Komentari

voodochile.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Padme

    hvala, hvala, hvala,.........

    avatar

    27.09.2006. (19:49)    -   -   -   -  

  • El Ninja

    Oho, ipak si ziva. Ovaj vikend (najvjerojatnije u subotu) ako bude lijepo vrijeme cu vjerojatno napravit djir u brda, pa ako si od volje i u stanju me odtrpit za kolace i casicu cakule.... bilo bi mi drago. 2/4 kotaca, kako ti vise pase. Po mogucnosti u nesto ranijem terminu od onog zadnji put ;)

    avatar

    27.09.2006. (22:14)    -   -   -   -  

  • rock'n'roll can't stand still

    oj,oj,,,,,eeeee, pa ti si jos jjedini koji cita ovo smece....osim moje sestre....e pa vidit cemo ako ozdravim,i uspijem pohvatat sve sto se događalu u skoli,onda ok....nije bed....ja sam uvijek za kojace,,,,ja-mi.....e a vidjet cemo dal cemo s 2 ili 4 totaca (kotaca....)...moj vražić bi s 2 ,al onaj glupan sa aureolicom oce na 4....pa neznam.......a bilo bi fora opet sjest na ninju.......jooooooj...zasto ja toliko volim te motore???? loool......cut cemo se josh..............da padme......joooooooooooooooj faaaaaaaaaaalis mi.....daj se vise vratii...pusti sam francisco,i las vegas, i ny i washington.........to imas i tu......to i tu mozes vidit......al u nesto manjem izdanju...na televiziji.......fale mi frendovi...nisam bla cijeli tjedan vani.....to je neoprostivo.....aje bokic...........i jebem vam boga svima......

    avatar

    27.09.2006. (22:40)    -   -   -   -  

  • Padme

    a bas sam se nasmijala sa ovim tvojim komentarom; sad je trenutno 2 i 10 ujutro i dosla sam sa posla prije sat vremena, ful nabrijana za ic van' a kad ovi glupi ameri zatvaraju u 1 ujutro sve.
    i mali vrazicak zeli na dva kotaca ha, dobro dobro da znam, jer ima jos jedna stvar koju ti zelim kupiti a nisam znala dali ces se ljutiti ili ces biti sretna.
    brzo ozdravi da mozes ic malo van lomiti, i nemoj se ubiti od alkohola.
    pa pa, idem sad spavati jer sutra radim ujutro

    avatar

    28.09.2006. (08:15)    -   -   -   -  

  • El Ninja

    Da citam, bas i ne, jer ne pises nista novo, ali svakako redovito bacim oko, da te vidim barem virtualno kad drugacije ne mogu. Nadam se da ti je mali zeleni negdje u blizini i da me se barem sjetis kad ti oko padne na njega :)
    4. razred ti ne bi trebao biti problem pohvatat, ionako ti 90% predmeta predaje ekipa iz golubinjaka, a oni su prva liga.
    Sto se tice vrazicka i onog dosadnog, ti znas da si ne bih nikad dozvolio da ti se nesto desi i da je sve safe as it can be. Ako si bubana, bolje na 4. Inace, kornjaca sad gmize sa preko 290/h. Ne sjecam se kad si ga zadnji put vidjela, ali bilo je nekih modifikacija i sad je totalno on the dark side of the force :)
    Ako hoces, mailam ti par slika da imas za background, samo reci kamo.
    Cuvaj se i ozdravi!

    avatar

    28.09.2006. (16:03)    -   -   -   -  

  • Suba

    Eh, i ja čitam, ali ako me još jednom naljutiš onda vjerojatno neću više čitat ;)
    A dok čitam, mogla bi malo češće pisat, da ne bude dosadno ;)

    avatar

    02.10.2006. (18:34)    -   -   -   -  

  • Padme

    Noah ti je rekao da skines tu sliku jer ne znam zasto, ali nema veze, nemoj je skinuti jer je bas strava, ja je obozavam. I da pozdravio te je puno, i osisao se, sad je bas slatki, kao mali bebac. Sad trenutno stoji tu pokraj mene i zeli da mu prevedem sta sam napisala jer ne kuzi nis.

    avatar

    03.10.2006. (17:48)    -   -   -   -  

  • BigSister

    Ej sestro od Maje, evo bas sam pitao sestru i kaze da zna onog decka, cak ima i neke slike kad su bili na nekom partyu.. I kaze da je jos jedan iz Rijeke bio tamo...
    Ne pitajte me zasto ne pise suba kraj komentara, stvarno sam to ja :))
    Majo, ti ozdravi sto prije ;)

    avatar

    03.10.2006. (23:33)    -   -   -   -  

  • armadagirl1987

    pizdo blog ti je savrsen sta ima kako ljubav zivot ja dobila jaki ugriz od mirana na ruci mamu mu jebem..............I'M SO HAPPY.............KAD CES DOC DO PALAHA JA PREKINULA S TONIJEM AK SLUCAJNO VEC NEZNAS..........................DODI DO PALAHA DA SE MALO ISPRICAMO....................KISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.POZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ,,,,,,...........................M ARTINA..........................

    avatar

    09.10.2006. (16:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...