Komentari

mcind.blog.hr

Dodaj komentar (71)

Marketing


  • LOTOS

    jako dobre slikice, tako bi se sada tamo prosetala samo da mogu ;)) pozdrav

    avatar

    02.10.2006. (12:48)    -   -   -   -  

  • fanny

    Koliko sam samo puta obišla Krk, a za Biserujku nikad čula nisam. Dobro, blatom sam se mazala u Ćizićima. A tarantule? Sačuvaj me Bože, koji ti je u tome gušt?????? Pozdrav :)))

    avatar

    02.10.2006. (16:54)    -   -   -   -  

  • lady66

    Prekrasno....Čula sam da me tražiš....obrisala sam blog...dosta mi je bilo nekih ljudi..žena....pa sam išla na bolje...poljubček...evo ti moj mail...ladyy66@gmail.com

    avatar

    02.10.2006. (17:26)    -   -   -   -  

  • gogoo

    @lotosica-Za šetnje je šepše nego ljeti, a more je još za kupanje. Pozdraw sa Kvarnera
    @fanny7-Ima lijepih putokaza za špilju i u Čižićima i kod Omišlja. Mislim da je od blata u Melinama do špilje 4-5 km, a zgodna je za pogledati i osvježiti se ljeti (10-13°C), a i uvala Slivanska je zgodna za kupanje. A tarantule nemaš u BJ, zar ne?, a i nisu opasne.
    @ladyy66-Podzemlje, more i vrh u istom danu nije tako loše, zar ne? A sestru i Sanju iz SLO sam našao na plaži u Malinskoj. Pozdraw boljem

    avatar

    02.10.2006. (18:38)    -   -   -   -  

  • BW

    bravo, bravo prirodni čovječe zavidim ti na tvojim planinarenjima na čistom zraku....slike su ti predivne....pusa tebi.

    avatar

    02.10.2006. (20:55)    -   -   -   -  

  • ericca_35

    Čarobno, prava uživancija od kupanja pa na dalje. Sreća pa je lijepo vrijeme da se može kupati. I moja ekipa se kupala u Makraskoj dok sam ja lutala bespućima Slavonije :-)) Pozdrav

    avatar

    02.10.2006. (21:18)    -   -   -   -  

  • fanny

    Dobro da znam, naš prijatelj ima vikendicu u Baškoj Dragi. On je inače lud za biciklom kao i ja, pa obilazi ona brda po Krku na koja nitko pametan ne ide. Inače, jedne godine je nakupio škorpiona i donio ih u Bjelovar, da vidi jel mogu tu preživjeti. A jedne noći mu se i zmija zavukla u konobu, pa je bila panika. Svi smo poskakali, a žena mu je skoro živčani slom dobila. A paukove ne mogu ni na slici vidjeti, bojim se i običnog dlakavog pauka. To mi je najveća fobija. Pozdrav :)))

    avatar

    02.10.2006. (21:36)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Ti se još kupaš...stvarno sam zavidna vama ljudima sa mora..Od svih sportova najviše volim plivanje, a tu kod nas toga najmanje ima..Što bih dala za more u blizini:)

    I da, od kud tarantule na Krku, kad su se doselile??!?

    avatar

    02.10.2006. (21:59)    -   -   -   -  

  • gogoo

    @BW-Vidici nisu bili neki, ali zrak, more i ostalo je bilo grehota za ne probat.
    @ericca35-Misliš Makarskoj, he. Volim kupanje u ovo doba, more čisto, nema gužve, a ni tijelo nije vruće za ulazak u more. Pozdraw bespućima Slavonije
    @fanny7-A paučnjaci su ti pauci, škorpioni i grinje, a ja mislim napraviti post baš o tarantulama na Krku (upozorit ću te o tome), inače ima ih i u Istri. Dosta sam mreža pokidao (nehotice) na nedavnoj orijentacijskoj utrci kod BJ, pa sam morao skidati sa sebe. Inače, nisu opasni.

    avatar

    02.10.2006. (22:03)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Osim crnih udovica, za čiji ugriz znaju okriviti tarantulu, pa poslije plešu onaj čuveni ples 'tarantella'. Pozdraw iz kraja bogatim florom i faunom.

    avatar

    02.10.2006. (22:08)    -   -   -   -  

  • rU

    Spilje su mi uvijek bile tako tajnovite. Skoro da bih očekivala zmaja, koji spava na blagu, kao stanovnika spilje.
    Fotke su lijepe, a priča interesantna. Pozdrav iz Slavonije.

    avatar

    02.10.2006. (22:46)    -   -   -   -  

  • tableta

    Dragi Bože, gogoo daj se čuvaj. Jel se ti to šališ ili zaista tamo ima tih strašnih paukova?

    avatar

    02.10.2006. (22:49)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    Isusek, pa ti se jos kupas!!!!!???? Jest da je vrijeme predivno ali ipak...koliko je stupnjeva more? Bez obzira zavidim ti....ovdje su s plaza maknuli suncobrane pa je sad fakat na plazi divota, nigdje nikoga, ni suma suncobrana niti ljudi pa bi se dalo uzivati ali kad je ovako pusto natrkeljaju ti se svakakvi tipusi a to mi se ne da podnositi! Pa sam onda doma u vrtu s pesima i suncam se ko guster! Uzivaj na lj.s.J!

    avatar

    02.10.2006. (23:00)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..lijepo izgleda ova uvalica :) .. a ti se opet kupas?! pa do kad ces covjece, a ja se ovaj vikend smrzla.. a nije bas da sam zimogrozna..
    ..btw. ne gledam bas puno tv, a Milijunasa nisam vec stoljecima.. no i bolje da nisam jer bih se zivcirala ko i ti.. pa ja sam Slavonka a "krepat ma ne molat" mi je u malom prstu ;) hihi.. tko to ne zna c-c-c..
    ..pozdravcic!

    avatar

    02.10.2006. (23:46)    -   -   -   -  

  • Vinci

    malčice sam klaustofobičan, pa nisam na ti sa speleologijom, ali srećom ima osoba poput tebe koji nam donose ove prekrasne slike iz unutrašnjosti majčice Zemlje :)

    avatar

    03.10.2006. (00:00)    -   -   -   -  

  • gogoo

    @ledena-Vidio sam druge, a inače volim kad zrak nije prevruć, a more je još toplo. Naše tarantule nisu opasne za čovjeka i nisu dlakave kao tropske, a jednu (ženku s mladima na leđima) možeš vidjeti u boxu sa slikama desno, ima i prst za usporedbu. Žive u rupama.
    @Rusalka-Šteta, ima dosta oštečenih špiljskih ukrasa dok nisu zatvorili i uredili ulaz (ispod one kuće), ali je još uvijek lijepa i djeluje kao da će izroniti neko čudovište. Pozdraw Slavoniji
    @epruveta-Nisu strašni, samo iskoče iz rupe u zemlji i napadaju kukce i druge manje životinjice. Istina, imaju osam očiju, ali... Dobro, stavit ću poslije slike, he. Inače, na Krku ima i i medvjeda koji su došli (doplivali) sa obale, baš sam ih tražio... ali me se boje i pobjegnu.
    @mentina-Maknuli su i ovdje suncobrane i pedaline, ali to mi i ionako kvari ugođaj. A ima ih i ovdje... ali su bezopasni. Još uvijek uživamo (a i gušteri) na lj.s.J.

    avatar

    03.10.2006. (00:09)    -   -   -   -  

  • gogoo

    @sirenica-Sredinom rujna se smrzavam na Učki, a sad se kupam. A ono; razumijem da nogometaši baš ne znaju puno (časz izn...), ali to je i moto Armade, pa i ti znaš. A sad na kupanje, Kostabela i Žurkovo su bili dosta posjećeni, a i ona mjesta na Krku.
    @Da_Vinci-I ja sam hrabriji na otvorenom, ali je osvijetljeno i ima ljudi, pa se da. A Veli vrh ti je usput kad ideš za Obzovu, pa pokle možeš spust u Bašku ili Punat (i na kupanje).

    avatar

    03.10.2006. (00:31)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    Čula sam za tu špilju, ali u njoj nisam bila, možda jednom s obzirom da imam obilaznicu Špiljama lijepe naše. :-)

    avatar

    03.10.2006. (09:25)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Pozdrav prije nego nas zgase! Hvala na objašnjenju gljivica. Biserujka - kako zgodno ime!

    avatar

    03.10.2006. (11:23)    -   -   -   -  

  • galerije, priroda, kretanje...

    biser je ta biserujka:).. treba i to vidit

    avatar

    03.10.2006. (14:55)    -   -   -   -  

  • Ksenija

    Pa da se rspametiš koliko ljepote ima ova naša zemlja. Ljetijem u Jadranovu i put kraj kuče moje rodice koriste medvjedi prvenstveno zato jer se čuje blejanje ovca. Kad je srela medu bacila im je sve šta je kupila na placu I naravno to mu se više svidjelo nego ona pa je sve dobro prošlo.Čula sam za tu špilju ali nikako otiči jer su mi rekli da je ulaz sa mora pa da se treba iči čamcem. Poz...

    avatar

    03.10.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  • Svantevid

    Krasna špilja i mjesto. Nedavno sam posjetio Manitu peć na Paklenici a ovog smo vikenda bili na Kleku! Na žalost, ne stižem napisati postove o svim tim događajima! Budem, kad se pokvari ovo prekrasno vrijeme! Pozdrav!

    avatar

    03.10.2006. (18:03)    -   -   -   -  

  • ericca_35

    U četvrtak je svjetski dan hodanja, ima li kakvih akcija kod tebe za taj datum?

    avatar

    03.10.2006. (18:44)    -   -   -   -  

  • gogoo

    @šumarKA-Sad su putokazi već prije Omišlja, a i asfaltirana je cesta skroz do Čižića i Rudina. Skoro je usput kad se ide na Obzovu. Ima i knjižica 'Biciklom po Kvarneru'.
    @Pjesma o jednoj mladosti-Ime je dobila po navodnim biserima i blagu. Pozdraw
    @welcome2-A u samoj je blizini mora, na ravnom terenu.
    @Ksenija-Baš me zanima taj put, možda ih uslikam. Do špilje ima autom manje od 10 km od pumpe kod Omišlja. A može se i barkom pristati u onu uvalu, tko voli. Pozdraw
    @Svantevid-Evo, pokvarilo se. Baš me zanimaju slike sa Kleka, nisam dugo bio, a često ga vidim.

    avatar

    03.10.2006. (18:52)    -   -   -   -  

  • @pple

    Ja sam ovaj put bila malo dalje...vikend sam provela lutajući Zagorskim bregima na relaciji Veliko Trgovišće - Marija Bistrica i Veliko Trgovišće - Veliki Tabor. Bilo je u subotu malo magle, ali kada se magla digla bilo je toplo, sunčano i veselo.
    A Krk mi je tako blizu i još nisam bila Biserujki. Sram me bilo.
    Veliki pozdrav preko brda!

    avatar

    03.10.2006. (21:09)    -   -   -   -  

učitavam...