Komentari

frogbros.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Wanted boy

    zakon blog.posjeti naš osjeti čaroliju rocka i metala.pozzzzzzzzzzzzz

    avatar

    27.09.2006. (07:51)    -   -   -   -  

  • vex-ica

    O,novi post! Ija imam novi post,pa svrati!

    avatar

    27.09.2006. (10:08)    -   -   -   -  

  • Try. Fail. Repeat. Rot.

    Vidim da cijenis dobar trash :] Trebao bi recenzirati "The Swarm" - http://www.imdb.com/title/tt0078350/ ako si ga imao prilike gledat. Jebeno "dobar" film.

    avatar

    27.09.2006. (14:49)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    hehehe...tebe sram reći da si film pogledao tek prije dvije godine...a kaj bi ja trebao reči koji ga nisam uopće pogledao hehe, a obožavam filmove 80-ih, a i čuo sam samo riječi pohvale o njemu.
    Do sada ga jednostavno nije bilo nigdje za nabaviti na nekom mediju osim divixa, a to ne volim, a i sad kad je izašao na DVD-u, nekako se dovumim oko kupovanja, jer su ga izdali u fakat nekom katastrofalnom izdanju, sa još nekakvim šrotnim crtićem, koliko sam vidio na kiosku, a to mi ide na živce...ne znam...vjerojatno ću ga ipak uzeti
    BTW, stavih te u linkove...pozzz

    avatar

    27.09.2006. (17:21)    -   -   -   -  

  • dr_gonzo

    The Swarm je bio prošle godine na HTV-u, a film ima odličnu plejadu glumaca na čelu sa legendom M. Caineom, uglavno uskoro bude i tu recenzija; inače film je jedan od najboljih animal atack/katastrofa filmova.
    Za one koji ne znaju u filmu se aludira na posebnu vrst genetički napravljenih pčela ubojica, koje su žešće i nasilnije od ovih naših u Europi (nekom je dovoljno da ga samo jedna ubode pa da umere ako je alergičan, a puno ljudi jeste; inače mene je jednom igrizlo njih 4 pa sam cijeli dan bio kao na PCP-u (halucinacije) uz veliku temperaturu, nikom to ne bih preporučio).

    avatar

    28.09.2006. (01:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...