Komentari

anamarija.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • xiola bleu

    Josef Maria Olbrich bijase genije.

    avatar

    08.10.2006. (20:58)    -   -   -   -  

  • jja

    Ni ja nisam uspjela u noci muzeja obici sve, em je guzva, em ne mogu vise nakon 4-5 muzeja, pa sam se potrudila posjetiti one koji inace uopce nisu otvoreni za posjetitelje (policijski interni muzej itd.), jer ove ostale sam onda polako nadoknadjivala. Kupila sam jos jedan vikend kartu 8 eura, vazi cijeli vikend za nekih 25 muzeja, zaista fer cijena!

    avatar

    08.10.2006. (22:58)    -   -   -   -  

  • Anonymus

    ako ocete zaradit neke novce odite na ovaj blog http://cardario.blogspot.com/

    avatar

    09.10.2006. (00:13)    -   -   -   -  

  • dva

    zgodno... to su blagodati velikih gradova... drago mi je što si dio toga podijelila s nama... pozdravčić :))

    avatar

    09.10.2006. (09:42)    -   -   -   -  

  • PoZoY

    ne volim baš muzeje...sve mi nekako premrtvo djeluje...preusporeno...pa onaj zrak unutra, vrućina reflektora...ne, lagao bih kad bih rekao da mi je to gušt
    zadnje sam posjetio Van Goghov u Amsterdamu...bilo ok...al mislim da sada još dugo neću ni jedan...
    al za one koji vole poput tebe, akcije poput bečkih su pohvale vrijedne...

    avatar

    09.10.2006. (12:09)    -   -   -   -  

  • Kućanica u Japanu

    Ne zelim cjepidlaciti, ali 'angewandte Kunst' bi u prijevodu bilo 'primijenjena umjetnost'...

    avatar

    09.10.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    xiola...amen)))
    jja, ma to je ionako i nemoguće. Ja sam si zato ukomponirala i koncert i djevojčicu...tako da se ne ubijem samo štrapacirajući po muzejima. Ovo za vikend kartu je stvarno dobra fore, ne znam ima li toga ovdje)))
    dva, slažemse. To su stvari zbog kojih sam sretna da živim ovdje)))
    Pozoy, točno tako...svako ima svoje veselje, ali definitvni ej das su takve akcije pohvalne. Meni je super ovdje što su muzeji četo interaktivni (posebno za djecu), pa osim jednoličnog razgledavanja nude i malo drukčije sadržaje...kao što vidiš ima i koncerata u muzejima)))
    Kućanica u Japanu...u pravu si, to je značenje za angewandte, ali u nazivu Muzeja stoji još i jedan dodatak koji nisam navela jer nije u skraćenici...Pa onda čitav naziv glasi...Österreichisches Museum für andgewandte Kunst/Gegenwartskunst, a ja sam komentirala to drugo značenje koje se prevodi kao suvremeno. Obično ta dva pojma i dolaze zajedno, ali značenje naravno nije isto...Hvala na napomeni, drugi puta ću biti preciznija u navođenju imena.

    avatar

    09.10.2006. (16:26)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    I odmah javljam da sam ispravila tj. nadopunila naziv i u postu....pozdrrav svima

    avatar

    09.10.2006. (16:42)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Zanimljivi doživljaji. Samo ja ne volim gužvu. Mislim, readije bih obilazila muzeje nekim normalnim radnim danom. Jasno mi je, naravno, da se uz ovakve prigode vežu i druga događanja, ne samo razgledavanje muzeja. U Beču sam bila u prirodoslovnom muzeju i najbolje sam upamtila veliki model kućne muhe u staklenoj vitrini :))) Bilo je ljeto, nigdje nikoga, gušti... Pozdrav! :)))

    avatar

    09.10.2006. (20:11)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Mono nisam dugo ostavio trag, ali nisam te zaboravio. Samo ću te pozdraviti ovako usput, jer nisam baš još sav svoj...Bog Mono...

    avatar

    10.10.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Ma ni ja bas ne ljubim guzvu, aquaria. Bila sam u prirodoslovnom muzeju dva puta, ali moram priznati da se muhe ne sjecam...sjecam se onih interaktivnih psiholoskih igrica...vidim da cu morati opet navratit)))
    Ma nemas frke Franc, samo ti nama ozdravi...Bog (i Hrvati)

    avatar

    11.10.2006. (14:34)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Eto sad vidiš koliko sam ti pomogao. zamisli da te mala pita nešto, a ti pojma nemaš o ćemu govori, zato pusti malu, neka vidi, i lakše ćeš joj objasniti....hehehehe šalim se jasno...Pusa Mono...

    avatar

    11.10.2006. (18:21)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Aj aj, to su užitci blizine velikog grada, čisto zavidim... mi možemo jedino otići gledati kako muzu krave....

    avatar

    11.10.2006. (19:00)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Ajde Bugo nemoj tako...pa nije Minken tako daleko...a i kravice koje se muzu su puno manji stres od guranja po muzejima)))

    avatar

    12.10.2006. (00:45)    -   -   -   -  

  • Nilo

    I ja moram priznati da zavidim. U Beču nisam bila nikad, ali jednom, možda...:) I onda ću si svakako uzeti primjerak ovog tvog teksta.:) Inače, volim muzeje, izložbe, književne večeri i sva slična čudesa, sa gužvom i bez nje. Pozdrav ti šaljem.

    avatar

    12.10.2006. (16:50)    -   -   -   -  

  • dipl. kucanica

    obilazila sam cijeli jedan mjesec bečke muzeje.. a još jedno ljeto sam obilazila taj krasni grad.. kako bih rado opet prošetala tim dragim gradom..

    avatar

    12.10.2006. (19:50)    -   -   -   -  

  • pegy

    Nisam jako dugo bila u muzeju, ali vidim da bih morala. Ako ništa drugo, onda da se i ja nagledam zgodnih tipova kojih tamo izgleda ima u nemalim količinama. :)))

    avatar

    15.10.2006. (08:36)    -   -   -   -  

  • LittleMissG

    obozavam muzeje i galerije, a mislim da su ovi becki prvoklasni! Bas mi je bio gust citati ovaj post...

    avatar

    15.10.2006. (12:58)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Jao, kako si mogla Klimta zaobići, jao , jao..No ti vjerojatno imaš i drugu priliku, ja bih si dobro razmislila što ću zaobići, a što ne....Uh, Klimt:))

    avatar

    17.10.2006. (09:42)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Nilo, biti ce mi cast da seces po beckim muzejima sa isprinatanim primjerkom mog posta...zao mi je da nisam niti jednu fotku uspjela napraviti...naime, imala sam malu nezgodaciju, pa su uspjele samo neke s djevojcicom)))
    dipl.kucanica...i moji prvi dolasci su bili davno u vrijeme ljetnih praznika, super je imati malo vise vremena za miran obilazak)))
    Pegy, sto cekas...ja udana i sa djetetom i moja udana kolegica smo si bas fino upotpunile vizualni dozivljaj muzeja, a tek za "slobodne"...)))
    LittleMissG, bas mi ej drago da si uzivala...ima ih stvarno lijepih i sa brojnim razlicitim postavama, a neki su samo jako razvikani i usminkani, ali sto se izlozaka tice ne i nuzno najkvalitetniji. Ali postoji jedna kultura odlazenaj u muzeje i to je ono sto mi se svidja)))
    ledena, ma vidjela sam ga vec prije u dvorcu Belvedere (mozda ne iste slike), cak i Adellel koja je zauvijek "odleprsala" u Ameriku...biti ce jos valjda prilika

    avatar

    17.10.2006. (13:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...