Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Uranova Pikula

    ja biii mišeka jednog hehehehe
    p.s. ubolaaaaaaaaa me osaaaaaaaaa,boli meeeeeee :((((
    kisssss

    avatar

    06.10.2006. (16:45)    -   -   -   -  

  • Audry

    Meni je voltaren znao pomoć ( na pola sata je popustila bol, ne prestala), a sad kažu da voltaren pospješuje srčani udar. Vjerojatno ako ga piješ svaki dan. Treba odležat 2-3 dana. Kad više ne osjećaš bol - prošlo je ;)))

    Obožavam sarmu!!! :) Pusa

    avatar

    06.10.2006. (18:03)    -   -   -   -  

  • LittleMissG

    a joj, gadno je kad tako zaboli vrat...! veliki pozdrav i zelje da ti boljka prodje ;-))

    avatar

    06.10.2006. (21:55)    -   -   -   -  

  • gogoo

    He, i ja sam počeo šmrcati kad sam sa vratio iz BJ, ali zbog otvorenog prozora u autu jer je vozač pušio (inače dobar sportaš), a nisam 100 g. (dobro, malo manje) bio ni j. od Jeremije. A budem mokar na biciklu k'o miš (posudiš mi Gecka?) i ni mi niš'. Ili trčimo u travnju oko dvorca Maruševec i padnemo u nabujali potok do pâsa (niži i plivaju), sve u redu (a sad nam more kao hladno) ili kao ja u šatoriću na Učki, a pljusak i potoci posvuda i opet dobro. Čuvaj zdravlje! Pozdraw

    avatar

    07.10.2006. (01:00)    -   -   -   -  

  • Enie

    Grlim i ljubim dragu mi fanny!!! Bit ću tu negdje...vec Ti osmijeh saljem!

    avatar

    07.10.2006. (03:19)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Čuj, Jeremijo, malo poraditi na imuno sistemu, ne bi bilo zgorega. Kupi si crnu rotkvu na štandu ekopoljoprivrednika (obavezno kod njih), malo meda, operi rotkvu, (neka bude veličine da ju možeš staviti na čašu), odozgo izdubi lijevak i stavi med, odozdo odreži vrh i probuši rupicu, sve na čašu..ono što iskapa, piti 3-4 žlice dnevno. Ili si jednostavnije kupi imunala, mandarina, limuna, šipka...i udri!!!!!
    A za dane sira...idem, naravno. Jel to na sajmu u Gudovcu, nisam još skužila ili negdje drugdje??

    avatar

    07.10.2006. (07:27)    -   -   -   -  

  • masai mara

    cool blog
    pozz

    avatar

    07.10.2006. (10:55)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    evo i mene k tebi :)) prvo vidim naslov bloga i mogu ti reći da nas tolko ima kaj imamao kućanice i domaćice u adresi, imenu ili nicku da bi trebale osnovati poseban our! ;))))))))
    Onda pročitam post, e sad si me već skroz navukla pa čitam u natraaaaaaaaaag, došla sam tam negdje u 7. mjesec, nisam više stigla i sviđa mi se, sad bumti stalno na sarmi i mišekima! ;)
    Ovo kaj držiš istegnut vrat je napametnije kaj možeš. I polagano pokušavati naizmjence masirati i okretati i nagibati pa odmor i tak... meni jedino to otkoči vrat. A kad me zaštekaju leđa, onda se valjam po pilates lopti pa malo visim prek nje, onak ko da sam u mostu,ali mi je lopta potporanj i odmah leđa popuste i odštekaju! Ko veli da sprave zavježbanje stoje neupotrebljene ;))

    avatar

    07.10.2006. (11:17)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    i... jel popustilo????? mislim vratobolja????

    avatar

    07.10.2006. (16:36)    -   -   -   -  

  • hotmama

    oni ortopedski jastuci meni pomazu da me vrat ne boli. u zadnje vrijeme me bas muci vratobolja pa sam mislila od doktora traziti uputnicu za masera jer tako ce mi osiguranje platiti za terapije.

    avatar

    07.10.2006. (16:51)    -   -   -   -  

  • hotmama

    jooj, sad sam primjetila da si me uvrstila na svoju listu linkova. HVALA, HVALA! cim uhvatim malo vise vremena morat cu i ja sastaviti svoju prvu cool listu.

    avatar

    07.10.2006. (16:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...