Komentari

arahna.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • privatna Julija.

    ma evo da ti dam nadu...
    meni izgled uopće nije bitan (ili imam jako čudan ukus),
    meni je najbitnije karakter, jer ako je neki dečko ne znam kak zgodan,
    ako nema ni malo šarma, ili ''onog nečega'' čime zrači,
    i čime me privlači...
    sori srce niš od toga, piši kući propalo je...
    samo u tome svemu postoji problem,
    većinu cura kak si napisala privlače neke face, bahati, umišljeni i sl.
    tipovi...
    ja mislim da ne(gledam po sebi),
    meni su od takvih loših vrsta, puno privlačniji oni tzv. zločesti dečki...
    s njima uvijek imaš osjećaj da ako je s tobom,
    da imaš neku neopisivu čast jer te tretira ko kraljicu,
    i tebi to laska jer je pred tobom manji od makova zrna dok je pred drugima...
    da.
    samo, u takvima se često prevarimo, i tu nastaje sranje.
    no dobro.
    neću više komplikovat.
    brijem da sam lagano naporna.
    ajde, pozdrav.
    odoh ja.
    uživaj

    avatar

    21.09.2006. (21:31)    -   -   -   -  

  • meow86

    ma muskarci opcenito su veliki pajceki, mislim, ima svakakvih ali ak gledas stopu bljutavosti na cijelom svijetu, vrlo je visoka jer je stvarno puno muskih (necu rec bica jer rijetki koji to jesu)su bas svinje. najgore je kaj to kuze i svejedno im je.:D

    avatar

    21.09.2006. (22:58)    -   -   -   -  

  • črnkica

    odgovorčići..,
    hazY confessions: ma na takve sam i mislila..zločeste dečke..al kak si rekla..i u takvima se prevarimo.! ma ti odnosi su općenito blesavi..

    mala lee: dobro, ima i izuzetaka(hvala Bogu),al te uvijek nekak ne zagledamo, već samo one "loše" pa nam se onda čini da su svi loši!

    avatar

    22.09.2006. (09:14)    -   -   -   -  

  • Try to be happy and alive

    hey i am bek cya

    avatar

    22.09.2006. (11:23)    -   -   -   -  

  • happy

    hej.... slažem se s tobom... ali šta ćeš.... tako je sada u ovim godinama.... traži se samo neki za kog bi rekli "u kojeg komada imaš"... no ta faza će proći.... i većina nas će gledati na neke unutarnje kvalitete... jer u ovim godinama... još nismo spremni za neke full ozbiljne veze (ima izuzetaka naravno), a za par godin.... neće nam se više dati biti u kratkim vezama, nego ćemo htjeti nešto puno duže, pa će se i stavovi prema dečkima promjeniti....

    avatar

    23.09.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  • PERO

    ALO ČRNKEC,STVARNO SE PONOSIM TOBOM ZBOG OVOG POSTA.......VRLO ZRELO RAZMIŠLJANJE.....NE ZNAM DAL SE SAMO MENI ČINI DA NEKAK` U ZADNJE VRIJEME POSTAJEMO OZBILJNIJI....O NEEEEEE ULAZIMO U SVIJET ODRASLIH!
    PUSAK

    avatar

    23.09.2006. (23:36)    -   -   -   -  

  • ...Just As You Left Me...

    Ljepotice slažem se s izbirljivošću po pitanju dečkiju..Normalno je da Ta osoba mora zadovoljavati sve tvoje krierije..(...a mi cure smo baš..zeznuta biće...)
    Ja si uvijek brijem da će moja ekipa okolo brbljat nešto o "mom liku",al opet me boli mališan..Bitno da je meni dobar..i što je najvažnije da me čuva kao kap vode na dlanu..

    avatar

    24.09.2006. (00:52)    -   -   -   -  

  • lost?

    eh... kak je to sve komplicirano... :) ajde kiss

    avatar

    24.09.2006. (00:59)    -   -   -   -  

  • frknut@mala

    ej!khm...pa lijepo si ti to rekla...ali neznam baš koliko ljudi to želi...samo sliku bez tona?! Zar je nekome uopće primamljiva misao manekena koji će biti uz tebe samo kad mu dođe i redovito izvježbanom frazom iz Mućki? Ne baš...bar ja vjerujem da nije tako...možda ja stvarno jesam jedno naivno dijete... ono što mi volimo kod «zločestih» dečkiju je osjećaj sigurnosti koji mislimo da ćemo uz njih dobiti... ali paravan se brzo makne i kraj predstave pokaže pravu sliku...
    Eh...baš sam se razbrbljavila...byEe*

    avatar

    24.09.2006. (11:18)    -   -   -   -  

  • črnkica

    odgovorčići..
    happy: tako je, eto baš sam na to i mislila! :)

    PERO: he he, ak si ti ponosan na mene to je onda već nešto! i da, polako ali sigurno ulazimo u tak čudan i kompliciran svijet!ma bit će nama ok u tom svijetu, valjda..

    frknuta: ma napisala sam da su nam takvi manekenski tipovi uglavnom privlačni. mislim, ne možeš reči da nisu kad svaka druga cura slini nad nekim časopisom jer je baš u njemu neki tip s mrak tijelom.poanta je ta da cure uglavnom privlače takvi, možda nikad ne bi bile s njima, a moje pitanje je bilo zašto nas baš takvi privlače a ne oni dobri, pametni i "prosječni" dečki iz naše škole s kojima nam veza može biti jednostavno-savršena!?

    avatar

    24.09.2006. (11:45)    -   -   -   -  

  • Kia

    "di ste pice"? šta mu nisi viknula: " a di je tebi kurac?!... a joj, pardon, reko si mi da tu nezgodu ne smijem spominjati... sorry!"

    avatar

    24.09.2006. (22:02)    -   -   -   -  

  • Kikiriki Trip

    Pa pametni i lepi dečeci jel ne vicu po cesti poeticke uzrečice o pici i slicnim asocijacima:D (eventualno ako ona svinja u njima ne popije alkohola:D) al zato nisu popularni, a to žene ustvari privlači, popularnost nisam rekao da to žene vole, al ih privlači popularnost :D e sad neznam koji to gen malo zajeban.. al šta ces ista je to stvar i kod dečkiju isto samo što su muški po difoltu još i svinje:D not good ..... neko se igrao sa genima kad nas je stvarao :) pozdravček

    avatar

    25.09.2006. (11:45)    -   -   -   -  

  • • paprichica •

    ne zvuči to tak ljepo kak to strma zna reć: di te piceee!! (po mogućnosti onaj pokret rukama :D) nego...da, znas ti vec da sam ja prije bila ne jako nego užasno izbirljiva... (tome u prilog ide činjenica da su mi svi bivši bili na isti kalup...no dobro nećemo o tome)..
    i onda sam skužila jebote di ću ja doć ak ću tak sve ljude kritično gledat i na svakom tažit neku pa čak i najmanju manu...
    i s vremenom shvatiš da je ovako lakše.. nemaš tolko predrasuda ne sad samo prema dečkima nego i prema ljudima općenito..
    jer izgled vara, važno je ono unutra..
    al jbga, lako je to reć...znam...
    doći će i to draga moja...
    :D cheErS

    avatar

    25.09.2006. (23:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...