Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • tv gledatelj

    premda smo mi hrvati popusili, drago mi je da nije hdz pobjedio jer u njemu nekako najvise govana plouta na povrsini, stoga prijatelji sunarodnjaci spremite se za marginaliziaciju, evo rezultata za SB zupaniju: Skupština Kantona 6 (Srednjobosanski kanton) - SBiH 8.286 ili 27,38 posto, SDA 6.881 ili 22,74 posto, HDZ 3.681 ili 12,16 posto, SDP 3.481 ili 11,50 posto, HDZ 1990 1.593 ili 5,26 posto i Radom za boljitak 1.352 ili 4,47 posto.

    avatar

    03.10.2006. (09:45)    -   -   -   -  

  • bero

    uopće ne dijelim tvoje mišljenje tv gledatelju. ovo su samo jedni od izbora u nizu. svi mi skupa sazrijevamo, zar ne? nego, interesira me koliko su ovi podaci iz posta točni i zna li itko koliko je od neobnovljenog broja hrvatskih a koliko muslimanskih kuća?

    avatar

    03.10.2006. (15:04)    -   -   -   -  

  • O KAKVOJ TI OBNOVI BRBLJAS JEBOTE BOG VISE KAD SU DAVNO POTPISALI HDZ-JOVCI DA SE U MOJ KRAJ NIKO VISE NE ZELI VRATIT I TIM POTPISOM SU AUTOMATSKI BALIJE OCISTILE ETNICKI HRVATE.UH JEBEM LI VAM MAJKU SVIMA OD MESICA PA NA DALJE.

    avatar

    03.10.2006. (19:20)    -   -   -   -  

  • tv gledatelj

    jesu ovo jedni od izbora u nizu ali nakon ovih izbora se pise ustav(za put u EU, koji ce trajti bar 20ak godina) i ode europski predstavnik tj ostajemo na vjetrometini izmedju brace muslimana i brace srba, braco vrijeme je da se pregrupisemo i spremimo se za sklanjanje s puta onima kojima budemo stajali na putu u ostvarivanju njihovih nacionalnih ciljeva

    avatar

    03.10.2006. (20:11)    -   -   -   -  

  • Ivo Miro

    Pitao bih urednika bloga zasto nema onih postova o poznatim Uskopljanima i zasto nema postova o onim starim obicajima.Nema inspiracije ili nema kadra u urednistvu bloga?

    avatar

    03.10.2006. (20:28)    -   -   -   -  

  • ne treba ovdje optuživati muslimane. kriv je sdp koji se tobože trsi anacionalnom politikom. on je ovim potezom, dugoročno veoma lošim i za tu stranku pogubnim, pokazao upravo suprotno. samo jedno pitanje: zašto sdp nije imao kandidata za srpskog ili muslimanskog člana predsjedništva? zato što su znali što realno mogu a što ne. i to su učinili unatoč šteti koju su nanijeli u konačnici ovoj državi - BiH!

    avatar

    03.10.2006. (22:43)    -   -   -   -  

  • DRUG Komšić predstavlja Hrvatski narod u BiH i isovremeno se hvali svojim ratnim potem u ARMIJI BiH koja je kako svi dobro znamo ubijala, palila i progonila taj isti Hrvatski narod koje on sada zastupa -- Bože me sačuvaj takvih zaštitnika--

    avatar

    04.10.2006. (11:53)    -   -   -   -  

  • DRUG Komšić predstavlja Hrvatski narod u BiH i isovremeno se hvali svojim ratnim potem u ARMIJI BiH koja je kako svi dobro znamo ubijala, palila i progonila taj isti Hrvatski narod koje on sada zastupa -- Bože me sačuvaj takvih zaštitnika--

    avatar

    04.10.2006. (11:57)    -   -   -   -  

  • Bosna

    Pa vama niko ne odgovara!

    avatar

    04.10.2006. (16:23)    -   -   -   -  

  • Gradina

    Gospodo, SDP i Komšić su svakako, da tako kažem, ujedno zlorabili i iskoristili Ustav i izborni zakon, no, oni su manje krivi za ovakav rasplet događanja od onih koji su to dopustili i koji su im to omogućili. Prvo, davno prije su naši političari trebali i morali reagirati na ovakav izborni zakon, te pronaći soluciju koja bi onemogućila takvo nešto. Drugo, kada to već nisu, morali su, bez obzira na nesuglasice i podjele, izići na izbore samo s jednim kandidatom. Taj bi, to rezultati pokazuju, tukao Komšića. Te tvrde i usijane glave su bile itekako svjesne mogućnosti ovakvog izbornog inžinjeringa. Štaviše, vjerujem da su unaprijed znali rezultat, jer smo to znali i pretpostavljali i mi maleni. To me navodi na sumnju da je to sve negdje prije osmišljeno i putem naših veleizdajnika (Ljubića, Čovića i Jovića) provedeno u cilju političke eliminacije Hrvata u BiH.
    S druge strane, Lagmunđiji i Komšiću, potonjem posebno, ne služi na čast što su se ovako grubo i podlo poigrali s jednim, kako to Ustav BiH kaže, konstututivnim narodom te zemlje.
    Komšić, koji je svojedobno u vrijeme svoje veleposlaničke službe u Beogradu izjavio da se nikad nije osjećao Hrvatom, a u posljednjih nekoliko dana dao nekoliko izjava koje to potvrđuju, nije nikako smio prihvatiti Bajramovićevsku ulogu koju mu je Lagmunđija namjenio. Prihvatiti biti na listi u ime nečega što ne osjećaš jeste krajnje podlo i nečasno. Bez obzira što tko o njemu mislio on je ovim činom pokazao da je sklon spletkarenju i nečasnim radnjama, pa stoga ne služi na čast to što se dogodilo ne samo njemu nego i onima koji su mu dali svoj glas. Nije mi uopće žao što u predjedništvu nisu Jović i Ljubić, jer to ova dva nisu ni zaslužila. Ali, boli me to što je tamo jedan krivokletnik, jedan čovjek bez časti i karaktera, čovjek kojega bih sutra trebao zvati svojim i predsjednikom svoje zemlje. Naravno da to ne ću i ne mogu, jer bih u tom slučaju bio jednako nečastan. Do daljnjega, moj predsjednik na zemlji biti će onaj koji je i na nebu. S njim i uz njegovu pomoć, te s onoma koji misle isto, saprat će mo ovu hrvatskom narodu nanijetu nepravdu. Što je dosta dosta je. Puna čaša se prelila. Ako treba biti će mo hrvatska Palestina.

    avatar

    04.10.2006. (16:51)    -   -   -   -  

  • Draga braco hrvati,
    Zar sami sebi niste ovakvu sudbinu skrojili daleke 1992 kada ste glasali sa vezanim zastavama sa muslimanima. Tada je bilo jasno da ce hrvata nestati sa ovih prostora. To je mogao svako normalan i bez i malo obojen nacionalizmom vidjeti. Meni je veoma zao sto se sve ovako desilo, ali mi nije jasno kako to da u danasnjem 21om vijeku jos uvijek postoje nacionalne stranke. Kako to nasi narodi nikako da skontaju da nacionalizam sluzi pojedinim lopovima da na racun "svoje" nacije dodju do svoga blagostanja i svojih mracnih ciljeva.
    Proslo je 15 godina od "komunisticke vladavine" a nase nacionalne vodje i dan danas optuzuju komuniste za nas socijalni polozaj, i naravno za svoje milione maraka kazu da su oni zasluzni za to (kao sto jesu) BiH je danas duzna vise nego za vrijeme bivse zemlje, ali ti krediti nisu upotrijebljeni u izgradnji zemlje nego su zavrsili u privatnim djepovima. Zato mi danas sa kojekakvim porezima moramo da placamo kamate za novac sto su potrosili "nase" nacionalne vodje. Sve dok nas budu trovali mrznjom prema svemu sto nije iz naseg tora, nama nema napretka.
    Tako moja braco hrvati razmislite za koga rade se "nase" nacionalne vodje i ljudi koje smo mi izabrali. Ovaj Komsic nije izabran od strane hrvatskog naroda, ali je moguce da ce uraditi vise za hrvatski narod nego i jedan koji je bio do sada izabran od strane hrvata.

    avatar

    04.10.2006. (18:43)    -   -   -   -  

  • Hanibal Lecter

    Jedno je sigurno. Nacionalizam u BiH doživljava svoj procvat. Ako srpskog i bošnjačkog člana predsjedništva i nisu izabrali nacionalisti, hrvatskog, Željak Komšića(!?) svakako jesu. I to ultranacionalisti iz reda muslimansko-bošnjačkog naroda. Oni su glasovali tamo gdje nije bilo pošteno da glasuju, procijenivši da će Komšić bolje štiti njihove interese od, recimo, Ljubića ili Jurišića. Dakle, ma koliko to paradoksalno zvučalo, izbor Komšića za člana predsjedništva jest povratak nacionalizma u bh politiku na velika vrata. Ali mene zabrinjava nešto drugo, ni Komšić, ni funkcija nisu toliko bitni - mene zabrinjava činjenica da će izbor Komšića - govorim ovo unaprijed, bez ikakvih spoznaja o mogućim reakcijama - najtoplije pozdraviti naši franjevci, odnosno njihov najglasniji dio, kao i krug osoba koji se vežu uz njih. To je žalosno. I to je zabrinjavajuće, a ne Komšić!!!

    avatar

    04.10.2006. (21:50)    -   -   -   -  

  • Bosna

    Vi ste pravo bolesni!

    avatar

    05.10.2006. (16:59)    -   -   -   -  

  • A ti si jako zdrav??????????????????????????????????????????????????????????????????

    avatar

    06.10.2006. (08:43)    -   -   -   -  

  • Bosna

    Naravno!

    avatar

    06.10.2006. (16:05)    -   -   -   -  

  • Bosna-zdravlje-naravno???

    avatar

    07.10.2006. (05:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...