Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Svako nosi svoj križ a neki odabrani sve što stignu. (vaš trn_u_oku.)

    avatar

    28.09.2006. (13:56)    -   -   -   -  

  • Zoompolitikon

    U svemu vidiš laž, kod nekih je to postao patološki problem, probaj taj svoj bjesomučni stav prema Bandiću zamaskirat, jer ovakvi izljevi mržnje su preočiti, presubjektivni i prepristrani,što je pak neozbiljno!

    avatar

    28.09.2006. (17:57)    -   -   -   -  

  • CNN

    Zakon je jasan i ako netko laže, onda laže. Ja to kažem otvoreno, a ne u rukavicama.

    avatar

    28.09.2006. (18:26)    -   -   -   -  

  • pulicer

    Vidis malo u ovom slucaju novinari ( tiraza, tiraza...) pretjeruju. Ako je 313.000€, cetiri puta vise od procjene, to bi znacilo da je realna vrijednost procjene 78.000€. I to bez zemljista. Ili jednostavnije cca 1000€/m2. Ja uopce ne vjerujem da negdje u Zagrebu postoji stan od 75m2 po cijeni od 1000€/m2.

    avatar

    28.09.2006. (23:25)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas 2 2

    Prije nego ostavim komentar otišla sam malo tražiti po netu o tom klizištu i našla da tu Ciglana kopa glinu za svoju proizvodnju, što znači da okoliš nije klizište samo po sebi nego da je uzrokovano ljudskom radnjom.pročitala sam i to da se klizište nalazi u blizini Ilice, dakle u relativno atraktivnoj stambenoj zoni. Kako sam proučavajući oglase prodaje stanova u Zagrebu ostala zapanjena cijenama po četvornom metru stana, pitam se kliko će dotični vlasnik morati pljunuti love da bi kupio isti ili sličan stan u centru grada? A što se tiče procjenitelja, mogu reći da su lopovčine kakvih nema i da svjesno umanje vrijednost nekretnine u odnosu na tržišnu cijenu. Vlasnik nekretnine nije kriv što je tu nastalo klizište jer nije uzrokovano nekim njegovim radnjama pa ne mora trpiti štetu zbog drugih i prodavati nekretninu u bescjenje. Osim toga pošteno bi bilo da se ta nekretnina procijeni tako da se izračuna cijena nekretnine i zemljišta kada na tom mjestu nebi postojalo klizište. A ovako mi se čini da je vještak umanjio cijenu nekretnine upravo zbog klizišta. Po meni bi štetu morao snositi onaj koji je svojom radnjom učinio da je grad prisiljen sanirati klizište. Da ja imam nekretninu tamo isto bih se borila da postignem cijenu za koju bih mogla kupiti adekvatnu zamjensku nekretninu i nebi im dala gušta da me oštete i tužila bi se do Boga da mi se usude oduzeti vlasništvo nad nečim što je moje a da me adekvatno ne obeštete. A po tom zakonu, prije mi se čini da interes zaštite okoliša narušava ta Ciglana i da ta točka nema veze sa oduzimanjem vlasništva vlasniku nekretnine. Naravno da se po nekim zakonima očito može gaziti ljude i umanjivati njihova prava, zato i ima ovoliko nezadovoljnih u državi. Mislim da je netko konačno dobro postupio i skidam kapu Bandiću.

    avatar

    29.09.2006. (12:00)    -   -   -   -  

  • lolina

    baš me zanima da se to dogodilo tebi i tvojoj nekretnini bi li podsjetio bandića na taj zakon.

    avatar

    29.09.2006. (14:07)    -   -   -   -  

  • CNN

    Na http://www.vecernji-list.hr/newsroom/regions/zagreb/641722/index.do nalazi se slika te kuće, pa sami prosudite vrijedi li to 313.000 Eura na tržištu.

    avatar

    29.09.2006. (14:28)    -   -   -   -  

  • lolina

    vrijeme je da se u ovoj državi počne cijeniti tuđe odnosno privatno vlasništvo.
    za zemljište u centru grada možeš tražiti koliko hoćeš , a vrijedi onoliko koliko dobiješ.
    zakon o izvaštenju bi trebalo ukinuti po mome skromnom mišljenju. bez iznimnaka.

    avatar

    29.09.2006. (17:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...