Komentari

conchiglierigate.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • vorja

    Yeeeeeey!!! Napokon novi post od tebe!! :) :) I to u velikom stilu! :D :D
    Mislim da mnogi ljudi propuštaju veselje šetnje u društvu. Pješačiti s nekime 2 kilometra je sasvim drugo nego voziti se s nekime 2 kilometra u autu.
    A bicikl je ipak najbrže gradsko prijevozno sredstvo! S jednog kraja grada na drugi stigneš za manje od pola sata. To ni tramvajem, niti autom (u doba gužve) ne možeš!!
    Jedan frend si je ugradio plin u auto i više je nego zadovoljan! Sve savršeno funkcionira, a lova nikako da se potroši! :) :)
    Veliki pozdrav, i hvala ti na opsežnom savjetu... Dobro si procijenila situaciju!!

    avatar

    27.10.2006. (19:34)    -   -   -   -  

  • Conchiglie Rigate

    Hvala ti :) ti si mislim jedina osoba na ovom svijetu koja cita moje postove(ili bar ono sto ostane od njih...) veliki pozdrav

    avatar

    28.10.2006. (14:41)    -   -   -   -  

  • vorja

    Ma, niti mene nitko nije čitao prije mjesec dana... Odi malo po mojim linkovima i vidi tko ti se sviđa... Komentiraj njihove priče, ali probaj ne ponavljati ono što su oni napisali, nego dati neko svoje mišljenje... Vidjet ćeš kako će te začas svi čitati!!! A ovakve teme kao što su tvoje su vrlo bitne i mogu razviti velike polemike! ;) Kako je u Zagrebu?

    avatar

    28.10.2006. (16:00)    -   -   -   -  

  • finding myself

    pa ja uvijek govorim da sudbina čovječanstva leži u malim ljudima...jer mi ga i činimo...

    avatar

    28.10.2006. (19:00)    -   -   -   -  

  • Conchiglie Rigate

    ma ne, dobro je meni i ovako jer pisem kad stignem...u zagrebu je prilicno toplo i suncano u zadnje vrime ali da ti pravo kazem nemam nista protiv :)) isto tebi hvala sto tu i tamo virnes viditi sto se pise...

    avatar

    28.10.2006. (23:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...