Komentari

piijedra.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • miljana

    ..ajoj tonka!! ti si jako voljena od nas ;-) !! A izgleda da još pravi muškarac nije stigao,stić će on još,mlada si!!..vidiš ni ja ne odustajem!! Drž se i samo naprijed,zg će ti dosta toga promjeniti,samo se nadam da češ ti ponovo uskoro biti ona stara nasmješena,rasplesana i optimistična tonka!!!! PuSa..

    avatar

    27.09.2006. (10:23)    -   -   -   -  

  • PoZoY

    volio sam iskreno i snažno...i bio sam voljen...možda ne na način kako sam i sam volio nju, ali osjećao sam da joj značim nešto više u životu...dok njena ljubav nije nestala...kamo...kada...gdje... Nikad nisam saznao... A ponos i razum gube kod mene svaku bitku sa osjećajima...zbog nje sam ostao bez ponosa...pogazio svoju riječ mnogo puta... I da, i ja sam bio uvijek vedar i nasmiješen...svojim odlaskom uzela mi je i taj moj životni elan...uništila me mojom vlastitom ljubavlju koju sam imao prema njoj

    avatar

    27.09.2006. (13:35)    -   -   -   -  

  • ..dijete u vremenu..

    a sunce.. puno zabaca moramo poljubiti prije nego naidjemo na princa.. ili on na nas.. a pred tobom je jedno od najljepsih razdoblja zivota, koje ces zauvijek pamtiti s vecim smijeskom na licu nego kad se prisjecas srednjoskolskih dana.. i jos odlazak u zege.. necu ti lagati i govoriti da ti se zivot nece promijeniti, okrenut ce se za 180 stupnjeva.. no, uvijek se okrene na pozitivno! zamisli samo koliko ces novih iskustava i novih ljudi steci u zivotu!! ma sve ce biti oke, sta oke, bit ce super!! vjeruj bivsoj studentici koja ima iskustva u tome svemu ;)

    avatar

    27.09.2006. (14:45)    -   -   -   -  

  • Scarlett

    jako su mi poznate ove tvoje riječi. I samoj mi je tako ali pokušavam ipak pronaći izlaz. Takva situacija ubija, uostalom...znaš i sama. Valjda će proći jednom, tako barem kažu. poljubac,
    laku noć ti želim!*

    avatar

    28.09.2006. (00:21)    -   -   -   -  

  • yenna

    ej jube! ja ti garantiram, za mj dana će sve bit ok...bit ćeš u domu, naviknut ćeš se na fax i sve će ti bit zanimljivo i novo,bit ćeš 45 min vlakom od nas, zaljubit ćeš se u momka koji će sidit pored tebe na predavanju a ti ćeš ga očarati svojim prekrasnim (o)smijehom i svijet će biti tvoj! pročitaj post za mj dana i smijat ćeš mu se. vjerujem da je teško, pokušaj misliti pozitivno..znaš da nakon kiše U V I J E K dolazi sunce! aa tebi će posebno sjati (dogovorila sam se s njim :)) . i da, moj rođak upisao politologiju- visok, zgodan,hercegovac- šta ti više triba?!! nova gš opet u živogošću!
    puno te volim ja. pusa

    avatar

    28.09.2006. (21:54)    -   -   -   -  

  • black_eyed oleandar

    ej tonka! to je normalno da se osjećaš tako tjeskobno, prvo zato što odlaziš i normalno je da imaš strah od novog, ali proći će te brzo, vjeruj mi....čim vidiš kako u zg-u nije loše, i upoznat ćeš hrpetinu ljudi, i tko zna, svašta se može izdogađat, možda stekneš neke nove prijatelje, a možda ti se počne i netko drugi sviđat...svijet te čeka, i ljubav će doći, tiho i nenadano, baš onda kad se najmanje budeš nadala, i bit ćeš voljena...ja to znam...ne pitaj me kako;) ...pozdrav

    avatar

    29.09.2006. (12:48)    -   -   -   -  

  • ImWHOiM

    Samo se ti meni drži. I plači kad ti se plače. Znam kako je to kad te svi vide kao uvijek vedru i nasmijanu, ali čak si i mi smijemo dopustiti pokoju suzu. Samo nije svatko vrijedan tih suza. A što ćeš? Želim ti puno sreće u ZG-u i ja se evo baš spremam. Drago mi je da sam prevalila velik dio tog studentskog puta, pa ću napokon moći biti "svoj čovjek". Pusa, Tonkice moja!

    avatar

    02.10.2006. (11:46)    -   -   -   -  

  • forsaken_angel

    ljubav... rijeci volim te...
    za sve nas su one nestvarne...
    evo, volim te... postujem tvoje pisanje...

    negdje je i tvoja ljubav...
    samo ceka...
    doci ce...
    bez brige:)

    avatar

    02.10.2006. (11:47)    -   -   -   -  

  • anđeo dobrog naboja

    pregazila sam i ja svoj ponos i svoje dostojanstvo bezbroj puta, ni sama više ne znam koliko...a na kraju opet nisam postigla ništa. bez nekog objektivnog razloga. izgubila sam AMA BAŠ SVE, i uopće ne pretjerujem kad to kažem (napišem)... pa opet sam sigurna da bih to ponovila i ponavljala iznova i iznova...jer sam vjerovala u Njega i u trenucima kad On nije bio sposoban vjerovati u Sebe, kamoli u mene...meni.
    ali, ponekad ništa ne vrijedi. pokušavam to shvatiti i prihvatiti. trenutno znam samo da treba(m) vremena. pusa

    avatar

    02.10.2006. (17:33)    -   -   -   -  

  • vrag_s_licem_andjela

    E draga, koliko god bila snažna osječaji su ipak jači i od nas samih. Koliko se god trudili pobjeći nešto te drži zakovanu i ne pušta. Ali i to če proći. Mora proći. Pa.. pokušaj, vratiti ono vedro i nasmješeno biće jer samo ti ono u takvim trenucima pomogne. Nije ni stao svijet, niti je kraj tvojim jadima. Ali život te čeka. Samo moraš odlučiti hoćeš li biti dio pustolovine ili ne. Sretno. Velika pusa.

    avatar

    02.10.2006. (18:20)    -   -   -   -  

  • ..što na srcu leži..

    vrijeme čini čuda, mada nam sve vrlo često upućuje na suprotno.. i čak i kad nam se to dokaže, idući put se moramo uvjeravati opet ispočetka..kako bi moji znanci rekli meni..život je jednostavan samo ga mi kompliciramo..ima u tome istine.. drži se, bit će bolje i šaljem ti jedan veeeliki pozdrav!!!

    avatar

    02.10.2006. (22:15)    -   -   -   -  

  • Amy

    Draga, vjerujem da ćeš se snaći na faksu, držim ti fige za dom. Normalno je da si nervozna, okrećeš novu stranu u životu, to je velika stvar. Ma neka si se ti isplakala, ako ti se plakalo! Briga te za druge.
    I šteta što mi ono: ''Ne bježite od ljubavi.'' nisi rekla prije neke 4 godine. Jebiga, s ovim sada neću pogriješiti i bježati... :)

    avatar

    03.10.2006. (02:01)    -   -   -   -  

  • Because it's not not what it seems...

    ma sve će biti ok za faks! ne brini pronaći ćeš neko rješenje!!!A doći će i jednog dana i taj dečko!!!držim ti fige za dom i ljubav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vidiš imaš moju podršku sto posto u svemu:)

    avatar

    03.10.2006. (23:18)    -   -   -   -  

  • Scarlett

    Eto me u prolazu pa samo da te pozdravim...
    I kako je prošlo...jesi upala u dom?
    velika pusa i laku noć ti želim!*

    avatar

    03.10.2006. (23:29)    -   -   -   -  

  • ..dijete u vremenu..

    iz nekog razloga, ne mogu ostaviti komentar na posljednjem postu...
    pa nadam se da ces dozivjeti ovaj komentar ;))
    draga, gdje si nam????
    pisi nam..
    znam da je studensti zivot zanimljiv, ali nadji malo vremena i za nas...
    ljubim..
    vrati nam se!!

    avatar

    06.12.2006. (21:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...