Komentari

whiteflesh.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


 • vilenjak

  Puno sreće na Otoku. Primaš na kavu neki vikend?

  avatar

  27.09.2006. (00:29)    -   -   -   -  

 • whiteflesh

  E ne kužim di si prije stigao objavit komentar. Primam, naravno. Samo ne na kafu, molim te. Može pivo i rakija. Od kave iskačem iz vlastite kože. Ako je Obeliks pao u kazanče čarobnog napitka, ja sam pala u kazanče kave.

  avatar

  27.09.2006. (00:54)    -   -   -   -  

 • gurwoman

  Živio tvoj prvi, dugo iščekivani post s onu stranu La Manchea! Single bed, veliš. Ha, snaći ćemo se. Dofurat ću vreću. A frižiderčić neki nema, ha? Još kalkuliram s datumima. I proračunom, što je još važnije. Ajde ti sad lijepo imaš dovoljno vremena izvidjet koji pub u okolici valja, a koji izbjegavati. Čitamo se.

  avatar

  27.09.2006. (10:00)    -   -   -   -  

 • whiteflesh

  Ima friđ stara! Samo moj. Doduše, stanu četiri pive i jedan komad sushija i to je to.

  avatar

  27.09.2006. (10:10)    -   -   -   -  

 • sanjanjanja

  i ti si čak i uz prisustvovanje šokantnoj deportaciji, sve to tako stoički podnijela? ja uvijek strepim kad dolazim na velike aerodrome kako ću baš ja bit nekome užasno sumnjiva i već se vidim kako me neka Debela Frau skida i s kurtončićem na prstu pretražuje moje tjelesne duplje. strašno! a neki ljudi se boje aviona. pih!
  uživaj u adaptation period! sigurno će uz ove biserne Britance sve lako i zabavno proteći. i moli se da zima bude što blaža. ne znam jel znaš, ali Bitanci imaju neku ludu politiku grijanja očito utemeljenu na uvjerenju da je 16 celzijusića sasvim dovoljno za održavanje radne temperature tijela u bilo kojem trenutku. prema ovome kako si opisala sobu, predviđam ti 12ak celzijusa. ne daj se!

  avatar

  28.09.2006. (00:17)    -   -   -   -  

 • xiola bleu

  Royal Holloway? King's College i UCL su mi blizi, ali ajde de sad... Velkam tu dis ajland. Hihi.

  avatar

  28.09.2006. (01:01)    -   -   -   -  

 • whiteflesh

  Znaš kaj Sanja, preznojila sam se samo tako na toj granici. Gledam tog jadnička u redu ispred mene, došao na studij na godinu dana i jadan nije skužio da mora imati vizu jer je mislio, ko što bi i svatko normalan mislio - kaj, uđem na 6 mjeseci za šta mi ne treba viza, vratim se u Hrvatsku na štrukle i čvarke i opet natrag na 6 mjeseci, no viza no frks. I još im siroti tamo izvlači sve papire na stol, pozivno pismo, garanciju da ima pare, adresu di će bit. Ali malo trokurac. Dvije su ga tete mrtve ladne obavijestile da će ga sad fino ukrcat natrag na avion i pravac Hrvatska dok ne dobije vizu. Tako je izbečio oči da sam poklecnula automatski da mu ih podignem kad ispadnu. Srce mi se iscepalo dok sam ga gledala, svog sasušenog kako ne vjeruje šta mu se događa.

  avatar

  28.09.2006. (13:08)    -   -   -   -  

 • whiteflesh

  Zijolice, ja sam ti zapravo tu na Mile Endu, na pljuvomet od Queen Mary koja mi je leading institution a u Royal Holloway ću jednom tjedno uzbrdo nizbrdo. Fala za dobrodošlicu. Hihija će bit u neobičnim količinama.

  avatar

  28.09.2006. (13:10)    -   -   -   -  

 • ZaraZna

  Dobro došla u susjedstvo! :) Te horore na aerodromima proživljavam svaki put, pa čak i kad letim doma, makar se uvijek trudim imat' čiste papire jer sam trtaroš i ziheraš. Na zadnjem prolasku kroz Luton imala sam omanji skoro-pa-incident zbog pol kile nekakvoga sira, no striček je bil nadasve ljubazan i popustljiv, pa me nisu 'apsili. :)))

  avatar

  28.09.2006. (15:41)    -   -   -   -  

 • gurwoman

  Kaj? Kaj kad bum dolazila ne bum mogla donijeti ti hrvatskijeh dobara i proizvoda? Nema pršuta, kulena, sira, vina, smokava, rakije i sličnog? A kaj smijem?

  avatar

  28.09.2006. (16:35)    -   -   -   -  

 • vilenjak

  Meni se isto sviđa ta ljubaznost, ma koliko bolesno na prvi pogled izgledala. Kap engleske krvi koja mi pliva kroz vene stalno me zove u centar svijeta - London.

  avatar

  29.09.2006. (03:54)    -   -   -   -  

 • xiola bleu

  Ih, ja sam nosila peceno meso, prsut, krumpire, papriku, ma svasta seljackog i nista! Nego, ne masti mi se kosa odje, ali mi ode u frizzy trokurac za 2 dana pa izgledam ko zaostali statista sa ogromnim Afro-frizzom iz sedamdesetih.

  avatar

  29.09.2006. (11:09)    -   -   -   -  

 • Manistra

  xiola, rajca me sama pomisao na tvoju afro grivu khe khe. nego, tamnobijelo, blago ti se. eto, samo to: blago ti se!

  avatar

  29.09.2006. (15:29)    -   -   -   -  

 • xiola bleu

  Jos ako mi je ti ides mrsit prstima, Manistro, uf... Oho, slike!! Slike!!

  avatar

  02.10.2006. (22:56)    -   -   -   -  

 • Anara

  Novica iz Zagorja; Moj pes na misi!
  Šetal sam moju kujicu Maju po Kamenjaku – kad naletim na misu na otvorenom. Misa je bila pri drvenom raspelu izrezbarenom u drvetu, a Kristuš je zgledal kak spomenik onom partizanu ispod vješala kad je kričal: S.F.–S.N. Više se ne sjećam kak se zval, ali se sjećam da je bil na koricama školskog uđbenika povijesti iz doba mraka na nekim djelovima Zemlje. Oltar ispred raspela bio je sklemban od dvije daske koje su držali stolarski potpornjaci. Prekriven bijelom plahtom ličil je na stol za žderačinu u prirodi pri kleti! Na stolu je bil jen križ, nekaj sveća – onih grobarskih u plastici, zatim knjiga iz koje se čitalo, kak šalabahter i neizbježni kalež z črnim vinom kak Isusova krv koji je pop tak spil kak da je vino pri obroku koje služi boljoj probavi. A bogmeč imal je želudec.
  Moja pesica se svega toga tak splašila da je bila mirna kak bubica dok je pop zavijal molitvu. Ne znam kaj ju je potaklo ali jemput je počela tuliti kak pesi znaju tuliti na mesec. Valjda joj se nekaj ukazalo! E tada sam se prvi puta zamislil kak iza cirkuske točke na otvorenom more biti nekaj. Ipak sam se uredno maknul kad je mali od popa krenul skupljati nofce pomoću štapa na kojem je kraju bila vrećica na kružnom okviru kaj alatka za berbu voćki koje visoko zrasteju.
  Po završetku mise spevalo se neobavezno Blaženoj Majki Hrvatskoj i prešlo se na pajceka u klet nešto niže od raspela. Onaj gdo je platil i pripremil žderačinu bil je na misi blagosiljan!
  Maja i ja smo se smirili tek kada smo došli domeka. Od onda i Maja i ja imamo po dvije kvrge na glavi – kak da nam rastu rogovi!

  avatar

  03.10.2006. (13:36)    -   -   -   -  

 • Anara

  Evo još jena novica; Berba
  Nis veroval da je to mogoče! Kad grožđe dozre krene vlasnik vinograda s obitelji na stražu vu klet s puškami! Navek bu se kralo grožđe, onak za po doma prigristi, ali ovo je neš krupnejšega. Dojde cela obitelj na tuđi vinograd. Čeka skrivena da se straža napije – a to se redovno desi – i krene u juriš. Poberu doslovce celi vinograd za pol vure - kak se veli! Kad se straža zbudi ne preostaje drugo nek da se slijedeće noći prikrade drugom vinogradu kak bi se opskrbila grozdjem. Onda novooperušani krenu na slijedeći vinograd... I tak nikome nikad ne fali grozdja za vino. Možda bi im neko trebal reći da svak svoj vinograd obere. Da je to jednostavnije.

  avatar

  03.10.2006. (13:40)    -   -   -   -  

 • Anara

  Da ne pozabim; fala ti na šapicama, dobro je da se pokreće...

  avatar

  03.10.2006. (13:42)    -   -   -   -  

 • Ribafish

  u nekakvom budžaaaku... idoli forever!!!!!

  avatar

  09.10.2006. (15:59)    -   -   -   -  

 • whiteflesh

  IDOLI totalno forever!!! Već sam mislila da nitko neće primijetiti. Tenkju.

  avatar

  17.10.2006. (11:32)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...