Komentari

infatuation.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • D.M. (u know)

    @ d.m. eeeeeej, pa gdje si ti?? ti jedini tamo nesto radis...kakav to faks pocinje u desetom mjesecu?!:) kaj je nova kod tebe?? cujem da ste ti i hodak bili vani sa slavenom;)

    pa točno to...ko još počinje u desetom mjesecu a ima ispite u dvanaestom...trebaš odma drugi tjedan kad počneš laganini po blicevima opalit...pa za dva tjedna po međuispitima...da ne velimo da filozofski počne kad ono 9.10.???. nego kak je tu studirat? ekipa? je, bili smo hodak i ja sa slavenom na kavi mislim a sad ak je to tebi izlazak...ispričali smo se malo i tak...vidio sam slavenovu tabulu,a počeo je pisat postove u stilu ovog tvog današnjeg, vidi se utjecaj...jel mama ponosna?

    avatar

    29.09.2006. (14:39)    -   -   -   -  

  • Canada

    najbolje je sjediti do prozora!!!...prilicno je zgodno gore:)...i bas je super taj osjecaj u trbuhu kad te tako vozikaju :))...imaj super dan!!! :****
    ...hohoho..vidim da se danijel probudio:)

    avatar

    29.09.2006. (18:30)    -   -   -   -  

  • OvO Je pRIča BeZ zaKLjUčKa

    @dm: ma sve je ok. ameri ko ameri. mutavi:)) cimerica mi je super! moram uociti da se pretezito druzim s kinezima. weird, ha?;) sad sam na turniru u atlanti. kul, kul. studiranje ovdje? prilicno lijepo. predavanja su mi 5 minuta od sobe, traju u prosjeku sat vremena, nitko me ne oslovljava sa "kolegice"...:)) kak je tebi inace? haha, da, ponosna sam:))

    avatar

    02.10.2006. (14:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...