Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • xiola bleu

    Kakvi su bili rakovi?

    avatar

    06.10.2006. (23:11)    -   -   -   -  

  • jja

    Odlicni! Sto ima manje veze s mojim kulinarskim umijecem, a vise s time da sam kupila frisku, ociscenu i prvoklasnu robu. Prepeci ih onda na tavici je peace of cake.

    avatar

    07.10.2006. (10:52)    -   -   -   -  

  • mish misho

    Mljac....Rakovi. Mi smo vecerali vegi - juha od bundeve. U skladu s punim mjesecom. :)

    avatar

    07.10.2006. (20:36)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Sačuvati ću ovo znanje za unuku. Moja taština polako odumire. Ili se tako nadam. Dobar tek!
    Kasnim sa željom, vidim sad, to je već prošlo! Ipak se nadam da za želje ne postoji prošlo svršeno vrijeme.

    avatar

    08.10.2006. (10:35)    -   -   -   -  

  • tropical

    hmmm. nisam (prvi puta) pročitala čitavi tekst. sa ožiljcima i ranama imam iskustva. i to na licu. imala sam susret sa asfaltom davno i da nije bilo moje mladosti i super savjeta liječnika ostali bi mi gadni ožiljci po cijelom licu...

    i recept je bio: dok je još bila rana čistila sam ju svakodnevno (nakon prvotne dezinfekcije u kirurškoj ambulanti) sterilnim gazama umočenim u čaj od kamilice, namazala debelim slojem becutan kreme (BAŠ ta mi je preporučena, ni jedna druga! zašto, nisam pitala iako mi je bilo čudno), držala par minuta, obrisala opet drugom sterilnom gazom, zajedno sa slojem omekšale krastice- to su mi rekli da tako radim i to nekoliko puta dnevno...
    kad je rana zarasla, i tek onda kad su bili postojali ožiljci ali zbog gore navedene metode (pod nadztorom liječnika), onda sam kupovala kremicu za ožiljke... nije smjela na otvorenu ranu. čini mi se da je imala heparina. bila je skupa, naručivala se specijalno u ljekarnu po narudžbi i koristila je... ja sam sretna i zahvalna svom dobrom liječniku.
    sve drugo mi je samo čista kozmetička patka.. ali to je samo moje osobno iskustvo...

    avatar

    08.10.2006. (20:06)    -   -   -   -  

  • mish misho

    Da ti odgovorim: putujem svaki petak. Zbilja ne znam kako bi to podnijela da moram svaki dan tako....Dva sata maltretiranja u jednom smijeru. No, financijski je prilicno isplativo, a i zavolila sam tu djecu, pa se nekako izdrzi. A znam ljude koji i duze i dalje putuju na posao. To je ovdje normalno. Nadam se da necu doc u takvu situaciju. Divim se ljudima koji to mogu.

    avatar

    09.10.2006. (00:23)    -   -   -   -  

  • lolina

    ovaj post si moram malo bolje prostudirati ;))

    avatar

    09.10.2006. (10:19)    -   -   -   -  

  • jja

    topla ljetna kisa - ne znam kad si ranu lijecila ali u kozmetici su se neke stvari prilicno promijenile zadnjih par godina. Drago mi je da je kod tebe funkcioniralo, no ja becutan ne bih stavljala na tako osteceno mjesto. Iako bas tu kremicu imam doma, neki sentimentalni razlozi :-)
    mish misho - znam i ja neke koji isto svaki dan slicno putuju, ne znam, zivot je prekratak da bih svaki dan na posao i posla trosila 2 ili vise sata. Znam da je to nekima o.k., ali za mene ta forma zivota i rada nikad nije bila.
    lolina - izvoli :-)

    avatar

    09.10.2006. (10:51)    -   -   -   -  

  • ivi

    imam ožiljke ni pola mm udubljene od elektroepilacije (ispod obrva) sada je prošlo 8 tjedana od tretmana...što bi ti preporučila da koristim kako bi smanjila dubinu? (vidim da imaš iskustva) nekako se još uvijek nadam kako su ožiljci svježi pa da će se još smanjiti s vremenom... :(

    avatar

    05.06.2009. (19:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...