Komentari

rendezvous.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • kashmir

    Pa što ja kažem za svoju priju-da je najpametnija, najboja i NAJLIPŠA,, a zna se da Andreich ne daje baš često komplimente. A onima tko ih ne zaslužuje,, ne daje ih nikada :D
    Uglavnom,, zna se da smo mi Splićanke najboje ženske na svijetu,, i tu se uopće nema više što raspravljati! Mada ima i onih koje nam drastično kvare prosjek,, al eto.. One su ipak u manjini ^^ I normalno da idem sutra s vama, hihihi O:)
    Al sad ozbiljno: ne razumijem zašto ljudi osobe sa samopouzdanjem drže za umišljene. Sasvim druga stvar je ako je netko siguran u sebe,, i nije sramežljiv,, a nešto skroz deseto je kada osoba svih pljuca i drži se da je bolja od drugih.
    A sada gasi kompjuter jer ćeš zakasnit doć po priju,, i ja ti nemam draga moja prebivene lipe u novčaniku,, a sama sam doma,, zato ti častiš i nadam se da ćeš ovo vidjeti :)

    avatar

    22.09.2006. (19:44)    -   -   -   -  

  • I wanna be with u..

    :))) skužaj ako malo zakasnim!! uzet ću ja one pineze šta san sakrila! :P Ma kupit ću ti i čokoladu od kokosa! :) :**

    avatar

    22.09.2006. (19:49)    -   -   -   -  

  • DOMBA 57

    e tiky,za početak me zanima tko je ova cura u pozadini baš je dobra,želim da mi ona bude cura(baš sam skroman) a što se tiče posta hm...ovako istina je da ste lipe i da se osjeti doli dašak italije no prati va i glas ljenosti no ne znam zašto no budi svoja kak bi rekao august šenoa a ja bi volio da sma talijan možda bi onda igrao za romu,inače nadam se da te andrea zarazila romom pa da si i ti još jedna romanistica,uživaj mi i čitam te;))

    avatar

    23.09.2006. (19:28)    -   -   -   -  

  • I wanna be with u..

    @domba57:za početak ti odgovaram da ti je to Adriana Lima! :) pošalji joj poruku,možda upali! :PMa nije me zarazila Romom. ma ja uopće ne padam na balun...nije mi to baš zanimljivo..:)

    avatar

    24.09.2006. (00:28)    -   -   -   -  

  • Midnight madness

    a jebiga meni to govore stalno..al baš me briga...kaj da ja sad radim..'*?Ja sam prije tjedan dana upoznala bratića koji živi na floridi i kojeg nikad u životu nisam vidjela...pitao me dal hoću radit tamo kao super model..hahah..samo sam se nasmijala:)

    avatar

    24.09.2006. (14:10)    -   -   -   -  

  • gospe

    Samo im laganini spustis: nekad umisljena, al' san se sada rijesila i te mane, sada san savrsena ;) Joj sta ja ne volin te price kako su dalmatinke ovakve, purgerice onakve itd., svi smo mi samo ljudi. :*

    avatar

    26.09.2006. (07:35)    -   -   -   -  

  • pomich

    ajme vas dvi! umisljene male splicanke sta toliko nosom paraju oblake da in se glave ne vide ni na jednoj slici! :)))))))
    ma pusti tiky, ljubomornih budala ce uvik bit napretek. samo tako, glavu gori, razvuci smjesak i budi splicanka. :p

    avatar

    26.09.2006. (13:10)    -   -   -   -  

  • ivvy

    joj,iskreno mi se ovo neda čitat...al kužim da se radi o paranju oblaka nosevima i umišljenosti...draga moja,pa nisi ti valjda umišljena?!ajmeeee....ma šalim se!i da jesi,ko da to išta znači...to znači da voliš sebe,a ako voliš sebe voljet će te i drugi...i ja sam s vremena na vrijeme umišljena..da da...to je zdravo!=)pozdraw

    avatar

    26.09.2006. (16:47)    -   -   -   -  

  • same shit different day

    oj! Evo samo da pozdravim.... :)
    javi se ponekada! :)
    pozz i pusek!

    avatar

    27.09.2006. (19:48)    -   -   -   -  

  • *crazy bitch*

    ja hoću takav dizajn :((((

    avatar

    14.08.2007. (19:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...