Komentari

edenicruz.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • futilni

    majstore moj, cini se meni da si se ti tamo uklopio ko oni neki uklopni sklopovi sto se uklapaju

    avatar

    27.09.2006. (11:01)    -   -   -   -  

  • futilni

    Znaci, u Americi klasni borci jos uvijek nisu potuceni do kraja... neka, neka... sljedeci semestar (ummm... aha, da, za 5 dana) upisujem filozofiju povijesti na kojoj se obradjuje Marx i Engels, pa ako ti treba pomoc u podizanju morala i drustveno-politicke svijesti radnog naroda prijateljskih Sjedinjenih Drzava, samo vikni.

    avatar

    27.09.2006. (15:54)    -   -   -   -  

  • futilni

    uclanio bi se ti meni u sindikat da sam ti ja sef..mos mislit! kod nas se vodi politika sibe i sibe! dobijes po pichc* i kad si dobar i kad nevaljas..il to samo za konje i zene vrijedi? :)

    avatar

    27.09.2006. (18:13)    -   -   -   -  

  • futilni

    samo da ti kazem da si puno glup, kada se druzis sa tim balkancima. pa jesmo mi hrvati zapadna evropa ili ne, nadji si neko americko drustvo. nek te ne zavara slicnost jezika nasega i njihovoga, pitaj primorca pas vidit odakle smo mi zapravo. ljepo ta barbara izgleda, skpro ko ona dalmatinerka barbara, a i sta se cudis, pa jel neznas da je kalifornija dom takozvanog kalifornijskog panka? ovo je najduzi moj komentar ikada, mada neznam zasto toliko pisem, sigurno se sada nikome nece dat citati, ali sta ces prijatelju moj, kad ide, onda ide, onda ide onda.

    avatar

    28.09.2006. (00:04)    -   -   -   -  

  • druz

    Tito bi bome bio ponosan ne tebe :). Pronosis napredne ideje na Zapad i njegujes bratstvo i jedinstvo nasih naroda i narodnosti. Amerika i Engleska bit ce zemlja proleterska!

    avatar

    28.09.2006. (09:11)    -   -   -   -  

  • futilni

    zar se ne kaze "amerike i engleske bice zemlje proleterske"?

    avatar

    28.09.2006. (10:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...