To vjerojatno nitko živ neće skužiti, ali ovo ljubičasto u sredini loga (usavršit ću ga, obećavam), nalik na neki zakržljali voćni plod, to je uvećani prikaz okusnog pupoljka. Taste bud, Google. U mom slučaju, taste buddy.
02.10.2006. (20:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
A gle njih dve! Ko da se družite s Miroslavom Radmanom. Kajaznam kak zgleda okusni pupoljak. Filipu na slici izgleda kao luk koji drži izvanzemaljac, a meni kao neki radioaktivni ploduljak ili cvijet.
03.10.2006. (20:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
POP, da, da, nije loše, nije loše. Znak mi ni bog za kaj, malo je ratoboran. Kaj jezičina ne govori više o gurmanima. Doduše profuran je od Kamenja koje se kotrlja. Znam: salveta oko vrata! Prosim da se primjedbe shvate kao podrška! Ima jedan dućan u Mesničkoj kaj prodaje samo začine (valjda još ni propal!) E to je raj za gurmane. Htel bi POP o njemu! Inače uzgajam razne začine i jestivo lišće. Kod mene moš pojest paradajz sa lišćem bazilike i mozzarelom.
03.10.2006. (21:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Hm, POP u dućanu, moram vidjeti kako će se to uklopiti u programsku koncepciju... Živjeli kućni uzgajivači začina! Kod mene se trenutno može pojesti samo bosiljak s bosiljkom, friđ je prazan :(.
04.10.2006. (14:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
samo mi reci da ti ovo nije bio prvi posjet u suhinu... to bi me zabrinulo... daj odi u steak house u strmcu pliz - pa napiši koju o tome - zanima me jako kak je tam. Od mog izleta u steak house mu, odlučih samo dokazanim gurmanima vjerovati, a ova ocjena patrole za suhinu mi pokazuje da si ti najbolji izbor jer bih i ja istu dodijelila. inače, u tom steak house mu - porcije gledaš s povećalom ( to me martina navukla jer je rekla da je njima bilo dobro i butkovićeva recenzija u jutarnjem - koja sam naivka), a i cijene su prevelike za plaću koju daje tzgz (nas troje - 380kn, a nismo imali predjelo, niti pili alkohol)... osim ak nisi netko od spomenutih iz komentara u Povratak kuhače (ili stanovitog stričeka iz glorije - jelenko is back, hihihi)
04.10.2006. (16:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Steak house u Strmcu? Prvi glas. Budem provjerila. Iako nisam pretjerana ljubiteljica velikih pečenih komadina crvenog mesa. A Mu ne dolazi u obzir. Skupo, a za kaj. Tih par puta godišnje kad se povodom nekog velebnog događaja ili obljetnice odemo počastit nekamo, radije bih izabrala nešto drukčijeg tipa. A ovo mi je bio drugi posjet Suhini, pronicljiva si! I ovaj put je bilo bolje.
04.10.2006. (16:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
whiteflesh
To, slađašna moja jestvinska prijateljice! To sam čekala! Koji dop taj POP!
02.10.2006. (20:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
whiteflesh
E, zaboravih. Ne moš ne posjetit vecu, alo? To je dosta važan čimbenik POPovske ocjene, iako se ne odnosi direktno na napoj već više na izboj:).
02.10.2006. (20:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gurwoman
To vjerojatno nitko živ neće skužiti, ali ovo ljubičasto u sredini loga (usavršit ću ga, obećavam), nalik na neki zakržljali voćni plod, to je uvećani prikaz okusnog pupoljka. Taste bud, Google. U mom slučaju, taste buddy.
02.10.2006. (20:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
whiteflesh
Kuži se, no worries. Skužila i prije tvog komentara. U mom slučaju tejst pajdo.
02.10.2006. (22:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
danelectro
Podcjenjuješ nas, prijo. Naravno da shvatih da je to okusni pupoljak. Malo mi militaristički djeluje ovaj logo, na nešto me podsjeća...
02.10.2006. (22:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gurwoman
A gle njih dve! Ko da se družite s Miroslavom Radmanom. Kajaznam kak zgleda okusni pupoljak. Filipu na slici izgleda kao luk koji drži izvanzemaljac, a meni kao neki radioaktivni ploduljak ili cvijet.
03.10.2006. (20:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Anara
POP, da, da, nije loše, nije loše. Znak mi ni bog za kaj, malo je ratoboran. Kaj jezičina ne govori više o gurmanima. Doduše profuran je od Kamenja koje se kotrlja. Znam: salveta oko vrata! Prosim da se primjedbe shvate kao podrška! Ima jedan dućan u Mesničkoj kaj prodaje samo začine (valjda još ni propal!) E to je raj za gurmane. Htel bi POP o njemu! Inače uzgajam razne začine i jestivo lišće. Kod mene moš pojest paradajz sa lišćem bazilike i mozzarelom.
03.10.2006. (21:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gurwoman
Hm, POP u dućanu, moram vidjeti kako će se to uklopiti u programsku koncepciju...
Živjeli kućni uzgajivači začina! Kod mene se trenutno može pojesti samo bosiljak s bosiljkom, friđ je prazan :(.
04.10.2006. (14:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
samo mi reci da ti ovo nije bio prvi posjet u suhinu... to bi me zabrinulo... daj odi u steak house u strmcu pliz - pa napiši koju o tome - zanima me jako kak je tam. Od mog izleta u steak house mu, odlučih samo dokazanim gurmanima vjerovati, a ova ocjena patrole za suhinu mi pokazuje da si ti najbolji izbor jer bih i ja istu dodijelila. inače, u tom steak house mu - porcije gledaš s povećalom ( to me martina navukla jer je rekla da je njima bilo dobro i butkovićeva recenzija u jutarnjem - koja sam naivka), a i cijene su prevelike za plaću koju daje tzgz (nas troje - 380kn, a nismo imali predjelo, niti pili alkohol)... osim ak nisi netko od spomenutih iz komentara u Povratak kuhače (ili stanovitog stričeka iz glorije - jelenko is back, hihihi)
04.10.2006. (16:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gurwoman
Steak house u Strmcu? Prvi glas. Budem provjerila. Iako nisam pretjerana ljubiteljica velikih pečenih komadina crvenog mesa. A Mu ne dolazi u obzir. Skupo, a za kaj. Tih par puta godišnje kad se povodom nekog velebnog događaja ili obljetnice odemo počastit nekamo, radije bih izabrala nešto drukčijeg tipa.
A ovo mi je bio drugi posjet Suhini, pronicljiva si! I ovaj put je bilo bolje.
04.10.2006. (16:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...