Komentari

dragonrage.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • Panjhead

    Čuo sam za strip još davno i zvuči mi ful zanimljivo.Svakako ću pogledat kad budem u prilici!

    avatar

    04.10.2006. (15:46)    -   -   -   -  

  • Bruno4ever

    Točno!Imao sam nick $TERMINATOR BICIKALA$,a sada sam Jigsaw!
    Originalno,zar ne?

    avatar

    04.10.2006. (16:19)    -   -   -   -  

  • blackdarkheart

    ffilm uopce ne zvuci lose,koliko ti vremena treba da napises jedan post ? =)))

    avatar

    04.10.2006. (16:20)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ Panjhead - Ooo ima još dosta do toga, kao što rekoh, tek u trečem mj. sljedeče godine film dolazi u kina, bit će prilika hehe ;-)

    @ blackdarkheart - pa ovisi kako za koji. Obično prvo potražim što je više moguće informacija o filmu, glumcu, redatelju ili nekome trečem, prije nego što se bacim na pisanje...e, a onda počnem pisat, što se naravno ponekad oduži, jer želim istovremeno napsati svoje mišljenje o nečemu, ali i isporučiti što više korisnih informacija.
    Ovog sam npr. dosta brzo napisao, no ovog ispod, o John Woo-u, on mi se je razvukao i na dva dana...naravno nisam stalno to radio, jer imam i drugogo posla. :-)

    avatar

    04.10.2006. (16:39)    -   -   -   -  

  • Undying

    Kad sam počeo čitati radnju već sam pomislio da je to još jedan u nizu filmova na istu foru,ali recimo da ipak izgleda zanimljivo.

    avatar

    04.10.2006. (18:04)    -   -   -   -  

  • Strider-Filmomanija

    nisam gledo taj film ali cu ga skinut sa neta pa pogledat,nadam se da je dobar.

    avatar

    04.10.2006. (19:52)    -   -   -   -  

  • buba mara

    ola!! evo, tu sam, učila sam statističku fiziku - tu ti spada dio termodinamike, klasična statistička fizika i kvantna statistička fizika. dobila 5 na pismenom - a to je i prvi put meni u životu da sam dobila 4 na nekom pismenom :)) i onda sam grijala stolicu da na usmenom ne razočaram :))) a taj ispit želim položiti već dugo i učila sam ga u 3 navrata, al prvi put kad sam izašla sam pala na usmenom, drugi put sam odustala i evo sad ujesen - imala "treću sreću" :)) sorry što sam te onako napala, komp me zeza i nisam vidjel a svoj komentar , no kasnije sam nešto čačkala i sve je bilo dobro pa sam opet došla na tvoj blog i vidjela komentar ;)) i nemoj zamjerit - nisam te optužila za brisanje komentara :) inače, moram reći da se meni sin city svidio - kao jedna strip ekranizacija bio je odličan! daredevil mi se ne sviđa, hulk mi je ok, a super man i spider man su mi čak sjajni :) cage je po meni jedan od najboljih glumaca, bio mi je strašno dobar u con air-u i face off-u :)

    avatar

    05.10.2006. (10:29)    -   -   -   -  

  • buba mara

    i da, ja sam još uvijek "na" čokoladi. strašno! no, ne pretjerujem kao prije. izgleda da mi treba više šećera al šta je tu je, bitno da ne jedem onako kasno kao prije. evo, u ponedjeljak sam krenila na fitnes opet.... odradila sam već 2 treninga po sat vremena, tek ovako da uđem u štos, ali danas mi ne gine 2 sata new body+body styling :)) u prijevodu- 2 sata vježbanja bez pauze! doslovno! zapravo, imat ću pauzu od 2-3 minute u sredini , taman da popijem vode :))

    avatar

    05.10.2006. (10:31)    -   -   -   -  

  • pumpkin girl

    Pa..moglo bi bit dobro, ali bi mogli i usrati...Ja bas i nisam fan strip-ekranizacija, ali sam ih prisiljena pratiti zbog ljudi oko mene koji su fanatici :))
    Sto se tice dizajna, ne moras zuriti, hvala sta se uopce trudis...ak ces vidit da nemas vremena ili nesto, ti reci pa cu ja nest smislit.
    Ajde pozdrav!! idem ja u skolu uff :(

    avatar

    05.10.2006. (10:51)    -   -   -   -  

  • Fuck the world if they can't understand

    ej dragonrage iman novi blog onaj stari san izbrisala!Sto posto neznas ko je!!Dr.sotonica,+++++metallica++++!!Zns li sad iman novi blog pa ga dođi pogledati OBAVEZNO ostavi komentar da znan da si bia!

    avatar

    05.10.2006. (14:55)    -   -   -   -  

  • ~ Kritike serija

    Hej... Sjećaš me se? :D

    Ghost rider... Film kojeg uz Shrek the Third i Spidya 3 najviše iščekujem u 2007. :)

    Napisao sam novi post ;)

    avatar

    05.10.2006. (16:48)    -   -   -   -  

  • Fuck the world if they can't understand

    HYyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!! Nemas pojma kolko mi je drago sta si mi se TI Javia!!!MA onaj blog je bia malo previse BZWZ!!!Neznan di je ona slika slikana nevirujen da je u Zagrebu!!!POzzzzzzz!Citam te!

    avatar

    05.10.2006. (18:20)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ Strider - e pa načekat češ se još par mjeseci dok film bude dostupan na Internetu hehe... ;-)

    @ buba mara - Da, Cage je dobar glumac, istina, malo tupavo izgleda, ali je cool kad to hoče biti (npr. u Face/Off, Con Air, Gone in 60 Seconds, i nadam se Ghost Rider)

    @ pumpkin girl - Meni su strip ekranizacije Ok, ima zbilja dobrih, npr. spomenuti "Blade" i "Hellboy", pa "Hulk" mi je isto dobar, pa "Punisher", "Cin Sity", prva dva "Batmana", kao i ovaj najnoviji itd...ima ih još par, ali ih se sad ne mogu sjetiti.

    @ movieworld - Da, lik zbilja izgleda cool u toj kožnoj jakni, sa zapaljenom ljubanjom, lancima i motorom (jeste izgleda opako), a kaj se mene tiče i Cage je sasvim dobar odabir za ulogu, baš mu nekako paše ta uloga bajkera. Velim, sve će biti OK ako redatelj ne zajebe stvar, što je napravio sa "Daredevilom" koji se meni nije svidio, imao je previše glupih i smiješnih stvari u sebi.
    Judge Dredd je meni sasvim ok film, ono, Stallone u svom elementu...no ja nisam nikada čitao taj strip, ali film ko film, i još k tome Stalloneov film mi je baš dobar. Muzika je jaka, još uvijek se sječam glavne teme!!

    E da, kaj se bannera tiče, hvala...ma nije bio neki problem, samo što mi neki likovi kao npr. Freddy, Jason, Blade i još neki nisu stali na sliku. Inače ja ne bih na vašem mjestu svaki mjesec mjenjao banner, malo je to zbunjujuče, ali kako hočete vaš je blog hehe ;-)

    avatar

    05.10.2006. (18:33)    -   -   -   -  

  • blackdarkheart

    aha dobro vec sam mislila da uspijes napisati post u kratkom vremenu meni obicno treba vise od dva sata za duge postove pa me zanimalo koliko tebi treba tnx na odgovoru

    avatar

    05.10.2006. (18:37)    -   -   -   -  

  • Gray Fox

    Citao sam Ghost Rider, i onako nije bio los. Mada nikad nisam zamisaljo Cupolu(izvinite Nicolasa), da ga glumi. Film mi izgleda po traileru da nije los, ali sve mi se mrzva po glavi da ce oov biti novi Superman i Spiderman koji u sustini nije los film, ali mogli su mnogo bolje da se drze stripa. Mozda malo negativci izgledaju fush.

    -No si video ko glumi novog Ironman-a?

    avatar

    05.10.2006. (19:01)    -   -   -   -  

  • HORROR FILMOVI

    nisam gledao film,ali po tvojoj recenziji mislim da je dobar.Posjeti me imam novi post

    avatar

    05.10.2006. (19:07)    -   -   -   -  

  • Flame

    fala za komentar,da možda imaš pravo...ne znam vidjet ću

    avatar

    05.10.2006. (19:18)    -   -   -   -  

  • Sci-Fi

    fala za komentar,da možda imaš pravo...ne znam vidjet ću

    avatar

    05.10.2006. (19:19)    -   -   -   -  

  • Chara

    Kak se naježim od samog naslova. Prije se nisam plašila tih filmova. Morala bi smanjiti ovisnost o takvim stvarima.

    avatar

    05.10.2006. (22:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...