Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Krleže, Miroslava

    Jebiga, moljče, moram malo skrenut s teme jer mi se ne da skrolati. Samo bih se malo vraitio na eventualiste. Hoće li oni uspjeti ili ne, iskreno mi puca penis (da budem fin), ali lijepo je to što su se dosjetili nečim malo uzburkati ovaj mulj i jad koji običavamo zvati hrvatskom književnom scenom.
    U tome su, očito, uspjeli i evala im!
    Meni se inače čini da su to samo momci i djevojke koji nisu mogli samostalno izdati zbirke priča, romane, pjesme (ili nisu imali dovoljno materijala) pa su se dosjetili jadu te našli pravi način da se sazna za njihova imena. Ionako kod nas imena prodaju knjige, a ne sadržaj.
    S druge strane, mora se priznati da ni sadržaj nije loš. Ono što sam uspio pronaći po internetu ukucavanjem njihovih imena u google mnogo je bolje od nekih poznatih i priznatih autora, recimo to tako, mlađe generacije. Kakav Lazić, Kakav Bulić!? Puno slanih pozdrava od

    avatar

    03.10.2006. (14:43)    -   -   -   -  

  • slaven178

    ja sam jedina hrvatska spisateljica koja je donijela nešto novo. jedina nakon vladimira nazora! svi ovi brešani, krmpotićke, aprunove mogu u koš!

    avatar

    03.10.2006. (15:24)    -   -   -   -  

  • Lifeas we know it vol.2

    pozivamo tebe i tvoju ekipu da se REGISTRIRATE NA FORUM

    "LiFe As We KnOw It vol.2 FORUM"

    avatar

    03.10.2006. (15:49)    -   -   -   -  

  • egzibicionalist

    dragi krleža, ti tvoji klinci su daleko od bulića i lazića ( i nekolicine mlađih hrvatskih pisaca i spisateljica) koliko i ova dva od tvog imenjaka krleže. kako objašnjavaš da jedni mogu birati izdavača, a drugima treba krdo da bi izdali zbornik?

    avatar

    03.10.2006. (16:07)    -   -   -   -  

  • Krleža

    Kada me već potežeš za jezik, egzibicionistu, onda ću ti reći par stvari koje nisam mislio iznositi u javnost. Prvo, Lazićevo remek djelo, roman 'Ljeto u gradu' prodan je u cijelih 6 primjeraka u prvom tromjesečju prodaje. Drugo, nitko sasvim normalan ili bar iole inteligentan ne bi izdao Lazićevu drugu knjigu nakon što je 'Miss Krampus' prošla tako loše kako je prošla unatoč nabrijanom marketingu. Nitko osim Lokotara. Koji pije s Lazićem kavu u Golfu. Koji pohodi Lazićeve koncerte s Momcima iz grada u Booksi i Močvari. Kojemu se digne penis svaki puta kada Lazić izgovori nešto kao ' strukturalizam'.

    Bulić. Bulić je druga priča. Bulić je okej momak iako malo prepotentan, ali njegova književnost nije književnost to su uglavnom uspjeli novinarski radovi, rekli bi neki proširene reportaže, s temama: Kako smo se opili, Kako smo se napušili, Kako smo se nabombonirali, Kako smo kljucali, Kako smo se napili i napušili i bezbrojne varijacije tog skromnog broja tema.

    Iz ovoga svega proizlazi da je Bulić izravno naslonjen na FAK (osim toga, i nastupao je jednom s njima u Gjuri s nelošom reportažom o sebi, Lokiju i duvanju), a Lazić na Lokotarovo međunožje. Eventualisti, srećom, nisu još uvijek naslonjeni niti na jedno niti na drugo!

    avatar

    03.10.2006. (17:39)    -   -   -   -  

  • egzibicionalist

    Ali svaki bi dao guze da je. Naslonjen na bilo kojeg urednika. Ti prvi. Al ne ide to tako lako. Osim toga Lazić je dobar pisac, pa kako li će tek proći prosječan Eventualist kad knjigu objavi!

    avatar

    03.10.2006. (21:42)    -   -   -   -  

  • redovni posjetilac

    samo komentar na post o "Stol od četrunovine": slažem se da su priče jako dobre, ali reći da je u pitanju remek djelo mislim da nije na mjestu. ne u istom kontekstu, ali jako poučno i predlažem za pročitati esej akademika filipovića: http://www.oslobodjenje.com.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=4 5075&Itemid=0

    avatar

    03.10.2006. (22:22)    -   -   -   -  

  • redovni posjetilac

    bez razmaka, naravno.

    avatar

    03.10.2006. (22:25)    -   -   -   -  

  • Lazić

    A šta je to strukturalizam? Ja stvarno ne znam. Jel to bilo nešto za lektiru?

    avatar

    06.10.2006. (02:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...