Komentari

decay.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • diableria

    Prva =)

    Obožavam DD =)

    Ne, neću ići na Catameniu...
    Thanx na komentaru

    Pozdrav! :*

    avatar

    06.10.2006. (22:54)    -   -   -   -  

  • my_broken_soul

    Da..sve se vrti u krug..
    sve je isto no ipak različito..
    sviđa mi se ovo "zašto bi sve moralo imati smisla?"
    možda su zbilja neke stvari tako stvorene da bismo se mi naučili da ne možemo sve znati..
    ne znam..
    ponekad je glupo živjeti, misliti, željeti, ma sve..
    no ipak potrebno je samo pronaći nešto ili nekog tko će ti biti razlog zašto biti tu u svijtu, živ..
    može biti očaj da te tjera na samoubojstvo no svi smo različiti pa tako i razlozi za samoubojstvo su različiti..
    razlog može biti samo dosada od svakidašnjeg besmisla svijeta, ili ravnodušnost prema svima.. ma ima svašta...

    eto, to je to.. moje gluposti sažete u još gluplje i nerazumljive rečenice, kako kome..
    btw. imam novi post pa ak te zanima, vidi..

    i jel ova stanka bila još jedan dio odmora ili si u nedostatku volje i inspiracije samo pustila da vrijeme prolazi?

    ajd uživaj i dalje..
    baj..

    avatar

    06.10.2006. (23:41)    -   -   -   -  

  • logisticar

    Jebeno dobar post.Svaka cast.Btw,obozavam dylana doga.

    avatar

    07.10.2006. (10:31)    -   -   -   -  

  • twiggy ramirez

    dalo bi se tu ostaviti kakav pametan komentar ali me ujebao samo ovaj jedan dio zbog kojeg mi ostatak texta ne upada toliko u spektar misli, ali jednostavno dio gdje si napisala kak oi kad sve dobijemo, i imamo ono što nam je drago kao da nam nešto fali...ja mislim da to nije samo ljudska želja za većim, i većim i većim ciljevima i stvarima i postignućima, već da mi ljudi imamo tu neku profiniranu intuiciju koja nam svima šapuće u podsvjesti da ima nešto iznad nas iznad ovog svijeta, nešto više što bismo možda mogli imati. znam jer sam to i imala. jednostavno ako to nešto ne pronađeš nikad nećeš ni znati što je to, pa možda i povjeruješ u to kad ti kažu: ma daj pa to je osnovni ljudski osjećaj..d anešto mu u životu nedostaje..čak i onda kad ima sve. no kad nađeš to nešto što ti fali, kad se popuni ona praznina osjetiš to..i to vraški. samo je žalosno kako se uvijek sudbina ispreplete da on ikoji pronađu svoju zagubljenu kariku, onaj dijelić duše koji nam je potreban da bismo bili potpuni...to ubrzo i izgube. argh!!! neznam je li bolje nešto dobiti, i znati što je prava sreća i onda to izgubiti i cijeli život patiti..il ije gore ne patiti jer neznaš što je top ta prava sreća kad se osjećaš poitpuno, a opet cijeli život ne doživjeti tu sreću barem na sekundu. ma opet ja filozofiram a ni nema toliko veze s postom. sori.
    ssik

    avatar

    09.10.2006. (17:01)    -   -   -   -  

  • Mu2€y U$p¤m€n@

    post me oduševio...samo tako...usput pozdrav...ne znam dal me se sjećaš...promijenio sam link...pharmacet, pharmagic....pozz

    avatar

    10.10.2006. (00:23)    -   -   -   -  

  • S ponosom: Gotičar

    Vidim da slušaš IS...=D

    avatar

    10.10.2006. (23:22)    -   -   -   -  

  • ~†Manelys†~

    Da, ovo je stvarno tema o kojoj se može raspravljati u svako vrijeme.
    Ja mislim da nije dobro planirati. Naravno, u redu je imati neke osnovne smjernice, u suprotnom vjerojatno ne bismo mogli podmiriti osnovne egzistencijalne potrebe (ja i moj ekonomsko - filozofski riječnik, trebala bi se odviknuti od toga, ali prilično je teško nakon četiri godine ekonomske škole), možda sad ne bismo bili ovdje, ali nije dobro raditi velike planove. Pogotovo biti uvjeren u njihovo ostvarenje, jer nikada ne možeš biti sto posto siguran da će sve ići u onom smjeru koji si je određena osoba zamislila. Lijepo je imati snove, zdravo je imati snove, ali nije zdravo forsirati jer iz toga proizlazi samo razočarenje.
    Lakše su ostvarivi planovi tipa "završiti ću tu i tu školu, upisati taj i taj fakultet, raditi taj i taj posao", jer ako se dovoljno potrudi, čovjek uglavnom može sve što hoće po tom pitanju. Planovi tipa "udti ću se za prekrasnog čovjeka i imati dvije djevojčice jer o tome sanjam od djetinjstva" ipak su malo nerealni.
    Sad kad gledam komentar, vidim da baš i nema neke veze sa tvojim postom, ali očito su tu bile neke stvari koje su me na to podsjetile.
    Uglavnom, jako dobar post. Sorry zbog duljeg nejavljanja.
    Pozdrav!

    avatar

    11.10.2006. (14:38)    -   -   -   -  

  • ...:::ThE kAtA:::...

    jebem ti sunac kolki post
    naravno,nije mi ga se dalo čitat..
    nemoj se ljutit
    budem neki drugi put
    aj uživaj

    avatar

    16.10.2006. (18:07)    -   -   -   -  

  • ThE HaTeD OnE

    isuse nemogu vjerovati da sam uspio otovirit komentare!!!! achu!!!! neznam šta da kažem pomalo su me zbunili ovi citati osto sam PAF!!! najviše mi je ostao u glavi onda zadnji dio posta, gdje si napisala zašto sve mora imati smisla?? Mislim da na taj odgovor mogu odgovoriti vrlo lako, tj. dati cu komentar, tj. moj stav, mislim da sve na ovom svijetu ima smisla, svaki postupak, sve ama baš sve ima smisla!!!! da nema smisla nebi imalo smisla apslulutno ništa!!! neznam jel kontaš!!!

    Što se tiče tih snova želja, ono tipa upisati cu ovo, biti cu ovo, onak mislim da nevalja pogledavati u budićnost, ono jadno je da ja kažem da ću ja biti najpoznatiji frizer na svijetu, kad uopće neznam što će biti sutra, prekosutra, za mjesec, dva, neznam da li će imati svrhe biti ono što sam želio biti jučer!!! Najbolje je ono VRIJEME ĆE POKAZATI SVOJE!!!! I mislim da je to vrlo mudro, lukavo!! opno što ti vrijeme donese tako će i biti!!!!

    uglavnom neznam, nisam baš najbolje shvatio bit ovoga svega, zapravo možda bitak, tj. bit onoga što jest bitak, ma ugalnvom hahahahahh!!! vec ti vidim lice onak zbunjeno i milo, ma to te ženo čeka u 4. FILIZOFIJA

    avatar

    17.10.2006. (23:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...