Komentari

ehot50.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • the moi

    Tvoja prijateljica je jaaaako pametna!!!!

    avatar

    20.09.2006. (15:51)    -   -   -   -  

  • madonna.blog.hr

    ne znam zasto toliko pljuvanja po nominacijama :/ to zato sto nije nominirana tvoja naj pjevacica? mislim da je justin zasluzio nominacije, iako ga bas nesto ne slusam. momak je dobio #1 u americi singlom i albumom kao i u europi. a zasto ti je onda #1 na top listi?

    zasto ne staviti RHCP u kategoriju? milijun puta su bolji od tih sto su nominirani sa njima. kazes da jedina mary j blige ima veze sa rnb? mislim da je kategorija rnb ove godine jako dobra, svi izvodjaci su cisti rnb. iznenadio sam se kad sam vidio da hung up nije nominiran za hit godine, a bio je najveci hit 2005. svasta...

    prije bi rekao da je americki mtv sucks a ne ovaj

    pozdrav, do citanja ;)

    avatar

    21.09.2006. (23:38)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    @mirance: moja "naj" pjevačica ove godine nije bila aktivna nešto tako da nisam ni očekivo njenu nominaciju. JT je smeće teško koje ne podnosim i nema veze s kvalitetom! Kao što sam već rekao, na e!hot50 najveći utjecaj imaju strane ljestvice, a manji utjecaj je moj.Budući da Justinu ide dobro na top ljestvicama po svijetu, a u nekima je na broju 1, ja sam morao mu dati broj 1.
    Očito si krivo shvatilo za RHCP. Mislio sam da se netko dobar poput RHCP ne može svrstat u istu kategoriju s onim drocama. A u RNB je vecina nekvalitetna. Jeidno valja Mary , a Beyonce isto može proć.

    avatar

    22.09.2006. (00:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...