Komentari

gurwoman.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ines

    evo, upravo sam procitala sve tvoje bakanalije koje sam propustila u zadnja dva tjedna, pa da se osvrnem na 'kole i ja'. je, strecnulo me, priznajem. odahnula sam kad sam vidla da se samo radi o kolesterolu. al' nisam skuzila zasto si mi cestitala i namignula. ajd pojasni. i, kad budes na skajpu javi se da ti pricam o vjevericama u maroku.

    avatar

    25.09.2006. (18:25)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    aaaa, staviš u nešto!!! zakon!!!!! barbierri bi te se odreko zbog ove rečenice. njegova bi bila. ognjem i mačem helebarde duše prijezirnog nitkova helga reče odinu - o zašto tune nema, morem ti crnim duša otplovila sudnjim danom... (18 rečenica kasnije) a tunu treba staviti u disproporcionalno maslinasto kvazizelenkaste boje blago zaobljenih bokova te 63postotnim polivalentnim poliesternim sastavom.

    nego, kako utrljas limunov sok?

    avatar

    26.09.2006. (15:15)    -   -   -   -  

  • gurwoman

    Tunin dalji rođače, limun utrljam tzv. palpacijskom metodom. Stara škola. Da ne baljezgam - malo pokapam sa svake strane i prstićima nježno potupfam da se upije.
    Barba Barbijeri - ne spominji! Mislim, čičica je erudit, vidio svijeta, zna povijest bolje od Broja Jedan, zna skuhat, zna sve o hrani, ali ne mo'š mi pisat tak ko da pišeš izdrkavajuću zadaćnicu za samoga sebe. Sebe smatram načitanom osobom široke naobrazbe, ljubiteljicom pisane riječi, ali ja nijednu njegovu kolumnu nisam uspjela pročitati dalje od 3. rečenice. Prisjedne mi uvijek sve.

    avatar

    26.09.2006. (17:42)    -   -   -   -  

  • whiteflesh

    Juhu, juhu jee! Itsi mitsi gvitsi. Vidim da je veselo ovdje i bez mojih komentara. Morat ćemo se izmjenjivat na podu kad dođeš, imam jedan single krevet debili jedni debilni.

    avatar

    27.09.2006. (08:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...