Komentari

dagoberhr.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Arwen

    Veliki pozdrav, da ne misliš da sam zaboravila dragi blog. Malo nestala, puno posla, ali evo me nazad. Vidim da si se vratio sa zanimljivim temama. Vec sam sve progutala, ali volim navratit, osjecaj je dobar, osjecaj kao odlazak u kafic u koji se godinama ide, u istom okruzenju, sa odlicnom kavom i novinama.Vidim da sam propustila i rodjendan, pa sa zakašnjenjem sretan ti od sveg srca!S obzirom da te vidim kao romanticnu dušu, imam nešto za tebe, mozda si ga vec pronašao, meni se jako svidja-Poezija-uredila Carmen Ezgeta. Baš me zanima jesam li pogodila i da li ti se svidja, mozda pronadješ nešto za svoju dušu.Veliki, veliki pozdrav i poljubac tebi i svoj stalnoj ekipi, iz Dalmacije!

    avatar

    24.09.2006. (11:02)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    @Arwen pozdrav i tebi isto tako i drago mi je što te ponovo vidim ovdje te stvarno hvala ti na ovako lijepom komplimentu za ovaj blog :) ... Hvala na lijepim željama Arwen :)

    Otkrio sam ga prije 10-tak mjeseci i vidio sam da su čak i neke nove promjene prije par mjeseci napravljene na tom web site-u te smatram da je to sjajno odrađen web za svačiju dušu.

    Pozdrav Arwen i tebi te velika pusa, pozdrav i ekipi iz Dalmacije :))

    avatar

    24.09.2006. (14:55)    -   -   -   -  

  • safiris

    Želim ti ugodno veče...ova dva posta sam pročitala u jednom dahu ...samo mi jedno nije jasno, zašto tako veliki umovi osjećaju paraničan strah od vanzemaljske inteligencije ... ostavljam kao i uvijek pusu sa zagrljajem:-*)

    avatar

    24.09.2006. (19:14)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    @safiris ugodna večer i tebi isto tako, da interesantno je i mami na čitanje u dahu ... boje se oni jako vanzemaljskih rasa zbog toga što oni koji će prvi doći nimalo neće biti miroljubivi zbog toga što će tražiti samo ono što su im pametnjakovići obečali ... pusa draga safiris tebi i nježan zagrljaj :))*

    avatar

    24.09.2006. (22:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...