Komentari

ribafish.blog.hr

Dodaj komentar (43)

Marketing


  • Archie The Nezasitna

    blizu si istini, nevjerojatno blizu. imam ja par gayfriendova,al ne idem s njima van tako(iz dotičnih razloga koje si razjasnio)..

    avatar

    04.10.2006. (12:13)    -   -   -   -  

  • wanksta

    Fora blog,nick ti je bas spaljen...
    pozZzZ

    avatar

    04.10.2006. (12:14)    -   -   -   -  

  • anspik.

    ja nisam još čula za slučaj da je gayfrend završio s frendicom gol u krevetu. valjda se družim s krivim ljudima.:/

    avatar

    04.10.2006. (12:15)    -   -   -   -  

  • sevacjaku

    baš čitam....ak izbaciš ovo gej iz riječi gejfrend.....text stoji od riječi do riječi skoro...mislim na muško-žensko prijateljstvo......griješim li?????

    avatar

    04.10.2006. (12:37)    -   -   -   -  

  • gurwoman

    Ni ja to još nisam čula. A osobno imam te sreće da mi je gayfriend istodobno i rodbina, a kako ne živimo na Susku, sve je ok.
    No frapantnom nalazim tu grubu životnu činjenicu koji si tako lijepo istaknuo. Hoćeš izaći s kokošima van, sve ste vjerne zauzete žene na pragu 30-e, hoćete se samo izbrbljat, iskopitat, zabavit, izričito ne očijukat, a kamoli podavat se nekome, ali ne... Tu se uvijek mora naći čopor bahatih tek promutiralih brucoša s viškom gela u kosi koji bi vam uvaljivali spike, zakeljili se uz vas i okupirali vaš intimni prostor (=područje do 30 cm oko vašeg tijela). Pa ko ne bi bio nadrkan? Zamisli ti da dođeš na tekmu, a kraj tebe pola razreda klinkica a la BB Lea, samo još mlađe, pa ti hihoću, tjeraju te da im objasniš što je zaleđe i stalno te propitkuju nešto, a došle su na tekmu bariti frajere jer je u novom broju Teena pisalo da je tekma novo cool mjesto za bariti frajere.

    avatar

    04.10.2006. (12:46)    -   -   -   -  

  • slonic

    Ti si ispričao priču o gayfrendu, a misliš da toga nema i obratno. Recimo, vi na pivici, tamo naleti frendica koja je totalno kul, zabavna, uvijek sređena, cugne si s tobom, uvali ti kompliment kak si ti super, smije se tvojim šalama i krene spika s tvoje strane,npr.: mene moja žena kinji kada dođem kasno, pogotovo ako smrdim po pivi, ne razumije moj način poslovanja, stalno je nabrijana pogotovo od kako je rodila, često me odbija u seksu jer ju nekaj boli ili je preumorna, pa ono sorry, i tako malo po malo....još ako i ona osjeća da nije dovoljno primjećena.....zaiskri neka lagana prisnost i eto ga- bum....Mislim da je stvar u tome da, ako imaš pažnju, ako te netko doma primjećuje kao ženu (muškarca), nećeš tražiti da te netko tješi u krevetu......a ako želiš da te doma netko primjeti, potrudi se......postoje tolike sitnice kojima možeš zarobiti svakoga! Žene imaju krizu oko 30-te, a muški oko 40-te.

    avatar

    04.10.2006. (13:15)    -   -   -   -  

  • Wine & Tiaras

    pa onak..ojih dosta gayfrendovaotvoreno mije uletilo da bi nesto htjeli iako kod njeih nema sanse za vezu vec samo za seks - dakle gay zeli vezu s frajerom a seks moze i sa zenom...valjda

    avatar

    04.10.2006. (13:16)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    Par takvih koji su izlazili u mom društvu nisu baš ševili cure, a čim bi sebi našli nekog frajera nestali su iz đira. Ne znam kako je s ovima u ranim dvadesetima, jel eksperimentiraju ili prate mainstream pa ševe sve što hoda, ali da cure vole imat u orbiti sređene, uredne i mirisne frajere, to stoji. A pukle bi se sa svakim koji pokaže razumijevanje bez kolutanja očima u kriznom trenutku i s kojim se ujutro sve može zataškati. Strepite! :D

    avatar

    04.10.2006. (13:29)    -   -   -   -  

  • MONTY PYTHONKA

    da vi prave ''muškarčine'' niste tolike svinje ne bi se imali razloga bojati gayfrendova!!!

    avatar

    04.10.2006. (13:29)    -   -   -   -  

  • obično-neobična ja

    Ne mislim da si u pravu! To "drpuckanje" ništa ne znači, to je zabava. Nijedan gay tip koji je "u miru sam sa sobom"( tj.ne laže ni sebi ni drugima) ne želi ženu u krevetu, ali se zato sa prijateljicama odlično zabavlja, na istoj valnoj dužini smo. Znam da je to teško za razumijeti jednom straight muškarcu.

    avatar

    04.10.2006. (13:35)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Sad bus nastradal.
    Bus na tisucu i jednoj crnoj listi domace gej scene koja sastoji od Manzina, rijeckih lezbi i tisucu i jednog interneta klona. Playboy bu zavrsil na crnoj listi iskoraka. Tuzili buju te Vijecu Europe, Europskoj komisiji, Upravi gradskoga vodovoda. Jer uopce pomisljas da bi gej mogao biti sa zenom. Sve to zlobna propaganda koja radi na razbijanju gej zajednice u Rvata.

    A ako cemo bas o tracevima, sve ovo gore opisano sam cuo bas o primegaju, dobrici Dorinu Manzinu. Jos se danas valjam od smijeha kada sjetim kako sam cuo "nemres bilivit, manzin se drpo se nekim zenskama".

    avatar

    04.10.2006. (13:36)    -   -   -   -  

  • Fräulein

    svi bi oni hteli da dodju do gacica, mamicu im jebem :D

    avatar

    04.10.2006. (13:42)    -   -   -   -  

  • aMB

    gurwoman ima pravo.

    avatar

    04.10.2006. (14:09)    -   -   -   -  

  • http://zlax.blogger.ba/

    treba zguzit te gayfriendove...

    avatar

    04.10.2006. (14:26)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    annabeth - svinja te iz ogledala gleda. zamolio sam da argumentirate svoje stavove. ako nisi u stanju - briši...
    obično-neobična - znači hetero žena je na istoj valnoj duljini s homo muškarcem. pa koji će mo vam kurac onda mi?
    gurwoman - skidam kapu!

    avatar

    04.10.2006. (14:26)    -   -   -   -  

  • Amazonka

    ja osobno još uvijek vjerujem u muško ženska prijateljstva i ako je frend gay i ako je hetero, bitno je samo jasno povući neke granice...
    a gurwoman ima potpuno pravo...
    mrzim kad izađem van s curama pa mi se neki frajer ničim izazvan a kamoli pozvan prikelji za guzicu i ne da mira... takvima od mene leti odma šamarčina!!
    a ako ćemo pobliže o gayevima, takvih ima malo i izlaze u bacchus ili global, ali većina su bisexualci pa se proglašavaju gayevima čim upoznaju neku zgođušnu naivnu curicu, da bi se dočepali jedne stvari...

    avatar

    04.10.2006. (14:40)    -   -   -   -  

  • Amazonka

    ovim na blogu samo se ispucavam, ali s djecom sam totalno druga priča...

    avatar

    04.10.2006. (15:32)    -   -   -   -  

  • mix

    Kakva glupost od objasnjenja,prevazisao si samog sebe...to znaci da ni cure ne smeju ici van skupa jer eto one vole muske pa sta imaju igrati sa frendicom uz blago dodirivanje guzama...a na sta bi takve seronje slinile okolo kada bi cure igrale samo sa momcima?!?
    Slobodno mozes da udaris po pljuvanju mene uz omiljeno pominjanje tuljanovog mladog ali teorija ti je i dalje sranje,ma koju zivotinju potegao.

    avatar

    04.10.2006. (15:39)    -   -   -   -  

  • Njata

    Fora priča..
    Meni je fora gledat gejeve na telki,al ovak uživo neznam kak bi se ponašala..
    ili bi im se smijala ili bi se zgražala..
    :))))

    avatar

    04.10.2006. (15:41)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    mix, de popij nesto i pojedi, pa sjedni, pa probaj normalno objasnit sto si htjela rec... ovako te niko iz cijelog zivotinjskog carstva ne razumije...

    avatar

    04.10.2006. (16:01)    -   -   -   -  

  • tip

    pa ovaj tvoj opis tipa blizu je mom. nisam gay, ali slično funkcioniram kad hoću sex. razlog je taj što nisam sposoban drukčije to izvesti. potrudim se približiti i steći povjerenje, jer me i to zabavlja. kasnije sex, ako bude, dodje kao kruna svega. ponavljam da me muški ne privlače ni malo.

    avatar

    04.10.2006. (16:06)    -   -   -   -  

  • hipersex

    riba, zvučiš užasno nadrkano i arogantno kad odgovaraš na negativne komentare ili neke polukritike. chill out čo'eče
    kaj se tiče teme, imao sam se prilike naći u društvu u kojem su se igrom slučaja nalazili gejevi i jedino suvislo što sam zaključio iz svega toga je da me stvarno živciraju.
    nemogu ih gledat i slušat ma koliko ja bio tolerantan. da se razumije govorim o ultra feminiziranim gejevima koji su, koliko sam skužio, najčešće bi.

    avatar

    04.10.2006. (16:13)    -   -   -   -  

  • G. Loop S.I.

    ISTINA! Pa bio bi u muškom društvu da je gejčina jel tako? e, ni meni nije baš sve tu jasno.

    avatar

    04.10.2006. (16:21)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    slonic, fakat ima dubinu to kaj si reko. ti si preso 4 banke?
    hipersex, zamolio sam ljude da nesto argumentiraju a ne da vrijedjaju, pa na uvrede odgovaram uvredom.
    tipe, i kolki ti je postotak uspjesnosti?

    avatar

    04.10.2006. (16:26)    -   -   -   -  

  • tip

    znao sam da ćeš to pitati.. glupo zvuči, ali imam sreće da dosta dobro izgledam, pa je postotak, recimo, 6 od 10, stim da barem 2 ja odustajem, iz raznih razloga. svako na svoj način...

    avatar

    04.10.2006. (16:41)    -   -   -   -  

učitavam...