Komentari

flop.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • nacrtani

    Stara stvar. U Australiji se već nekoliko tisuća automobila vozi na tzv. orgonsku energiju, no dobro šute o tome...da ih ne zakači neka zabrana.

    avatar

    08.10.2006. (15:56)    -   -   -   -  

  • R.E.

    neka, neka.. :)

    avatar

    08.10.2006. (19:57)    -   -   -   -  

  • borgman

    pa sad malo sam slušao malo gledao, i čini mi se kako ovdje nije sve po fizici...recimo da je filipinac napravio sustav koji daje jako dobru elektrolizu (sa malo ampera dosta cijepanja na plin). Prvo, auto je staro. Za postizanje snage bi nam trebala kompresija toga plina kojega ima oko 200 l (ili oko 200 grama) u litri vode...ostalih 800 je kisik i primjese.
    Drugi problem je spremnik. Brat je spomenuo (a brat je kemičar) kako treba proizvesti plin točno na vrijeme. Znači stojiš na semaforu. Plin se polako proizvodi. trebaš krenuti...ali plina jednostavno nema jer ti je proizvodnja za pokretanje premala. Znači, treba neki međuspremnik...itd itd, a i temperature u spajanju u vodu su jako visoke (mogu se koristiti za varenje i kidanje materijala) pa bi "karike, klipovi, košuljica i glava motora" trebale biti od jako izdržljivog materijala....
    A to o orgonskoj energiji, gdje ima par članaka za proučiti malo. I ja bi se vozio "besplatno"

    avatar

    13.10.2006. (02:53)    -   -   -   -  

  • Vibbi

    Besplatna energija, apsolutna besplatna energija je tehnološka činjenica. Iz prizme realnosti politike - samo san nekolicine idealista poput Filipinca iz filmića. Nažalost.

    avatar

    19.10.2006. (15:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...