Komentari

findingmyself.blog.hr

Dodaj komentar (44)

Marketing


  • SHAMANICA

    prekrasna je priča ali ja sam sad pretužna i plačem jer mi je oginila papiga(moj najdraži kiki!!!!)

    avatar

    26.09.2006. (20:58)    -   -   -   -  

  • Ball Strings

    jebote ovo je...nemam riječi najbolja priča koju sam čuo ili pročitao pa stvarn zakon,sad apomislim da i ja probam napraviti jedan korak dalje sa njom jer ipak voljeti je nešto veliko i nadam se da čemo ja i ona sutra razgovarati i tak, ma priča je zakon e da je ti nisi napisao niko je i nebi ma zakon e nemam riječi... nadam se da če i meni tak nešt bit ak izdržim s njom al uvijek se nađe netko drugi... ma ajde glavno da nam bude ljepo i tak.. ma ti si genijalan i priča isto a sada sam i ja jedan korak više tražeći sebe

    avatar

    26.09.2006. (21:06)    -   -   -   -  

  • MATEA/KONJICA

    ej...
    prica je predivna......
    nemam vise nista za rec!
    pooozrav!

    avatar

    26.09.2006. (21:11)    -   -   -   -  

  • misko

    Evo, ulovio sam vremena i pročitao sagu o Marku i Lauri. Topla ljubavna priča. Ali što je važnije, jest to, da dobro pišeš, riječi ti lagano teku, a to ne može baš svatko...nastavi...i jedna primjedba: ne bih sugerirao čitateljima što misliti, neka sami stvore svoj sud...pozdrav! Do čitanja!

    avatar

    26.09.2006. (21:49)    -   -   -   -  

  • misko

    I onaj ti je dizajn mnogo bolji, pregledniji, a to je kod pisanja i te kako važno! Upamti: riječ je važnma kod pisanja, a ne slika...pozdrav!

    avatar

    26.09.2006. (21:50)    -   -   -   -  

  • Frenki

    ah... hepi end... :) spank you... :)
    a i promjenio si dizajn! :)
    sad mogu mirno spavati... :)
    moj "marko" i ja nismo 12 godina zajedno, nego 4 mjeseca i baš nam je lijepo.
    ali voljela bih da završimo kao tvoji likovi... s djecom... :)
    pozz

    avatar

    26.09.2006. (21:51)    -   -   -   -  

  • lookinforsoul

    Već sam prije rekla da je priča jedna od boljih koje sam pročitala.Ovo ozbiljno mislim:bolje je od nekih ljubavnih romana koje sam čitala jer je tako jednostavna a opet svi osjećaji dolaze do izražaja u samo par riječi i opisa...super!Da usponi i padovi...meni tako poznate dvije riječi....svakome se događaju padovi pa čak i "savršenima"....Nastavi sanjati jer taj bi se san svakoga trena mogao osvariti i u javi....:-)ne možda nego sigurno

    avatar

    26.09.2006. (21:58)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Znam da čekaš komentar na priču, ali najprije moram reći - ovaj novi dizajn je SUPER!!! Prošli blog sam teže čitala zbog malih slova i kontrasta, ovaj je jako, jako lijep. A sadržaj mu je uvijek dobar, zato sam tu :)))) Lijepu si priču napisao, i poučnu. Želim da takva bude i tvoja životna priča, prije ili kasnije susrest ćeš svoju Lauru, u to sam uvjerena. Najvažnije od svega je to što si shvatio da nasilje prestaje kad se na njega manje ili nimalo ne obazireš. Dok smo osjetljivi, gnjave nas i kradu nam energiju. Kad ojačamo to više ne mogu i kreću u potragu za novim žrtvama. Pravi vampiri :((( Neke sam i ja upoznala... Pozdrav! :))))))

    avatar

    26.09.2006. (22:05)    -   -   -   -  

  • Gilraen

    eto drago mi je što si napisao to da nisu živjeli sretno do kraja života, jer ne volim bajke, a ovo mi je zakon, da te male stvari usrećuju, da unatoč lošim trenutcima pronađeš razlog za optimizam, divim se takvim ljudima, ja nemam takvu sposobnost, da se vratim na priču i ovo sa zadirkivanjem to je totalna istina, to se ne može iskorijeniti samo se može promijeniti način na koji se nosimo s tim, eto da ne duljim, super kraj, zakon, pozdrav, peace... btw. dizajn je super, moja najdraža životinja je na početku, super...

    avatar

    26.09.2006. (22:25)    -   -   -   -  

  • s.o.a.d.-girl

    ej, prvo da pohvalim promjene na blogu...super...šteta što je već kraj priče, jer je stvarno zakon i super je napisano, svaka čast...pozzzz

    avatar

    26.09.2006. (22:34)    -   -   -   -  

  • Our destiny are horses...

    ej..evo mene malo i do tebe..jedva stignem na blog..a kamoli napisati novi post...lijepa priča...pozdrav!!!!!;)uživaj!!!!

    avatar

    26.09.2006. (23:24)    -   -   -   -  

  • La intuicion

    šmrc..šmrc šteta kaj je gotova ta prekrasna ljubavna priča ..glavno da je happyend.
    a što se tiče tebe vjeruj…i tvoja će Laura jednom ući u tvoj život ili ćeš ti u njezin…ili ćete se naći negdje na pola kao u tvojoj priči…lijepo je sanjati ,maštati, putovati mislima daleko… daleko pa kud nas odvedu...a kad nađeš pravu osobu možete zajedno sanjariti o svojoj ljubaviiii…
    a što se tiče mene..haha ja sad idem u neke druge sfere ...astralne...idem spavati, a nadam se da ću i nešto sanjati..
    ps..sviđa mi se taj novi look tvog bloga,a slika je prekrasna..baš sam jučer bila u ZOO i vidjela Bengalskog tigra..ali nije bio tako dostojanstven kao tvoj…osim slobode ljudi su mu i to oduzeli.žalosno.
    Pozdrav.

    avatar

    26.09.2006. (23:52)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Jako zreli kraj za jednog šesnaestogodišnjaka. Vidim ja, bit ćemo kolege... prije ili kasnije....
    Odlično napisano, životno i istinito.
    Dizajn... možda bijela slova? Ili ne?

    avatar

    27.09.2006. (00:20)    -   -   -   -  

  • Trapped

    evo..ne stigoh prije doć komentirat jer sam u popodnevnoj smjeni + tečaj engleskog i vožnja od šibenika do doma od pola sata..
    ajde..bas mi je drago sta te nisam nazivcirala duljinom komentara..a ovo za to da komentar nece bit procitan..govorila sam opcenito na nekim posjecanijim blogovima(imala sam prije godinu ipo i ja posjeceniji..al nekako ne patim od toga ) je tako..pa se ni ne trudim..al buduci da sam potrosila dobar dio noci citajuci blog.morala sam ostavit komentar =)
    na riječima mi ne moraš zahvaljivat...pleasure is mine.
    ovo sta se ljubavi tice...taj iznenadan poriv...u tome te totalno kuzim,a sto si rekao da ne bi zelio kratku vezu...pa tko je zeli..ali ti mi se cinis kao netko tko bi mogao usrljati u vezu bas kao i ja...od puste zelje za nekim tko ce biti sav tvoj svijet...jednostavno..zanemaris sve mane te osobe i opeces se ..
    Sta se tice,otvaranja prema ljudima...samo naprijed..drago mi je sta napredujes..=)
    Samopouzdanje zna bit odlična stvar ..hehe
    Nadalje, oni koji ne bi željeli frenda poput tebe ili im nos para oblake ili te ne znaju za tebe...

    Sviđa mi se to što na kraju priče nije sve bilo ružičasto...
    Iako..Ne znam zasto mislila sam da ce bit tuzniji kraj,ali pretpostavljam da nije jer si nepopravljivi romanticar ? hehe

    No, da ne otezen opet =) Iako mi je pretjerivanje s duljinom komentara bas krenulo...pozz =)

    avatar

    27.09.2006. (00:34)    -   -   -   -  

  • SHAMANICA

    Super ti je nova pozadina(nemogu preboljet kikija)!!!Šmrc

    avatar

    27.09.2006. (10:35)    -   -   -   -  

  • Trapped

    Ako ti bude usput posalji,rado cu procitat ( mail : stellchy@hotmail.com ) =)
    Ma znam to jer sam vidovn jak, hehe. Spomenuto ti je u postovima ili komentarima koji put to za nepopravljivog romanticara...odakle bi znala inače...?

    avatar

    27.09.2006. (10:52)    -   -   -   -  

  • Trapped

    nasla sam tvoj link na blogu nekog decka...ali uglavnom nije to pisalo...
    mislim da je on stavio link u jedan od svojih postova dok ti je aktualna tema na blogu bila bullying...

    avatar

    27.09.2006. (11:20)    -   -   -   -  

  • Trapped

    hmm...19.7. je to objavio na blogu (http://theblackbox.blog.hr/arhiva-2006-07.html#dan19)..al ja sam tek jucer skuzila tvoj blog...=)
    iden sad off...gimnazija zove =( pozz

    avatar

    27.09.2006. (11:45)    -   -   -   -  

  • KUKI

    Dopadljiv dizajn.Na prvi pogled oštar tigar, a iznutra slatka maca. Neloše, iako treba još proraditi na slovima i podlozi, u smislu preglednosti.Desni ugao nije iskorišten!!!!.......
    Priča je zgodna, pomalo bajkovita , ali kao što sam već napisala lijepo pišeš.Nastavi.
    Djelim mišljenje trapped.Životno korisno upozorenje.Ne srljati u vezu kako nas ne bi zabljesnule naše želje.Nije lako naći našu drugu polovicu, ali nije ni nemoguće. I ja sam u toj dobi mislila za mnoge stvari kako je "zadnji čas". Danas nakon dvadesetak godina shvaćam kako treba imati više strpljenja i vjere u sebe. Dvije važne stvari u životu su pronaći pravog partnera i odabrati struku koju volimo. To je uglavnom ono što moramo sami odabrati. Na mnoge druge važne stvari nažalost, ne možemo uticati. Ponekad gubeći dobivamo. Nakon loše veze lako prepoznaš kvalitetnu, više je poštuješ.Često se sjetim moje starije kolegice koja je u životu imala jednog jedinog momka za kojega se udala i relativno sretno živi. Danas joj je žao što nije imala ni jednu nesretnu ljubav, kaže umrijeti ću , a neću znati da li je to to.
    Zanimljivo, pomalo neobično, ali ona tako osjeća nakon svojih 30-tak godina braka.
    Nije dobro ni previše neuspjelih veza. Sa svakom od njih umire dio nas. Postajemo preosjetljivi, preoprezni, bojimo se, gubimo dječju dušu u nama, jednostavno, trošimo se.
    Nažalost ljudsko srce čudna je zvjerka i uvijek mu nešto nedostaje.
    Glavu gore, tvoje vrijeme još nije ni počelo, sve u svoje vrijeme.
    Možda je prerano za tvoju Lauru. I ti i ona više ćete znati o sebi kada dođe vrijeme da se upoznate. Tako će vam putevi moći biti usporedniji. Lakše ćete hodati njima.
    I ne želi toliko ozbiljnu vezu. Radi sada ono što rade šesnaestogodišnjaci . Budi malo lud i mlad. Vjeruj mi dozlogrdit ćer ti u životu ozbiljna veza.

    avatar

    27.09.2006. (12:38)    -   -   -   -  

  • rU

    Voooou! Novi izgled! Super je. Tigar je prava zvijerka (a maca u boxu mu je odličan kontrast).
    Prekrasna je mahovina na stijenama.
    Tekstove nisam stigla pročitati. No, svratit ću kad budem imala vremena. Da ih čitam u miru.

    avatar

    27.09.2006. (13:39)    -   -   -   -  

  • MATEA/KONJICA

    vise nego odlicna nova pozadina!!!

    avatar

    27.09.2006. (14:04)    -   -   -   -  

  • Our destiny are horses...

    ej..lijepa slika na početku bloga...ma,predivno..ma nisam toliko za knjigom ali ..učim postepeno da mi se ne skupi gradivo..eto!!!uživaj!!!!pozdrav...

    avatar

    27.09.2006. (14:44)    -   -   -   -  

  • *h*o*l*l*y's

    waauuu nemam riječi stvarno je krasno. blago njima e, da sam bar ja te sreće
    al nažalost nisam. dobro neću sad o tome samo ću pat u depresiju.
    ne al priča je stvarno fenomenalna. trebao bi napisat još koju. nadam se da hoćeš. ja bi ju pročitala.
    još jedna stvar super mi je dizajn, bolji je od starog, sad sam ostavi tak kak je.
    ok to je to od mene. pozz.

    avatar

    27.09.2006. (15:24)    -   -   -   -  

  • my_broken_soul

    svidjela mi se priča ionako ne volim takve previše sladunjave priče...
    vidim neke stvari koje su se i meni događale samo što sam uspjela to sama rješiti..
    jedina zamjerka je ta da mi je glupo to što su odmah rekli jedno drugom da se vole jer za ljubav treba više vremena da se razvije..
    Naravno, priča govori o nekim vrijednostima koje svatko treba imati u životu, govori da neke stvari nisu važne..
    Piši i dalje, imaš dara..
    toliko od mene..
    baj..

    avatar

    27.09.2006. (15:57)    -   -   -   -  

  • Lianne/Angie

    Oho... imaš ti pravo, ovo je stvarno puno promjena... Na bolje...naravno. I dizajn, moram priznati da mi se sviđa, možda čak i bolje nego original... Ne mogu ja suditi svome djelu... Ali dobro je. Eh, imaš odgovor na mail... podugačak, ako ti se da čitati.

    avatar

    27.09.2006. (16:23)    -   -   -   -  

učitavam...