Komentari

rusalka.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • rU

    Uz to sam još: mirisala ruže i obukla gornji dio pidžame Nekoga tko mi je drag. I obavila neke telefonske razgovore. (Zvali su uglavnom mene - privatno i poslom.)
    To ja zovem biti - "zdravo bolesna". Bolesna taman toliko da obveze staviš po strani. Bolesna - ne toliko - da si nizašto. Još prije godinu dvije - otišla bih raditi i kad sam "zdravo bolesna". No sad sam već - pametnija. I starija, pa se moram više čuvati.

    avatar

    29.09.2006. (22:30)    -   -   -   -  

  • kora-kri

    Mrzim viroze, a znam da je sada period kada stizu. Nadam se da cu im uspjeti pobjeci ove godine. A na ljencarenju ti zavidim malo. Meni je zadnjih par dana pakao od obaveza, no s druge strane sam zadovoljna da je tako, navecer padnem mrtva umorna u krevet i spavam ko top, nema losih misli. Ali slijedeci vikend se opasno pripremam na ljencarenje. Ako ne iskrsne nesto.
    Ozdravi mi brzo, da sam ti blize dosla bih ti rado skuhati caj i pokriti te prije spavanja. Vjerujes mi valjda, pa njegujem ljude vec dvadesetak godina.

    avatar

    29.09.2006. (22:41)    -   -   -   -  

  • rU

    kora, ne sumnjam kako imaš dara za njegovateljicu. I ja sam se isprobala u tomu - kad su bolovali i umirali moji dragi roditelji. Pri njegovanju dobro dođu praktične vještine i znanja - no osjećaji su važniji.
    Ovakvo si ljenčarenje davno nisam priuštila. A došlo je tako naglo - nakon pravog stampeda poslova i obveza. Pa mi je današnji dan - nekako neobično nestvaran. A i temperatura mi se diže. Pa sve čini - još nestvarnijim. Nadam se - dobrom snu. I nadam se kako mi se ta nada neće izjaloviti.

    avatar

    29.09.2006. (22:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...