Komentari

kokosjesljepilo.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • kokošje sljepilo

    Poštovana doktorice Sara. Zborite veliku istinu. Prava je rijetkost da se iskreno može nekome dodijeliti titula "najprijateljice" ili "najprijatelja", a osobno mislim da je istekao rok onih naj iz osnovne ili srednje, jer jbga, nisu više aktualni. Stvari se jako s vremenom mijenjaju - to apsolutno svi mogu potvrditi. Lijepo je sresti se i pričati u ime dobrih starih dana - neke stvari/poznanstva/prijateljstva/veze NIKAD neću zaboraviti, ali kao što si rekla: nekad je gotovo iako ti još voliš... a ti ostani prava prijateljica i hrani nas i drugim doktorskim tezama!

    avatar

    27.09.2006. (15:18)    -   -   -   -  

  • Z

    Draga doktorice Sara, Vi jako dobro znate da i inače volim porazgovarati s Vama oko ovakvih "životnih" pitanja. Moram se u potpunosti složiti (kao i Gdin. Bleki) - nekad je gotovo iako ti još voliš...
    Ali isto tako moram reći da smo najsretniji ako shvatimo da ipak u bilo kojem trenutku života imamo nekoliko ljudi koje možemo nazvati u bilo koje doba i da ZNAMO da će nam ti isti na sve moguće načine pomoći.... Nevažno dal su stari ili novi- važno je da znamo da su nam prijatelji, a ne poznanici.

    avatar

    27.09.2006. (16:31)    -   -   -   -  

  • mona knight

    definicija ljubavi i prijateljstva:
    "kad nekom kažeš nešto negativno o sebi i bojiš se da te taj netko neće voljeti zbog toga što si rekao, a onda te on/ona iznenadi tako da te zavoli još više"

    avatar

    28.09.2006. (08:53)    -   -   -   -  

  • Tibica

    poznata mi je ta priča o prijateljstvima od nekud...možda iz mog života??
    kolko god njeguješ stara prijateljstva ona ipak u nekom trenutku moraju puknut ili krenut drugim tokom....ponekad na žalost a ponekad na sreću...zavisi...

    avatar

    28.09.2006. (12:53)    -   -   -   -  

  • mesna dijeta

    ja sam se prije par godina osijećala jadno kad sam svatila da nemam više hrpu frendica i frendova oko sebe..i onda slijedom nekih događaja svatila sam da je život jedna duga cesta kojom vozi autobus mi u njemu vozimo putnike, neki izađu prije ili kassnije, ulaze novi putnici i izlaze..i tako stalno..rijetki od njih idu s nama do kraja..

    avatar

    28.09.2006. (12:56)    -   -   -   -  

  • Tanja

    hahahahaha...koji blog...sviđa mi se... :)

    avatar

    28.09.2006. (23:40)    -   -   -   -  

  • MISS, MISTER, ANTIMISS I ANTIMISTER GRUDI

    fora blog, posjeti moj

    avatar

    29.09.2006. (11:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...