Komentari

justapound3.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • DiT

    Ne sreco, ne ubiti svoju DiT:-)!Ja danas uredno teglila biljeznicu do skole, ali vas nema pa vas nema!Kaj sad, dofuram je sutra ponovo!I da, uopce ne sumnjam da izgledas savrseno, mali moj mrsavko!Pusa draga

    avatar

    25.09.2006. (17:53)    -   -   -   -  

  • vodena

    gle, samo vi mene opominjite ja znam da sam odvratna prasica. dana s sam omala i bodi ispod majice i izgledala ko bomba. uzas.... joj koma. nemam masku, nego nemam vremena i to sam ti vec rekla, i daj nemoj misliti da lazem u kurac vise jer imam osjecaj kao da me ne volite ili da sam neka lazljivica ili sto je najgore da ja ne spadam tu... btw napisala sam post...

    avatar

    25.09.2006. (18:44)    -   -   -   -  

  • Petrunyela

    ovaj filmich je prreeedobar,jel znaš možda pjesmu?:),,,pozzz

    avatar

    25.09.2006. (19:07)    -   -   -   -  

  • sunčy

    ma i ja sam sigurna da prejebeno izgledaš:)))ne znam kaj da ti velim osim da bi sve dala da imam jednu leptiricu kraj sebe,vi cure imate stvarno pravo blago...pusaaaaa

    avatar

    25.09.2006. (19:25)    -   -   -   -  

  • I hate food...I love being ana

    Ma samo ti uzivaj, 50 kg je sasvim ok, mrsava si... I ja bi volela da imam 40 i koju kilu.Ma sad cu polako da stignem, umorila sam se od izgladnjivanja,nemam snage vise... Ali i dalje imam svoj cilj,i to je bitno. Ljubim te puno

    avatar

    25.09.2006. (19:48)    -   -   -   -  

  • Chantal Wilson

    genijalno mi je kada cure poput vas koje fol imaju anoreksiju, pocnu ispaljivati recenice tipa " to je moje tijelo MOJ ŽIVOT! mogu s njime što god žeiim. to je MOJA STVAR!". hahaha AS IF. Cure drage jeste li se ikad zapitale da li ste vi same odlučila doći na ovaj svijet? SAme od sebe ste se rodile pa je zatos vas zivot samo vas?

    ja znam da je tesko biti drugaciji na bilo koji nacin... djeca i teenager mogu biti najokrutnija stvorenja sto zive. To sam se nebrojeno puta sama uvjerila na svojoj kozi. Vi sve odreda sto pisete blogove s ana temama ste navodno opterecene "savrsenstvom". Vi su daleko od savrsenstva. Svoje ostvarenje trazite u odobravanju drugih - onih koji vas nazivali debelima, ruznima, itd... SAda zelite bas tim ljudima pokazati da su u krivu. DA ste SAVRSENE. CAk i ako dodu do tog cilja kojeg toliko stoj - u glavi ostaje praznina - dakle savrsenstva nema.

    Blogovi su vam ispunjeni fotografijama likova tipa KAte Moss. I kada procitam da vam je to ideal ljepote - zeludac mi se okrene i pomislim na tren da cu postati Mia. Te slike koje štujete ne prikazuju stvarne osobe ! KATE MOSS KAO TAKVA NE POSTOJI! ! ! ! Neka mi posalje svaka od vas svoju sliku i pomocu Photoshopa napravit cu je da ce se Kate Moss ponovno nasmrkati ono F**** kokaina i nece vam se takva vise ni malo svidjati.

    Zapravo me prvenstveno cudi kod vas sto tezite svrsenom tijelo - a samo tijelo, i njegovo funkcioniranje ne poznajete NITI MALO ! Izgladnjivanje je po vama najbrzi put do mrsavosti. Što je totalna glupost ! Što manje jedes - tijelo manje trosi jer nije niti ono glupo ! Tijelo se ponasa kao da vlada nestasica hrane i zapravo sprema masti u salo za jos losije dane. ZATO I NE USPIJEVATE SMRSAVITI ! ! ! Barem ne tako brzo i efikasno kao sto mislite da to ide.
    Upustile ste se u bitku sa svojim organizmom, sa svojim tijelom a ne shvacate da je vase tijelo nastalo evolucijom stotinama tisucama godina sa svim mogucim unaprijedjenjima - i valjda je priroda mislila na sve male detalje !

    DJEVOJKE - ŽELITE SMRSAVITI? PA TO JE SASVIM NORMALNO ! ! ! ONi koji vas samo zbog toga maltretiraju su KRETENI! ! ! Ipak - nije samo to razlog. VI uopće ne vodite život vi ga fizički uništavate i zapravo trajno ne postižete cilj.
    Smrsavit se moze i do idealne težine može doći SVAKA osoba koja to čvrsto odluči, te se u to odluči poticati - svojim karakterom, voljom, fizičkim i psihickim. PRva i osnovna karika je AKTIVNO BAVLJENJE SPORTOM! Nemojte pricati okolo da nemate vremena. Koliko vremena provedete za blogom - mogle ste baciti utakmicu u odbojci, rukometu, ili se mogle rolati po Jarunu ili gdje vec. Da svaki dan 60 minuta posvetite svu svoju energiju i snagu u fizičku aktivnosti - to je prvi i najvazniji korak!
    Mozete se odreci mesa - vazno je samo da nuzne stvari unesete naknadno. Jedite RAZNOLIKOG povrca i voca - svjezek ako je moguce. Pisete stalno da se jede neki Milky Way - TO JE SMEĆE I TO VAM RAVNO U SALO IDE ! !!

    Pijte vodu - to vidim znate :D Mlijecne proizvode vrlo ograniceno.
    Ako vam ne pase ono dorucak-rucal-vecera - ne morate - jedite 5 puta na dan po jednu stvar posebno.

    Cure - anoreksija vas nikada nece TRAJNO doveasti do idealne tezine. zato i jest opasna. Jer se vezete ZAUVIJEK. Nikad nece biti dosta, nikad nece biti stalno. Jer doslovno zajebavate svoje tijelo.

    Ako imas 160 - 50 kilograma je bez problema moguce ostvariva tezina. Tezina koju mozes odrzavati. Ako ti je guzica oveca - izgladnjivanje nije rjesenje - vec 20-30 minuta dnevno vjezbanje posebne vjezbe - i guza ce se smanjiti. Cure - budite dorasle tome sto kazete - tom SAVRSENSTVU.

    ono sto sam na pocetku napisala - da vas zivot nije samo vas, jer niste same zasluzne za svoje postojanje. To je sasvim tocno. Sto god mislili o svojim bioloskim roditeljima, kakvi god oni bili - oni jesu zasluzni sto postojite. Ne morate mozda na njih misliti kada razmislite o svojem izboru. Mozda bi bilo dobro da pomislite na ono sto ostaje nakon vas. DA se ne dao bog nesto danas sutra tragicno dogodi jednoj od vas - ja vas uvjeravam da nitko tko se treba brojati kao vrijedan postojanja na pogrebu ili opcenito ne bi rekao:"ajme sto je bila mrsava/debela, savršena/ružna". Pamtitt ce vas se po osmjesima - koji vam ocito nedosaju jer ste nezadovoljne. Mozda neka od vas zeli biti majka jednog dana. Ozbiljno razmislie da li ste spremni zbog anoreksije se odreci majcinstva - jer to dvoje vam pod ruku ne ide. Djevojek koje s anom idu do kraja - u najblazem slucaju ostaju samo nepolodne. O drugome necu.

    avatar

    26.09.2006. (01:23)    -   -   -   -  

  • lost

    ej..a sto ti jedes da odrzavas 50 kg??
    ajme to mi je cilj :( a ja debela...ali nema veze, priblizavam se ;)
    a da te pitam jesi li ana ili mia ili oboje??
    pusa, divim ti se!

    avatar

    26.09.2006. (21:00)    -   -   -   -  

  • piggynakvadrat

    eto vidiš, ma svi ti govore da si savršena....ma ne treba tebi manje kg....tei je tako suuuper....sigurna sam!! vidiš da su tisve zavidile kad si došla u razred...... ma ljubomorne su na savršentvo!! samo naprided i sretno! valjda si zadovoljna!!

    avatar

    27.09.2006. (00:43)    -   -   -   -  

  • napokon SAVRŠENA

    VI SVE STE NAJOBIČNIJE ISKOMPLEKSIRANE, FRUSTRIRANE, GLUPE CURE KOJE ŽELE POSTAT HRPA JEBENIH KOSTIJU. E PA DA VAM JA NEŠTO KAŽEM- VISOKA SAM 174 CM. DO NEDAVNO SAM IMALA 50 KG I BILA SAM UZAS. DA *U Ž A S* ALI SAD SAM ZADOVOLJNA SVOJIM IZGLEDOM JER SAM NAKON DUGE I TEŠKE MUKE DOŠLA DO IDEALNE TEŽINE OD 62 KG. I DA CURE, NAPOKON SAM PREZGODNA. IMA ME TAMO GDJE ME I TREBA BITI. MJERE SU MI 96-64-100!
    VAMA JE TO AAAAAAAAJMEEEEEEEEEE ALI TAKO JEDNA NORMALNA ŽENSKA OSOBA TREBA IZGLEDATI. A NE KAO VI DA BUDE HRPA KOSTIJU.

    avatar

    27.09.2006. (03:45)    -   -   -   -  

  • moire

    draga rexia!
    evo citam te vec mjesecima, i mogu rec da ti imas jedan od najboljih blogova, ako ne i najbolji na ovu tematiku.
    buduci da si poprilicno informirana, jel bi mogla napisati pravila UN dijete i kako bi je ane mogle primjenjivati, jer svugdje sam citala o tome a nisam nasla bas nesto univerzalno. pusa

    avatar

    27.09.2006. (10:27)    -   -   -   -  

  • nepostojanje

    eto sam da te pozdravim,dugo te vec citam, tak da sam ti se odlucila malo javit

    avatar

    27.09.2006. (10:48)    -   -   -   -  

  • angelic smile

    TI SI MOJ ANDJELAK:) pusa

    avatar

    27.09.2006. (18:58)    -   -   -   -  

  • ¤crvena¤

    koja je svrha laganja? ne želim lagat samu sebe...! i dovoljno si mršava, po mom mišljenu! pusa srećo :) :*

    avatar

    27.09.2006. (20:00)    -   -   -   -  

  • DiT

    Malena daj napisi novi post!P.S. One hlace iz manga ti stoje mrak

    avatar

    27.09.2006. (21:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...