Komentari

behindthecloud.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • mc_merlin

    kao prvo, ovim si postom dokazala da si SPOSOBNA stvarati... kao drugo, ona prva pitanja s nekim newtonom i atomima nisam ni shvatio pa ću to preskočiti... :P

    ne, ljudi ne kuže puno toga, niti će ikada kužiti... AL ZATO JA ZNAM SVE!!! :D

    zašto? zato jer moraš naprijed, nazad se ne da...
    kako? naprijed, nazad se ne da...
    gdje? naprijed, nazad se ne da...

    primjećuješ li nešto što se ponavlja? da, to su svi ovi silni upitnici...

    avatar

    25.09.2006. (20:47)    -   -   -   -  

  • smisleni paradoks

    Nisam siguran što je on želio baš reći s ovim da se nazad ne da, ali nema veze.
    Ono nije rekao lenjin nego onaj na M.
    a sad, hm. iscitirat ću ti nešto:
    You'll find all you need in your mind, if you take the time.

    Duvani su zlo! ;)

    avatar

    25.09.2006. (20:49)    -   -   -   -  

  • punks_not_red!

    da, da, da, moje mišljenje o religiji ionako znaš pa ga sad neću napisat, nego, bio sam u subotu na jednom vjenčanju i svečenik je grizao hostiju a mog frenda je u 3 osnovne vjeroučiteljica trisnula jer je to napravio i rekla da će zbog toga u pakao :P (neznam kako se to tu uklapa ali eto)

    P.S. ako si već boga mogla napisat velikim početnim slovom onda zahtjevam da i lenjinu staviš veliko početno, onako, reda radi...

    avatar

    26.09.2006. (13:53)    -   -   -   -  

  • Artemis Corona

    vau, stvarno.
    Nemam pojma, previše je pitanja, previše teorija, a premalo vremena za sve.
    Samo znam, odnosno bar mi se trenutno čini da je bolje ne zamarati se pitanjima za koje unaprijed znamo da nam nikada neće dati potpune odgovore. Osobno, u meni živi nada da jednom hoće. Ali sad se ajmo reći prepuštam struji sudbine, jer ionako sam samo mizerna jedinka kolektiva, kao i svi (iako se negira) pa ne mogu ništa učiniti. Ni na nekom mini-lokalnom planu.
    Nemam sad neku prigodnu usporedbu s nečim, ali....što hoću reći- čini mi se prenemoguće sve shvatiti sada. I sigurno postoji neki božji plan za Spoznaju, ali je problem upravo u tome što sami sebi ne dopuštamo da stvari idu normalnim tijekom, već požurujemo neka prezrela pitanja i upravo nas to nagriza iznutra, a netko se gore dobro zabavlja sa našim prazninama i patnjama smijući se činjenici da bi se u biti mogli ludo zabavljati da nismo toliko "duhovni".

    avatar

    29.09.2006. (10:53)    -   -   -   -  

  • LittleAngelfuck

    a baš "vau" ...po meni jedan od tvojih najboljih posteva...
    najviše mi se sviđa dio " volila bi kad bi mi taj plan rekao, iako ga nebi skužila ni da svijetli na neonskoj reklami. kako čuti Boga u gradskoj gužvi?"

    ali...ja ne razmišljam o bogu kad sam s nekim...kada idem sama praznim ulicama onda ga se sjetim.neznam...previše je toga "zašto?"

    avatar

    02.10.2006. (19:10)    -   -   -   -  

  • smisleni paradoks

    @fantom slobode-a nista, idemo naprid. mozda mi jednom otkrijes sve :)
    @ß-nemoj ti meni protiv duvana :P a sto se tice my mind-bolje tu ne zalaziti previse :)
    @punks_not_red-moga si ti napisati Lenjina velikim slovom kad ti je vec toliko drag,ja sam cak jednom napisala velikim :)
    @artemis corona-neke stvari ipak mozemo prominiti, a moj je problem sto nisam neki veliki borac,a volila bi biti. a sto se tice Spoznaje, svjesna sam i ja da je vjerojatno nikad necu dostici, niti blizu,ali eto, pitanja ponekad moram istresti iz sebe :)
    @maja-fala. istresla sam iz sebe dosta stvari bez reda pa nisam znala oce li se kome sviditi. ja imam osjecaj da sam najblize bogu kad sam negdi u prirodi daleko od civilizacije i svega

    avatar

    03.10.2006. (22:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...