Komentari

rusalka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • kora-kri

    Zaboravila sam da je danas prvi dan jeseni, ti si me podsjetila. Vidis kako se lako zaboravljaju male-velike stvari. Doduse bila sam zaokupljena rodjendanom mog jedinog necaka koji je sutra. Ja jesen prije nisam bas voljela. Sada je malo drugacije, pa mozda bas zato sto sam starija i zrelija. A ova jesen nam je lijepa, prekrasni suncani dani koji nas sve pomalo "dizu". Ove jeseni osjecam se posebno dobro, mislim da pomalo dolazim do nekih odgovora koje trazim vec jako dugo. I koliko god bolne bile neke spoznaje na kraju donose mir. A ja ga vec dugo trazim.
    P.S. Muconja je pravi macor zavodnik.

    avatar

    23.09.2006. (21:12)    -   -   -   -  

  • Minerva

    meni je tek danas počela jesen za pravo: brala sam gljive, kestene, grožđe...prelijepo mi je bilo.
    inače, dok sam u gradu, strašno mi je hladno (iako je ovih dana toplo, tj. temp je dosta visoka) pa nosim martensice i jaknu cijelo vrijeme...bojim se škole. ondje vlada vječna zima :(
    pozdrav

    avatar

    23.09.2006. (21:52)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Meni je jesen najljepše godišnje doba. Bablje ljeto tako je umirujuće, a volim i listopad koji je pun prekrasnih boja padajućeg lišća i plodova od kojih su mi kesteni najmiliji. Ne volim samo ono obavezno kišno i snježno doba kratkih dana i predugih noći koje dolazi tijekom studenoga - no to ionako smatram zimom, bez obzira na solsticij...
    I mislim da ti još nisam napisala - i ja jako volim žabe, prekrasna su to stvorenja, uvijek se razveselim kad ih ugledam kod tebe. Jedino ne volim krastače, no one su nekakva posebna vrsta ili podvrsta, a osim toga jednom davno vidjela sam bebu krastaču - bila je slatka kao sve bebe (dobro ne baš beba - punoglavac, nego sasvim mala životinjica, a s nama je bio biolog koji je potvrdio da je to krastača) Pozdrav ! :)))))

    avatar

    23.09.2006. (22:33)    -   -   -   -  

  • rU

    Drage moje, kora, Minerva, aquaria, baš sam uživala u vašim komentarima.

    avatar

    24.09.2006. (06:16)    -   -   -   -  

  • rU

    kora, sretan rođendan tvome nećaku. Bliži se rođendan i mojoj starijoj nećakinji Jeleni, a to je ujedno i moj rođendan, jer smo nas dvije rođene na isti dan. I ja, što sam starija, sve više volim jesen - to obilje plodova i taj smiraj.

    Minerva, tvoj prvi dan jeseni zvuči vrlo lijepo. A meni se prvi dan jeseni "otjelotvorio" u prvim krizantemama, vrećama paprike i hrpama bundeva na osječkoj tržnici. Na koju obvezno idem - subotom.

    aquaria, i meni su sva djeca - ljudska i životinjska - lijepa. A ja ti volim i krastače. Njihova mi je ružnoća na neki način privlačna. U svojem vrtu imam dosta zelenih krastača koje su i "objektivno lijepe" - na sivoj koži imaju zelene i crvene sitne točkice.
    Ove jeseni jedan krastačica stanuje u loncu s cvijećem kraj mojih ulaznih vrata. I uporno pokušava uskakati u kuću, kad vrata navečer otvorim. Vjerojatno je privlači svjetlo.

    avatar

    24.09.2006. (06:32)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Ovaj post zvuci odlicno! Ja ti od srca zelim predivnu jesen, ali i to da potraje! :)
    I drago mi je vidjeti da moj udaljeni krzneni ljubimac nije izgubio ni grama! :)

    avatar

    24.09.2006. (12:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...