Ako se ne varam, švargla se književno naziva tlačenica. Osnovni sastojak krvavica je, kao što naziv kaže, krv, a tlačenica/švargla se radi iz komadića mesa i kože.
26.09.2006. (19:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
svaki put drugi kontekst i drugo jelo. nepažljivi čitatelj tvojih crtica još bi se mogao i zajebati i pomisliti da si ovo već napisao. eh. ti lukavče jedan...
26.09.2006. (21:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Naučio sam nešto! Mislio sam da je tlačenica samo još jedan naziv za hladetinu (pihtiju, aspik, sulc). A nije. Iako mi neće vjerojatno puno trebati u životu. Nisam baš ljubitelj. Naprotiv.
26.09.2006. (23:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
crvenkapica
:))))) Zaboravio si napisati "specijalitet kuće".
27.09.2006. (08:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zanimao bi me tekst "NEOČEKIVANI I NAGLI PREOKRET U ŽIVOTU N.MALJKOVIĆA", ali u arhivi bloga nije dostupan, te ga ni preko trazilice nisam uspjela naci. Bi li ga mogla dobiti na mail mozda? Iskreno, zaintrigiralo me prezime...
27.09.2006. (16:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@ Scarlet - trebaš samo sići na dno stranice, kliknuti na "Arhiva", pa na sljedećoj stranici napraviti isto dok ne dođeš do teksta koji tražiš. A usput ćeš naći još svašta...
27.09.2006. (19:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
To smo već čitali ;))
26.09.2006. (18:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
babl
Ma niste.
26.09.2006. (18:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
babl
Ako se ne varam, švargla se književno naziva tlačenica. Osnovni sastojak krvavica je, kao što naziv kaže, krv, a tlačenica/švargla se radi iz komadića mesa i kože.
26.09.2006. (19:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suzi q.
eh, taj Brukseleks i njegovih 3000 restorana
26.09.2006. (21:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Wanda
svaki put drugi kontekst i drugo jelo. nepažljivi čitatelj tvojih crtica još bi se mogao i zajebati i pomisliti da si ovo već napisao. eh. ti lukavče jedan...
26.09.2006. (21:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Milou
Naučio sam nešto! Mislio sam da je tlačenica samo još jedan naziv za hladetinu (pihtiju, aspik, sulc). A nije. Iako mi neće vjerojatno puno trebati u životu. Nisam baš ljubitelj. Naprotiv.
26.09.2006. (23:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
crvenkapica
:))))) Zaboravio si napisati "specijalitet kuće".
27.09.2006. (08:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Šta god!
Zanimao bi me tekst "NEOČEKIVANI I NAGLI PREOKRET U ŽIVOTU N.MALJKOVIĆA", ali u arhivi bloga nije dostupan, te ga ni preko trazilice nisam uspjela naci. Bi li ga mogla dobiti na mail mozda? Iskreno, zaintrigiralo me prezime...
27.09.2006. (16:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
babl
@ Scarlet - trebaš samo sići na dno stranice, kliknuti na "Arhiva", pa na sljedećoj stranici napraviti isto dok ne dođeš do teksta koji tražiš. A usput ćeš naći još svašta...
27.09.2006. (19:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...