Komentari

afterhogwarts.blog.hr

Dodaj komentar (38)

Marketing


  • Amanda Harrison

    Kapa dolje!!!Svaka cast, Anira!Ovo je prefenomenlano!!!!Ti si stvarno genijalka!!!Na mene svakako mozes racunati, samo se nadam da cu uskoro dobiti username i lozinku na: amanda_harrison@net.hr Osim toga,ovo za nasljednika je genijalno!!!!no, kad malo bolje razmislim ja radije ne bi da ni marco ni maggie budu nasljednik(nemam ja nista protiv njih dvoje,to svi znaju,bas naprotiv...),no ne bi li bilo bolje da je nasljednik nepoznat, samo lice pod kukuljicom... neka strana osoba nezamislive moci, gotovo kao voldemortove.neka nasljednik bude Netko, i da nitko ne zna(pa cak ni njegovi sljedbenici) tko je zapravo on koje je njegovo pravo ime.samo lice pod kukuljicom... a ostali mogu biti njegovi sljedbenici,smrtonose,bas kao kod voldemorta! sto kazete na to?ja naravno,anira,samo predlazem(i cekam tvoju suglasnot ili nesuglasnost)... btw,ja nemam pojma kaj cu ja biti...da pisem u novinama? kissach

    avatar

    02.10.2006. (20:52)    -   -   -   -  

  • 10 years after

    amanda, ti si genije! ma, radi sta hoces, ja sam izabrala fotoreportera tak bezveze... ej stara se dere.... odoh...

    avatar

    02.10.2006. (21:05)    -   -   -   -  

  • LadyConstance

    SUPER POČETAK...čitamo se...a što se parsel ustova tiče...šta ja tu mogu...mary je parsel u svom ff pa je incistirala da tako bude i mom...harry je parsel su mu moči prenesene od voldyja a sam parsel...hmmm...pa....nek to još ostane tajna...

    avatar

    02.10.2006. (21:12)    -   -   -   -  

  • isabell black

    Anira, ovo je preodlična ideja... Ja bi fakad htjela to sve pisat... Mail ti je isabellblack@net.hr
    Pa ak ti se da pošalji mail... Još jednom, ideja je falad loooda!

    avatar

    02.10.2006. (21:25)    -   -   -   -  

  • Margaret Riddle

    Mogu i ja pisati???? Kao voldyjeva nasljednica... necu pisati previse smijesno...kunem se....
    Ali mislila sam da nitko ne zna da sam to ja...
    mail: maggiegryffindor@yahoo.com

    avatar

    02.10.2006. (21:31)    -   -   -   -  

  • Amanda Harrison

    Ne razumijem... jel moze coment ostat(fakat mi se neda brisat, komp mi je uzasno spor)??? oces ti to pisat sama, mislim jeli to tvoj i samo tvoj blog ili to pisemo svi zajedno???ili kako???ne razumijem...ako pisemo svi zajedno kako cu onda dobiti username i lozinku???zbilja ne kontam!

    avatar

    02.10.2006. (22:10)    -   -   -   -  

  • anith

    NARAVNO DA PISEMO ZAJEDNO!!! Maggie, mozda bi i trebala pisati smesno, nakon ovih 10 godina to je upravo ono sto nam treba... a amanda je dala odlicnu ideju, osoba pod kukuljicom... Ali kako cemo tu ubaciti Maggie... ZNAM! Ono nije PRAVI naslednik, ali Maggie (koja je svesna svog porekla, ali drugi nisu) se mora izboriti za to, iako nije zeljna nasledstva... sta kazete?

    avatar

    04.10.2006. (14:18)    -   -   -   -  

  • anith

    mislim, zajedno u stilu svako-svoj-post, kao na differentu! :D

    avatar

    04.10.2006. (14:19)    -   -   -   -  

  • sascha

    evo ovako... am i anira vi ste legende... ja se definitivno slažem sa svime što se rekle iako baš ne kužim ovu priču sa user name-om i lozinkom (hoću li je ja dobiti)... moj mail je: dante_defour@yahoo.com pa mi se onda javite... ja bi novi post napisala u petak a između toga možeš ti am, što kažete?

    što se tiče nasljednika, tu svakako podržavam amandinu ideju a što se tiče maggie i marca... pa, kako se priča bude razvijala ali ja bi htjela i da marco piše ovdje (ako mu nije problem) jer ipak trebamo jednog dečka i njegovu perspektivu... što mislite?

    avatar

    04.10.2006. (16:00)    -   -   -   -  

  • Margaret Riddle

    Ljudi, imam super ideju... naljednik je Netko pod kukuljicom... a ja se udruzujem s vama kako bih ga pobijedila i ja postala nasljednica!!!!!!! Moze??????????

    avatar

    04.10.2006. (18:47)    -   -   -   -  

  • marco

    hvala sto zelis da pisem s vama...naravno da bih to htjeo jer je prica super, mislim pocetak i deja...fenomenalno...

    avatar

    04.10.2006. (18:56)    -   -   -   -  

  • marco

    ovaj maggin komentar ispred mog prvog komentara:
    da moze, a mogu ja bit taj s kukuljicom kojeg maggie mora pobjedit?

    avatar

    04.10.2006. (18:58)    -   -   -   -  

  • marco

    ona ne zna da sam taj pod kukuljicom ja, a ja ne znam njene namjere....nesto slicno, moze? ali nemojte se svi udruzit s njom da me pobjedite, neka netko bude na mojoj strani, moze?

    avatar

    04.10.2006. (18:59)    -   -   -   -  

  • marco

    i naravno, to ne znaci da ce pobjedit...hehe...no, kako vam se sviđa ideja, da ne duljim? =)

    avatar

    04.10.2006. (19:00)    -   -   -   -  

  • Margaret Riddle

    Meni zvuci dobro, al vidi s Anirom...
    A mozda da ja s jedne strane glumim da pomazem Marcu, a s druge strane pomazem vama da sredimo njega... moze tako???? Ali ni vi ne znate moje prave namjere....

    avatar

    04.10.2006. (19:30)    -   -   -   -  

  • sascha

    ok, ja sam onda na marcovoj strani... to mi je fakat super... (ja sutra napišem post)... ja sam još uvijek kći od salazara 8to ne bih htjela mjenjati) i nemam nekakav stalan posao iako sam neko vrijeme radila u ministarstvu a zvali su me i da predajem u hogwartsu... iz naših "školskih dana" najbolja sam sa anirom, amandom, lanom, marcom i lucasom... uglavnom - svi smo tu negdje ali se ne viđamo a kada se sretnemo, naravno, borimo se za dobro :)

    avatar

    05.10.2006. (15:26)    -   -   -   -  

  • sascha

    ok, hoće li tko meni poslati tu lozinku???

    avatar

    05.10.2006. (18:33)    -   -   -   -  

  • Amanda Harrison

    Hmmm... Ja bas ne razumijem nekoliko stvari ovdje.Prvo: hoce li onda marco biti Nasljednik? Drugo:Ako nije Marco Nasljednik tko je? Trece: Zar se ne bismo mi svi trebali boriti protiv njega? Ne bi li mi trebali biti odrasli ljudi koji, unatoc svome poslu, se i dalje bore protiv zlih strana? Cetvrto:Meni je uzasno cudno da je Marco Nasljednik, a da je Dante na njegovoj strani. Meni se vise svida da se Maggie bori protiv Nasljednika kako bi se priljucila nama(ako sam te dobro shvatila, Maggie,mi smo prema tebi nepovjerljivi,je li?).Ljudi, ja cu vam poslati lozinku i korisnicko ime( ja sam je otkrila na jedan veoma,veoma cudan nacin).Molila bih objasnjenje u vezi ovih tocaka koje sam navela i ja cu napisati novi post uskoro... i kiss svima

    avatar

    05.10.2006. (19:21)    -   -   -   -  

  • anith

    thnx amanda... posto uopste ne mogu da saljem mailove u poslednje vreme... Ne znam, valjda da maggie bude pod kukuljicom a marco sa nama... ma nemam pojma! neka dante napise taj post, pa cemo se mi nastavljati.. uzmi u obzir da sam ja dosta dugo bila van zemlje(nz, helsinki, jel:) pa se vracam, znaci nastavljas pricu gde sam ja zavrsila, logicno... ma ajde da ne tupim, menjam dizajn i ovaj stavljam na moj precious blog!:D

    avatar

    05.10.2006. (19:31)    -   -   -   -  

  • Margaret Riddle

    Poruka za Am...
    Ja sam htjela da pisemo da sam se ja udruzila s vama kako bih pobijedila Nasljednika... a ne znam hoce li marco biti nasljednik, to cemo vidit s Anirom, no bolje zvuci da nitko ne zna tko je zapravo Nasljednik (osoba pod kukuljicom) sto je Am rekla, no ako vi hocete ovako i ovo je cool, marco nemoj me pogresno shvatit...
    A sad ja bih ipak da pisemo da sam ja vasa prijateljica... i da moram da se borim protiv nasljednika, jer bih zapravo ja trebala biti nasljednica... jel to ikako izvodljivo????

    avatar

    05.10.2006. (19:31)    -   -   -   -  

  • anith

    pa da.. ali ja bih i da marco i ti pisete!

    avatar

    05.10.2006. (19:32)    -   -   -   -  

  • anith

    maggie jel si jos tu?

    avatar

    05.10.2006. (19:33)    -   -   -   -  

  • Margaret Riddle

    Tu sam...

    avatar

    05.10.2006. (19:39)    -   -   -   -  

  • Margaret Riddle

    I tko je sto na kraju????

    avatar

    05.10.2006. (19:41)    -   -   -   -  

  • anith

    nek neko doda "j" na preziv()eli, posto sam u manjini:) ili da samo napise "limkovi" ili "uredjuju ovaj blog". Sta kazete na moj opis? ;)

    avatar

    06.10.2006. (10:16)    -   -   -   -  

učitavam...