Komentari

midnightswan.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Advent Children

    hehe, to ti je faks kod nas, makar ja nejdem na fakk(nadam se da cu ic) al ono, imam dosta frendova koji idu na faks....i cuo sam prie koje mi se ne svidjaju, sto se tice kad bi trebala ucit, nemoj spavat.....D

    avatar

    03.10.2006. (18:21)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok, draga...dakle, moglo bi se zaključiti da je dobra situacija kod tebe,jel da. A sad se treba samo primiti učenja ići na predavanja..itd. Ja imam dosta lijepe uspomene na taj faks, ali svakako i one druge. To je nekako i normalno. U vezi mog posta...eto, ja se malo uljenila ali obećajem ti da će uskoro biti novi post. Juće me nije bilo na blogu, pa i sama znaš da su nešto dograđivali prije toga na blogu. NO, nadam se da će sada biti bolje. Pozdrav, draga...cmokkkk.

    avatar

    03.10.2006. (18:55)    -   -   -   -  

  • Amy

    Ajoj, pa neće stalno biti tako... To oni pokazuju u početku koliko su bitni... :)
    Kod mene ništ, kao učim. A radije bi si oko iskopala nego ovo još učila.

    avatar

    03.10.2006. (19:10)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok, draga...jako si to dobro napisala u komentar kod mene u vezi tog novog posta, sa svime se slažem. Hvala ti na preporuci za tu knjigu, uvijek je dobro saznati nove stvari, iako, vjeruj mi zaista toga dosta znam vezano uz tu temu, ali opet moram ponoviti, nikad dosta novih saznanja i učenja. Pozdrav, draga...cmokkkkk.

    avatar

    04.10.2006. (14:12)    -   -   -   -  

  • teuta

    Slatkice hvala ti na tvome trudu...ma baš si dobra. Jako to cijenim, tako da znaš. Ali ne brini, ima za to vremena. Cmokić.

    avatar

    04.10.2006. (14:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...