
Gčjive, gčjivice, uh što volim gljivice...ali ne toliko jesti nego tražiti. Da ne bude zabune, jedem ih, ali nema veće sreće kada jedem ono što sam sama pronašla...ee gušta..
A ja na slici vidim sunčanice, lisičice, vrganje, rujnice i čini mi se golubice..tako ih mi ovdje zovemo, one sive što im se koža lagano sa klobuka guli....
09.10.2006. (17:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
LOTOS
uh sada ogladno odmah mm gljive su super... pozdrva
09.10.2006. (18:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
Htio bih uz more i na otoke, a sad vidim gljive, pa me vuce i u sume...
09.10.2006. (20:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ksenija
Ksenija
Auuuu ludo, Kad vidim vrganje pa sve one gljive pa gulaš ajme sline cure. Baš mi je drago da ti je bilo ljepo i da si podjelio snama tu ljepotu riječju i slikom. Pozdrav.
09.10.2006. (21:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vinci
moje poznavanje gljiva je ograničeno na samo desetak vrsti, pa se strogo pridržavam sakupljanja samo njih. za sve ostale koje me priupita Zizi kažem da su otrovne :))
09.10.2006. (21:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MENTINA
nadam se da se nisi najeo ludih gljiva hahaha Joj zvuci super vikend, salabazanje po prirodi, gljive, klopa SVIRACI!!!! Ufffff, kad se sjetim mojeg KUD-a i kak smo tulumarili uz nase tamburase!!!! AJJJOOOOOOOJJJJJ
09.10.2006. (22:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fanny
Da, pravo veli Ledena - golubače. Ali vrganj je car, fućkaj ti sve druge, kad on meni zamiriše to je gušt jesti. No nema gljiva kao nekad, jednom sam bila na Papuku, kod jednog našeg prijatelja, te je godine jedna cijela livada, kraj šume bila puna vrganja, morao si pažljivo hodati da ih ne zgaziš. Ljudi su vrganje nosili u onim velikim košarama za drva. Išli smo kući s tridesetak kila vrganja, sušili ih, spremali u zamrzivač i jeli do besvjesti. Divota. Pozdrav :)))
09.10.2006. (22:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
@brunhildina-Juha od vrganja, mmm. A i ja na Šari nisam dugo bio.
@Svantevid-Odmah sam shvatio. Poslao sam ti, ne znam da li si dobio. A ono sa gmailom me zanima.
@ledena-Gčjive? Sve te gljive i zecgljiva, maglenke ,razne rusule (golubača), i druge. Dan prije su više nabrali, ali je zato i bio pun kotlić. Lijepo je tražiti i pojesti.
@lotosica-Lijepo je vidjeti gljive u šumi, pogotovu muharu, ali ona je samo za slikanje
@Borut-Još malo, pa ih neće biti, sve je hladnije.
@Ksenija-Još uvijek su lijepi dani pa je šteta malo ne proći. A šuma mijenja boju.
@Da_Vinci-Ona žena koja je našla preslice mislila je da su otrovne, a dobre su. Ja ne berem capice i krasnice (osim golubače), jer ih teško razlikujem od otrovnih i nejestivih, a šteta je pokvariti dobar objed. Ali rujnica i vrganja ima dovoljno, pa i sunčanica.
@mentina-Ovi stariji su se baš rasplesali, a i svirači su bili raspoloženi.
@fanny7-Vrganj je i meni najbolji, a lako ga prepoznati. Pa čak i ostale vrganjače, turčin, slinavka, osinac su dobri. A i lisičice su mi dobre i velike pečurke. A veliš, nema ko nekad.
10.10.2006. (00:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
LOTOS
dobro jutro, samo se cuvaj od otrovnih gljivica ;) zelim vam suncan dan
10.10.2006. (09:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
serbus
Ludo :) Znao sam ja da si ti hrabar čovjek, ali tko s gljivama tikve sadi, koru struže :) Šalim se, uglavnom za neupućene i kukavice mojeg kalibra sasvim su dobri i kesteni :) Baš smo ih sinoć uz vatricu malo zalili crnim vinom :)
10.10.2006. (09:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
BW
ti se samo uželiš i ajde....blago tebi....morat ću i ja tako probati uželim se velebita i odo ja na velebit na čisti zrak i vratim se odmorna.....malo sam umorna od bloga i ne da mi se a i žao mi je da ga ugasim još sam u fazi razmišljanja....slike su ti predivne....pusa tebi.
10.10.2006. (13:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
@lotosica-Poznate gljive se beru u jednu košaricu, a nepoznate u drugu i pokažu nekome tko više zna.
@serbus-Nije ni to loše. Uskoro ćemo i na Učki imati marunadu, a i po Korzu se osjeti miris pečenih kestena. Sa gljivama se ne smije biti hrabar,nego oprezan, makar su sve jestive...neke samo jedanput
@BW-Vidim nema te, valjda si dobro. Na placi su vrganji 80 kn i više, a suhi koštaju ko suho zlato. Inače, ne valja se prejesti gljiva jer su malo teže. Budi tu, barem za savjete.
10.10.2006. (13:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fanny
Kad sam došla živjeti na selo, prvi puta sam samostalno išla brati vrganje. A onda sam na pregled nosila k susjedi, da se ne potrujemo. Jednom sam sva sretna došla s punom košarom "vrganja". A kad ono nekakvi "konjski vrganji", koji se ne jedu. U biti su samo klobuki slični, donji dio je tanji,a i nemaju karakteristični miris, što ja nisam ni primjetila u velikoj sreći. Poslije sam išla sa susjedom u gljivarenje i ona me naučila raspoznavati gljive. Ima mnogo sličnih, npr. sunčarke imaju sebi sličnu gljivu, koja je otrovna. Pa gljive kao golubače, ali imaju crveni klobuk. Zato ja i danas najviše vjerujem vrganju i šampinjonu, "ubranom" u Kauflandu ili na placu. A što se tiće Državnih prvenstava, njih organiziraju TKD klubovi, u pojedinim gradovima, a financiraju Ministarstvo prosvjete i športa i Hrv.TKD savez, a ostalo je samo stvar kluba da organizira. Kod vas je valjda to zapelo. Pozdrav :)))
10.10.2006. (16:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
*stellari*
mljac, mljac gljive,gljivice....obožavam ih(naravno one jestive)....Ja sam bila za vikend po vrganje tamo u šumi iznad Klane i tamo gore još negdje,u brdimama cijela šuma miriše po gljivama,obožavam taj miris i osjećaj....jela bih ih u sva doba,za doručak,ručak,pa i večeru....pusa
10.10.2006. (16:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ericca_35
Zaista zanimljivo. U Našicama su prije dva tjedna isto bili dani gljiva, pa su ljudi pohrlili u šume. Meni je osobno najviše zamirisao ovaj gulaš od gljiva koji si spomenuo :-) Pozdrav
10.10.2006. (18:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
misko
Hej, evo te upravo stavili na naslovnicu!!!
10.10.2006. (19:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...