Komentari

bitilovina.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • naroen

    svi tražimo nešto savršeno u ljudima oko sebe, pa se redovito iznenađujemo kad to ne nađemo. naime, savršenstvo rijetko postoji. tako je to kad tražimo previše. teško je prihvatiti stvari onakvima kakve jesu. što se serija tiče, ja sam se nedavno navukla na zakon i red (svu), ne zbog realnosti, već zbog zagonetki...;)

    avatar

    23.09.2006. (18:32)    -   -   -   -  

  • Patnje mladog Skorpiona ...

    ne trazim savrsenstvo jer to ne postoji, a i da je sve lipo i idealno ... nebi ni zivot bia zanimljiv ... jednom mi je dida reka ... sinko dobar konj ima 100 mana, a los samo jednu nevalja ...
    obitelj i prijatelje triba prihvatit onakve kakve jesu, sa svim njihovim mana i kvalitetama ... a ne ih vidit onakvima kako bi mi tili da budu ... :))

    avatar

    25.09.2006. (01:18)    -   -   -   -  

  • Bunny

    MOLIM TE NEMOJ OVO PROCITATI! 1997 djevojcica koja se zvala lauren setala je sumon i jednostavno je nestala. Do 2000 kad je mlada djevojka po imenu Mary pronasla njeno tijelo i urez na njenim prsima koji je glasio ovako: Nisam dovoljno ljepa" i sad kad si procitao ovo ona ce se pojaviti u tvom zrcalu govoreci da nisi dovoljno ljepa i ubit ce te.usput djevojka po imenu Mary umrla je kratko poslije toga.
    Da budes spasen ove kletve posalji ovo na jos najmanje 5 blogova.Ovo je istina.

    avatar

    28.06.2007. (21:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...