joj, ja obožavam gljive, posebno vrganje; svježe, sušene, kako god .. a nije da ti solim pamet, al' to lijepo na sunce par dana ... :O) ne solim, ne solim ... a o sušilici ni da zucnem. a kaj se sve suši unutra? ja znam da su to moje bake lijepo u peći sve sušile .. ah nostalgije za bakinim sušenim kruškama ..eto, sad si me i raspekmezila! ti i tvoje sušilo!
06.10.2006. (19:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Viš ti, imaš pravo, gljive stvarno smrde, a i u kući nema mjesta (to znam kad sušim rezance). Ma i to što kažeš 150 kuna ode u par dana na totalne bedastoće, koje niti ne primjetiš...
06.10.2006. (23:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
spookie
joj, ja obožavam gljive, posebno vrganje; svježe, sušene, kako god .. a nije da ti solim pamet, al' to lijepo na sunce par dana ... :O) ne solim, ne solim ... a o sušilici ni da zucnem. a kaj se sve suši unutra? ja znam da su to moje bake lijepo u peći sve sušile .. ah nostalgije za bakinim sušenim kruškama ..eto, sad si me i raspekmezila! ti i tvoje sušilo!
06.10.2006. (19:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dust Warrior
gljive su super, pogotovo juha od gliva ili umak za pastu sa tim predivnim mekanim komadima prelivenim otopljenim sirom (barem cetiri vrste i vrhnje)
06.10.2006. (21:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bugga
gljive? obožavam ih u bilo kojem obliku i bilo kak napravljene....
06.10.2006. (22:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fanny
Viš ti, imaš pravo, gljive stvarno smrde, a i u kući nema mjesta (to znam kad sušim rezance). Ma i to što kažeš 150 kuna ode u par dana na totalne bedastoće, koje niti ne primjetiš...
06.10.2006. (23:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Danči
Tartufi?
06.10.2006. (23:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zgdnevnik
Kaj buš obrt za sušenje otvorila? :))
07.10.2006. (09:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
xiola bleu
'Os ih kiselit, kuvat, sta li?
07.10.2006. (16:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
snoopyshist
Meni sušeni vrganji baš aromatično mirišu..onak specifično...gljive obožavam i tu i tamo ih i berem, ali samo one koje su mi poznate..:)
07.10.2006. (23:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...